- teyzesi defterdar olan, faytonla damda dolaşır. (tulum hayri) bak, yazılı gibi başladı, sözlüye karar verdi. (kemal sunal) şener şen'den:
açtım çakıyı atladım aslanın üstüne. karnına;
tak tak tak 116.+ seviyorum de.
- hayır...
+ seviyorum dee..
- hayırr!
+ seviyorum de ulaann!!
- seviyorum!!
+ yalan söylüyorsunnn
12.nazır paşa:demek sizsiniz? çabuk anlatın nasıl oldu? ramazan:efendim bütün kabahat şabanın nazır paşa: kabahat ananın mı? ramazan: anamı karıştırma nazır paşa: çocugu sıkıştırma anlatsın şaban: babacıgım, mesele kadırgalıdan çıktı. nazır paşa:kınalıda yangın mı çıktı şaban: öyle degil babacım, yav bu herif küp gibi sagıruyduruyo ramazan: tabii sagır duymaz uydurur heaaa nazır paşa: haklısııın saati kurmassan durur. kaçta durmuş? şaban: ne saati ya? ramazan: bununla konuşulmaz be uydur uydur söyle şaban: kadifeden kesesi kahveden gelir sesi nazır paşa: yaaa şaban: yaaa; oturmuş kumar oynar nazır paşa: afferim şaban: ah cigerimin köşesi nazır paşa: eveed şaban: eved. bu şarkı bitti ramazan: öbürüne geç şaban: geçiym, düriyenin gügümleri kalaylı nazır paşa: yok canıııııım şaban: fistan giymiş etekleri alaylı nazır paşa: aferim benim evlatlarım demekki kadırgalıyı böyle hakladınız
- baktım karşıdan üç düşman askeri geliyor... - kaç ramazan vuracaklar seni... - (şabanın tabagına kaşığını daldırır)...olur mu doğrulttum silahımı - aman ramazan! - (bi kaşık daha) birini gozünden - oy - (bi kaşık daha) birini annından - amanın - (son bi kaşık) birini de garnından furuvirdim - yaa... - yaa... - demek böyle oldu ha ramazan? - evet...aynen böyle oldu... - alla halla...benim yemeğime nooldu ramazan... - deminden beri yiyosun ya... - haa...evet...tevekkeli karnım davul gibi şişti...bu mercimekte çok gaz yapıyo canım... - yaaa...eee...bi sigara verde içelim bakalım - a aa bak bi tane kalmış ramazan... - haa...o zaman kardeş payı olsun...(filtreyi koparır şabana uzatır) al bakiiim - (filtreyi ağzına götürür, o kadar kısadır ki yere düşer...hemen ramazanın boğazına sarılır)...versene ulan sigaramı eşşolu eşşek!!! not:ekşisözlükten alıntıdır
YAHU YAZARKEN HİÇ ÜŞENMEDİNMİ
yok walla:D
:D
hey hey dostum senin sorunun ne ha yoksa o lanet poponun kafandan daha büyük olması mı?
AL SANA ZENCİ REPLİĞİ
İlginç
enteresaan:D
sps ; yeni bşyler bekliyoruz
düşündürücü
nolmuş bu cocuga
senin g.ncık kelleni ödlek bedeninden ayiriciim..
karamurat beniim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme