- teyzesi defterdar olan, faytonla damda dolaşır. (tulum hayri) bak, yazılı gibi başladı, sözlüye karar verdi. (kemal sunal) şener şen'den:
açtım çakıyı atladım aslanın üstüne. karnına;
tak tak tak 116.+ seviyorum de.
- hayır...
+ seviyorum dee..
- hayırr!
+ seviyorum de ulaann!!
- seviyorum!!
+ yalan söylüyorsunnn
12.nazır paşa:demek sizsiniz? çabuk anlatın nasıl oldu? ramazan:efendim bütün kabahat şabanın nazır paşa: kabahat ananın mı? ramazan: anamı karıştırma nazır paşa: çocugu sıkıştırma anlatsın şaban: babacıgım, mesele kadırgalıdan çıktı. nazır paşa:kınalıda yangın mı çıktı şaban: öyle degil babacım, yav bu herif küp gibi sagıruyduruyo ramazan: tabii sagır duymaz uydurur heaaa nazır paşa: haklısııın saati kurmassan durur. kaçta durmuş? şaban: ne saati ya? ramazan: bununla konuşulmaz be uydur uydur söyle şaban: kadifeden kesesi kahveden gelir sesi nazır paşa: yaaa şaban: yaaa; oturmuş kumar oynar nazır paşa: afferim şaban: ah cigerimin köşesi nazır paşa: eveed şaban: eved. bu şarkı bitti ramazan: öbürüne geç şaban: geçiym, düriyenin gügümleri kalaylı nazır paşa: yok canıııııım şaban: fistan giymiş etekleri alaylı nazır paşa: aferim benim evlatlarım demekki kadırgalıyı böyle hakladınız
- baktım karşıdan üç düşman askeri geliyor... - kaç ramazan vuracaklar seni... - (şabanın tabagına kaşığını daldırır)...olur mu doğrulttum silahımı - aman ramazan! - (bi kaşık daha) birini gozünden - oy - (bi kaşık daha) birini annından - amanın - (son bi kaşık) birini de garnından furuvirdim - yaa... - yaa... - demek böyle oldu ha ramazan? - evet...aynen böyle oldu... - alla halla...benim yemeğime nooldu ramazan... - deminden beri yiyosun ya... - haa...evet...tevekkeli karnım davul gibi şişti...bu mercimekte çok gaz yapıyo canım... - yaaa...eee...bi sigara verde içelim bakalım - a aa bak bi tane kalmış ramazan... - haa...o zaman kardeş payı olsun...(filtreyi koparır şabana uzatır) al bakiiim - (filtreyi ağzına götürür, o kadar kısadır ki yere düşer...hemen ramazanın boğazına sarılır)...versene ulan sigaramı eşşolu eşşek!!! not:ekşisözlükten alıntıdır
YAHU YAZARKEN HİÇ ÜŞENMEDİNMİ
yok walla:D
:D
hey hey dostum senin sorunun ne ha yoksa o lanet poponun kafandan daha büyük olması mı?