Şimdi Ara

Komili Ege Sızması Zeytinyağı 5lt 347,92TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
10
Favori
13.800
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süpermarket kategorisinde %20 indirim var. max 100tl.

Komili Ege Sızması Zeytinyağı 5lt 347,92TL'ye geliyor. +nays devam ediyor mu bilmiyorum.

https://www.pazarama.com/komili-ege-sizmasi-zeytinyagi-5-lt-p-8699300270088

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nötron yozluğu -- 28 Mart 2023; 18:40:10 >

• Ürün hakkında detaylı bilgi bulamadım ama diğer arkadaşların yorumlarını alabilirim
  • Yorumlar genelde farklı bı urun gönderildiği üzerine. Mağaza da bizco aslında.
  • 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt

Hepsiburada da aynı ürün aynı satıcı tarafından satışta. Oradaki yorumları da inceleyebilirsiniz.

https://www.hepsiburada.com/komili-lezzetlik-yumusak-naturel-sizma-zeytinyagi-5-lt-p-HBV00000RJGPI

• nötron yozluğu N kullanıcısına yanıt
    Asit oranı veya polifenol oranı yazılmamış. Natürel yaziyor ama yumuşak yazması biraz iskillendirdi. Sanirim paketleme kötü. Herkes öyle yazmış. Patlak gelmiş çoğu. Elinize sağlık teşekkür ederim paylaşım için tabi ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4KabileReisi -- 9 Mart 2023; 21:31:53 >
  • İnternetten zeytinyağı alınmaz arkadaşlar ben size söyleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnterest

İnternetten zeytinyağı alınmaz arkadaşlar ben size söyleyeyim
    Neden alınmasın? Satıcı firma Bizim toptan. Marka komili. Fiyat uygun.
  • root16 kullanıcısına yanıt

Hocam komilide kaç kere tağşiş çıktı biliyor musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnterest -- 9 Mart 2023; 23:45:39 >
  • İnterest kullanıcısına yanıt
    Komili'nin tağşiş listesine girdiğini hatırlamıyorum. Yudumla karıştırıyor olabilir misiniz?
    Ben de komili diye hatırlıyorum. Yudumdan haberim yok girmus miydi
  • İnterest kullanıcısına yanıt
    Komili hiç girmedi düye hatırlıyorum. Yudum ise her listede başı çekti. Karıştırıyor olabilir misiniz?
  • Pazarama ilk kez duyuyorum güvenli midir arkadaşlar?
  • Yanlışınız var komili hiç girmedi tağşiş listesine. Yıllardır kullanırım zeytinyağını. Yudum hiç eksik olmaz o liteden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spydy6041 -- 10 Mart 2023; 9:23:10 >
  • Yudumun ayçiçek yağları güvenli midir sizce. Orda da tağşiş yapılabiliyor mu
    Cevap verilmez böyle tiplere. Ortaya fitneyi salar sonra da kimseye cevap vermez kaçar.
    Önce internetten zeytinyağı alinmaz dedi. Sonra Komili alınmaz dedi. Ne dediğini o da bilmiyor.
  • Komili değil yudum tağşiş listesine girdi.sürekli kullanıyorum bu zeytinyağını gayet güzel bir yağ

• Komili güzel bir yağdır ama satıcının yorumları pek iç açıcı değil. Başka marka gönderdi diyen var, ezik teneke gönderdi diyenler var. Son kullanma tarihine de dikkat etmek gerekecek. Fiyat çok iyi.

• Fiyat çok iyi kaçırmayın derim

Litresi 83 liraya gelir

Güzel yağ

• Artık Zeytinyağı bile alırken insanlar sahte mi, bir hile hurda varmı diye düşünüyor... Kaç senelik markalar bile güven vermiyor...

200 küsur liraya 5 litre zeytinyağı satılıyor birçok sitede.

yorumsuz.

• iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Ürünler geldi
    Skt 03.24
    Tenekeler hafif ezik, kargo ezigi değil bu arada karton kutuda balonlu naylona sarıp göndermişler. Kutuda hasar yok.

Mağaza da satışı zor olanları online mağaza da satıyorlar sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 11 Mart 2023; 17:40:28 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.