Süpermarket kategorisinde %20 indirim var. max 100tl. Komili Ege Sızması Zeytinyağı 5lt 347,92TL'ye geliyor. +nays devam ediyor mu bilmiyorum. https://www.pazarama.com/komili-ege-sizmasi-zeytinyagi-5-lt-p-8699300270088 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nötron yozluğu -- 28 Mart 2023; 18:40:10 > |
Komili Ege Sızması Zeytinyağı 5lt 347,92TL
-
-
Ürün hakkında detaylı bilgi bulamadım ama diğer arkadaşların yorumlarını alabilirim -
Yorumlar genelde farklı bı urun gönderildiği üzerine. Mağaza da bizco aslında. -
Hepsiburada da aynı ürün aynı satıcı tarafından satışta. Oradaki yorumları da inceleyebilirsiniz.
https://www.hepsiburada.com/komili-lezzetlik-yumusak-naturel-sizma-zeytinyagi-5-lt-p-HBV00000RJGPI
-
Asit oranı veya polifenol oranı yazılmamış. Natürel yaziyor ama yumuşak yazması biraz iskillendirdi. Sanirim paketleme kötü. Herkes öyle yazmış. Patlak gelmiş çoğu. Elinize sağlık teşekkür ederim paylaşım için tabi ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4KabileReisi -- 9 Mart 2023; 21:31:53 > -
İnternetten zeytinyağı alınmaz arkadaşlar ben size söyleyeyim -
Neden alınmasın? Satıcı firma Bizim toptan. Marka komili. Fiyat uygun.quote:
Orijinalden alıntı: İnterest
İnternetten zeytinyağı alınmaz arkadaşlar ben size söyleyeyim -
Hocam komilide kaç kere tağşiş çıktı biliyor musunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnterest -- 9 Mart 2023; 23:45:39 > -
Komili'nin tağşiş listesine girdiğini hatırlamıyorum. Yudumla karıştırıyor olabilir misiniz? -
Ben de komili diye hatırlıyorum. Yudumdan haberim yok girmus miydi -
Komili hiç girmedi düye hatırlıyorum. Yudum ise her listede başı çekti. Karıştırıyor olabilir misiniz? -
Pazarama ilk kez duyuyorum güvenli midir arkadaşlar? -
Yanlışınız var komili hiç girmedi tağşiş listesine. Yıllardır kullanırım zeytinyağını. Yudum hiç eksik olmaz o liteden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spydy6041 -- 10 Mart 2023; 9:23:10 > -
Yudumun ayçiçek yağları güvenli midir sizce. Orda da tağşiş yapılabiliyor mu -
Cevap verilmez böyle tiplere. Ortaya fitneyi salar sonra da kimseye cevap vermez kaçar.
Önce internetten zeytinyağı alinmaz dedi. Sonra Komili alınmaz dedi. Ne dediğini o da bilmiyor. -
Komili değil yudum tağşiş listesine girdi.sürekli kullanıyorum bu zeytinyağını gayet güzel bir yağ
-
Komili güzel bir yağdır ama satıcının yorumları pek iç açıcı değil. Başka marka gönderdi diyen var, ezik teneke gönderdi diyenler var. Son kullanma tarihine de dikkat etmek gerekecek. Fiyat çok iyi.
-
Fiyat çok iyi kaçırmayın derim
Litresi 83 liraya gelir
Güzel yağ
-
Artık Zeytinyağı bile alırken insanlar sahte mi, bir hile hurda varmı diye düşünüyor... Kaç senelik markalar bile güven vermiyor...
200 küsur liraya 5 litre zeytinyağı satılıyor birçok sitede.
yorumsuz.
-
Cevap verilmez böyle tiplere. Ortaya fitneyi salar sonra da kimseye cevap vermez kaçar.
Önce internetten zeytinyağı alinmaz dedi. Sonra Komili alınmaz dedi. Ne dediğini o da bilmiyor. |
Komili'nin tağşiş listesine girdiğini hatırlamıyorum. Yudumla karıştırıyor olabilir misiniz?
|
siz 70 tl daha uyguna aldınız,380 tl ye size satan satıcı hiç bir şeyden haberi olmadan gidiş geliş 70 tl kargo parasını zarar etti.adama üzüldüm. |
Komili hiç girmedi düye hatırlıyorum. Yudum ise her listede başı çekti. Karıştırıyor olabilir misiniz?
|
Teneke yamuk yumuk olmuş bir şekilde geldi. Kargoda olan bir ezik değil. Muhtemelen tenekesi sorunlu yağları indirimli satıyorlar. Bunu belirtmemiş olmaları da hiç etik değil. |
Benzer içerikler
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- şoray et-sucuk resimleri
- bebemoney nasil kullanilir
- bim soğuk baklava
- beşler nostalji sucuk
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X