yaff bu olmadı yaww hiç.Şu son manzarada acayip güldüm çünkü resim karman çorman oldu ona güldüm.Sebep; adamım düşük lvl ve hiç bişey giyemiyor.Resimdeki tüm karakterler benim... (okulların açılması pis etkiledi beni...)
hocam bunlarin hepsi kO da wardi bu yeni oynayanlari nie bwn yaptim die kandiriosun alinti YAzman gereklidirrr
adam kendindenmi alıntı yapsın ne alem adamsın yaa bunların hepsni byram yaptı zaten
LoL
@matraxion haklısn bndnde
AAA vallamı GERcektenmi hatta yandakı de benim annem gözleme yapıyo allahım yahrabbim Aq seni neziq
ya bazen böle 1. forumda ki useların böle topiclere gülmelerine inanamıorum bi oyun en fazla bu kadar abartılır sanki bilgi için değilde saçmalamak için üye olanlar war bu montaj taa knight ilk çıktıı aylarda yapıldı yani 3 yıl önce forumu arkadaşlarım çok övdü ama övdüklerinden çok daha düşük bi forum sadece knight bölümü içinm konuşuorum birsürü gereksiz topic we saçmalayan insan dolu ...
Kaçkere Verildi Bu Resim Yahu 50 Den Sonrasını Sayamadım
20 eylül 2005 ----28 mart 2007
kmk olabilir ama montaj oldugu çk belli
Konu hortlatmaktan alınan zewki bi ben alamadım gitti haa
hehehehehehhehe muhahahaha
Orjinalden alıntı: tobold
Orjinalden alıntı: mtuzel
zuahauzhuaz bu montaj zuahauhzuaz walla cok komiksiniz olm bosu bosuna nie böle konu actınız %1000.....0000 MANTAJ KARDEŞİM!!!!!!
ne montajı olum geçen ben lahmancun aldıydım
adama bak töbe töbe
zaten girmio nıghta bölle zaman gecirioz morodon patchi 1gb indircem ama limitim vassatmsn dende atılmıo ya nese montaj guzel lmus agalar
sohbet etmek isteyen kızlar msn em hep acık cevap yazın msn imi verem sabahtan aksama kadar konusalım