Şimdi Ara

Komili Ege Sızması Zeytinyağı 5lt 347,92TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
10
Favori
13.800
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    300/45 yağ indirimi dusuyor otomatik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nötron yozluğu N kullanıcısına yanıt
    Bende de 300/45 düştü sadece

• Benim uygulamadan ilk alışverişim belki ondan olabilir. Konudaki arkadaş uygulamadaki indirimden bahsettiğini görünce ben de denedim oldu. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155323918

• Arkadaşlar pazarama derken maximum mobilin içinde olan pazaradamdan mi bahsediyorsunuz ...pazarama yeni app mi çıkardı

• Meyerovitch kullanıcısına yanıt
    Maximum Mobil’den değil, Pazarama’nın ayrı uygulaması çıkmış hocam indirim orada oluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bulduren kullanıcısına yanıt
    Evet hocam o şekilde yararlandım teşekkür ederim

• dün akşam 459.90 a yağ + 1kg çaykur çay aldık, yağ indirimi düşmüyordu. şimdi de bu şekil pazarlıyor. ama dün akşamki gayet iyiydi valla.

düzenleme: şimdi pişman oldum 321tl ye almak varken. ama sipariş iptal de edemiyorum çok saçma. daha sadece sipariş alındı şeklinde. niye iptal olmuyor ki acaba? iade yapıp daha ucuzunu buldum sebebini işaretlesem sıkıntı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 15 Mart 2023; 12:3:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksk_mehmet K kullanıcısına yanıt

Böyle saçmalık mı olur ya, akşam sözde fiyat iyi diye çayla birlikte aldık, yağ 389 TL'ye, çay 70 TL'ye geldi, şimdi sadece yağ 321 TL'ye alınabiliyor, iptal etmeye çalıştım iptal de etmiyor.

Nasıl iyi oluyor, çayı 138 TL ye almış oluyorsunuz.

• a.arslan kullanıcısına yanıt

ben dikkat etmeden başlıktaki 415tl fiyatı görmüştüm ondan.Komili Ege Sızması Zeytinyağı 5lt 347,92TL 

• EN.ES E kullanıcısına yanıt

dün akşam özellikle baktım yağ indirimi olmuyordu, şimdi siparişle ilgili hiç bir adım atılmamış olamsına rağmen iptal seçeneği aktif değil. yüksek ihtimal bizim düşündüğümüzü yapmasın millet diye.

• Teşekkürler sağolun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yine de iyi fiyat ama bir gün sonra sadece yağ 321 TL olunca can sıkıcı oluyor.

yazdığım gibi daha ucuza buldum diye iade yapsak ne olur ki acaba?? kargo kodu falan ister mi ki?

• Siparişlerini iptal edecek arkadaşlar aynı hesaptan indirimli alamayabilirsiniz dikkat edin.

Denedim ama iptal etmiyor, bir tane de 321 TL'den alıp ortalamayı düşürmek mi lazım acaba Komili Ege Sızması Zeytinyağı 5lt 347,92TL 

yok iade seçeneği aktif, oradan yürüsek ne olur acaba?

düzenleme: dediğiniz mantıklı  Komili Ege Sızması Zeytinyağı 5lt 347,92TL 

düzenleme 2: 321 tl den bir sipariş daha verdim. naystan da toplamda 78tl gelmiş olacak yanlış hesaplamadıysam. yine fena değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 15 Mart 2023; 12:21:31 >
    Komili Ege Sızması Zeytinyağı 5lt 347,92TL
  • vesile olanlara teşekkürler. sipariş verdim.

şimdi en önemli soruyu sormak zorundayım sahte zeytin yağı nasıl anlaşılır? Yada karıştırma olan zeytinyağı nasıl anlaşılır?

• valek kullanıcısına yanıt

komili den sıkıntı olacağını sanmıyorum bu konuda.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.