quote:Orijinalden alıntı: TITANkamillerrrrr yaşını sordum 10 dediAlıntıları Göster skishenkhurbahalar
quote:Orijinalden alıntı: SpesifikBrushquote:Orijinalden alıntı: fRob3 DeliDanaMöööööööö diye birisi vardı oyun başlangıcı ''All''dan MÖÖÖÖÖÖÖ lerdi epey değişik biri maini teemo Eskiden ben de denk gelmistim.Alıntıları Göster PARS OPERASYONU
quote:Orijinalden alıntı: Eddie The Headquote:Orijinalden alıntı: RedMagician BKZ. Teemo's nick çok iyiymiş ya Alıntıları Göster 8kedi7beni ne demekse artık flyingcamel
quote:Orijinalden alıntı: Eddie The Headquote:Orijinalden alıntı: RedMagician BKZ. Teemo's nick çok iyiymiş ya Alıntıları Göster AfrikaA*Porsugu diye nick gördüm ve o anki ilk tepkim netten baktım la harbi varmı böle bi hayvan diye Yokmuş
quote:Orijinalden alıntı: @MadMorde AfrikaA*Porsugu diye nick gördüm ve o anki ilk tepkim netten baktım la harbi varmı böle bi hayvan diye Yokmuş benim flistte. afrikadan sonra boşluk var sanırım.
quote:Orijinalden alıntı: @MadMorde AfrikaA*Porsugu diye nick gördüm ve o anki ilk tepkim netten baktım la harbi varmı böle bi hayvan diye Yokmuş ayni oyundaydik bir kere karsidaydi flame yapiyodu hep nicki komedi.
quote:Orijinalden alıntı: Lulu or AFK quote:Orijinalden alıntı: @MadMorde AfrikaA*Porsugu diye nick gördüm ve o anki ilk tepkim netten baktım la harbi varmı böle bi hayvan diye Yokmuş benim flistte. afrikadan sonra boşluk var sanırım. Ne yalan söliyim şaşırmadım
quote:Orijinalden alıntı: Eddie The Headquote:Orijinalden alıntı: RedMagician BKZ. Teemo's nick çok iyiymiş ya Alıntıları Göster BanaVuranTopOlsn SÜPER ATMIK < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fireware -- 11 Mart 2013; 0:28:13 >
quote:Orijinalden alıntı: Eddie The Headquote:Orijinalden alıntı: RedMagician BKZ. Teemo's nick çok iyiymiş ya Alıntıları Göster uyuyandürüm
quote:Orijinalden alıntı: Eddie The Headquote:Orijinalden alıntı: RedMagician BKZ. Teemo's nick çok iyiymiş ya Alıntıları Göster TürkGücüTR var arkadaşım. DeadLyTRLegend var yine arkadaşım. Merdane vardı yine arkadaşın Bir de MalhumorDelNino var ki BEST NICK TR (DeadLyTRLegend'in sahibinin )
quote:Orijinalden alıntı: Eddie The Headquote:Orijinalden alıntı: RedMagician BKZ. Teemo's nick çok iyiymiş ya Alıntıları Göster Şuanki Nickim not : Westteyim
quote:Orijinalden alıntı: Eddie The Headquote:Orijinalden alıntı: RedMagician BKZ. Teemo's nick çok iyiymiş ya Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Em Mathers allah nabiyo Her konuda ateist olduğunu belirtip Allah ile dalga geçmene gerek yok.