Şimdi Ara

Komik Knight Online Resimleri (Son resim:Moradon Yanıyor) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
614
Cevap
0
Favori
70.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emeği geçen ve uğraşan herkesi tebrik ederim ve teşekkür ederim... resimlerde züper ve ötesi olmuş...

• quote:

Orjinalden alıntı: C.J.Sparrow

Şimdi normalde konuyu niye hortlatıosunuz diye kızmamız lazımdı ama ben bu konuyu görmemiştim upladıgınız icin tesekkurler

yeni resimler varya 10tane yeni yaptım bunada hortlatma demeyin artık
  • manyak bi montaj olomuş eline sağlık
  • -[sm=s17.gif çok komidik bi resim:d ama bnm ki daha da komidik te ban yiyecem bidaa yayınlarsam
  • 1 tne resım war burda
  • quote:

Orjinalden alıntı: E_ExCaLiBuR

1 tne resım war burda

nerde

http://www.youtube.com/watch?v=e2ClmXyHcOI burda yaptım tüm resimler gerçeklerli için 9. sayfadan sonra tek tek dolaş 12 kadar
  • pohhehehyuhhahaa muhheheyuuhhaaaaaaa çok GOMİDİK Bİ RESİM OLMUŞ TA BAYDI BUNLAR:D
  • Çok saçma bir çok kez verildi

• quote:

Orjinalden alıntı: tobold

quote:

Orjinalden alıntı: mtuzel

zuahauzhuaz bu montaj zuahauhzuaz walla cok komiksiniz olm bosu bosuna nie böle konu actınız %1000.....0000 MANTAJ KARDEŞİM!!!!!!

montajmı hadi canım sende nerden çıkardın

yoq beyler sizde herşeye montaj demeyin montaj deilki bualla alla

• quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

quote:

Orjinalden alıntı: E_ExCaLiBuR

1 tne resım war burda

nerde

http://www.youtube.com/watch?v=e2ClmXyHcOI burda yaptım tüm resimler gerçeklerli için 9. sayfadan sonra tek tek dolaş 12 kadar

la o TW lerin halay çektii foto çoooooooooooooooooooooooooook güzeldi la koptuuuuuuuuuuuum

• quote:

Orjinalden alıntı: sadulayev

quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

yaff bu olmadı yaww hiç.Şu son manzarada acayip güldüm çünkü resim karman çorman oldu ona güldüm.Sebep; adamım düşük lvl ve hiç bişey giyemiyor.Resimdeki tüm karakterler benim...
    (okulların açılması pis etkiledi beni...)

abi sizlere ne dityim ben yaaa başkasının emeklerine ben yapdım die konuosunuz
    2 nizde

ben bu resimleri birsürü forumda ve sitede gördüm
    başkasının emeklerini yok görüntü alamadım yok bu benim çarım yok üstüm soyunuk die sahiplenionuzyaa YYUUUUUHHHHHHHHHHHHHHH diorum başka bişi demiorum

ilk resimlerin tarihlerine bak sonra git o gördüğün forumlardaki tarihlere bak yorum yapmadan önce bi araştır

• quote:

Orjinalden alıntı: tobold

quote:

Orjinalden alıntı: mtuzel

zuahauzhuaz bu montaj zuahauhzuaz walla cok komiksiniz olm bosu bosuna nie böle konu actınız %1000.....0000 MANTAJ KARDEŞİM!!!!!!

montajmı hadi canım sende nerden çıkardın

zuhahahaha

• Abyss gem den cake rice felan düşerde teyzelerden gözleme bazlama çıkmazmı ?
  • süper
  • ahuahuahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC_ORCUN

Ha beyler bide GÖZLEME GÖREVİnde MYDONOS arıyos ya O İTEM daha çok "MANAV AMCA" diye bi yarAtık var yeni eslantta ondan çıkıyo.
    bıyklı falan mavi kıyafetli Bİ AMCA.
    Onlardan 3 tane kes en az 1 tane düşer.
    Bu arada Party ile kesin.Amca manyak damage koyuyo.Elinde bi Biber var onla saldırıyo.Elindeki biberin
    ACILIK DAMAGE ı:900bana bi vurddu ağzım yandı.Tek atar buffsız giderseniz dikkatli olun.AGZIM HALA YANIYO!!

olm tek gitmeyin keleş li çocukla gidin kaç kere dedim yaw anlamıonuzmu

• vayyy canınaaa yeni görevler çıkmışta haberimiz yok
  • alıntı
  • ehehuehueh
  • Tek kelimeyle süper yani söyleyecek söz bulamıyorum helal olsun

Bu da benim resim bişiler yaparsın

Resim eski ama salla bişiler http://img300.imageshack.us/my.php?image=orcarrdteamhw8.jpg

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.