trendyol.com Şoray Et Sucuk Parmak Sucuk Dana 300 gr Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL https://www.trendyol.com/soray-et-sucuk/parmak-sucuk-dana-300-gr-p-154151634 |
Şoray Et Sucuk Parmak Sucuk Dana 300 gr 29 tl
-
-
Bim tavuk sucuğu fiyatına.Tabi markayı ve içeriğini bilmiyorum...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
"Vallahi benim kokusu hoşuma gitmedi doğrusunu söylemek gerekirse ben de hepsini Sokak köpeklerine verdim" gibi oldukça olumsuz yorumlar var.zaten bu fiyata sucuk çok mumkun değil.
-
Etin, kıymanın, karkas etin fiyatı belli yapmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem sucuk hem dana , kadir inanır buna
Uzak durmanız faydanıza olacaktır...
Bu firmaların ne sattığını kimse denetlemiyor mu gerçekten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O değilde o binaların hali ne öyle. Zar zor ayakta duruyolar. Şekilleri şemalleride bi tuhaf
Marti sucukları
Bizim belediye evlerinde sanırım oraya benziyor -
Belediye evleri bunlar Adanada bu evlerde hasar yok. Çok eski ve bakımsız olduğundan öyle görünüyor dıştan. Büyük bir semt. Fiyat oldukça iyi bu fiyata ısıl işlem görmüşler var anca. Fermante yazıyor dükkana bir uğramak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 13 Mart 2023; 7:48:10 > -
Şoray Uzun Yolda mı bu?
-
Geçen sene bu markayı yine Trendyol' dan alıp Saklıkent Kayak Merkezi' nde "Kışa Elveda" Mangal Partisi' ne götürmüştüm.
Ben bir buçuk ekmek arası sucuğu afiyetle tüketmiştim. Ancak arkadaşlar fiyatından şüphe edip yemediler. Sadece bir arkadaş meraktan çeyrek ekmek arası yedi. Yaklaşık bir saat sonra zehirlenme belirtileri gösterince apar topar dağdan inip hastaneye yetiştirdiler. Sanırım midesi hassastı zira bana birşey olmadı.
Önümüzdeki haftasonu plajda yapacağımız "Bahara Merhaba" Mangal Partisi için yeniden iki buçuk kilo sipariş geçtim.
Teşekkür ederim...
-
Şap hastalığı var.
Bu aralar hayvansal ürünlere dikkat edin..
www.ntv.com.trTürkiye'de şap alarmı: 4 kentte hayvan pazarları kapatıldıhttps://www.ntv.com.tr/turkiye/turkiyede-sap-alarmi-4-kentte-hayvan-pazarlari-kapatildi,p-5bCizEZU6SDlrWVj-xkQ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 13 Mart 2023; 10:55:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Veganlığa dogru emin ve böyük adımlarla ilerleyen ve sucuğu da " kimyasal dolu yapay gıda " olarak tanımlayan birinin , fiyatın aşırı cazibesine dayanamayıp nefsine de yenilerek nasıl alt edildiğini gösteren ibretlik bir mesaj...
-
En ucuz Isıl İşlem Görmüş Sucuk kilosu 220 lira civarı. Piliç sucuklar bile bundan pahalı.
-
Fiyat yanlış girilmişte olabilir. zira diğer kangalın 700 gramdı sanırım 150 tl den satıyor bunu bu fiyata vermesi gerçekten imkansız. -
Hiç te söylenmiyor haberlerde. Ne güzel bir ülkeyiz.
-
Kargoya verildi...
-
Senin gibi sucuğa düşkün birinin on kilo yerine iki buçuk kilo alması şaşırttı. bu da " günü çıkarsın yeter" yorumlarına neden oldu. yani "bu sucuğa güvenilmez" gibi bir izlenim edindim...güvenilir olsa heç acımadan tek siparişte 10 kiloyu stoklardın...
Aman dikkat et! Geçenkinde ucuz yırtmışsın. Bu sefer “Ahirete merhaba partisi” olmasın. |
Tuvnera reyize de yedirmişler at eşek etini ahahhshahahsh 😂😂😂😂😂
|
Etin, kıymanın, karkas etin fiyatı belli yapmayın. |
Bu firmaların ne sattığını kimse denetlemiyor mu gerçekten
|
Tavuk olsa bu fiyata satılmaz, ne eti acaba :) |
Adam zaten o lezzeti tatmak için alıyor. xD |
Benzer içerikler
- bim kokoreç
- deli2go ne demek
- afyon eko sucuk yorumları
- coffy bedava kahve
- metro market columbia orjinal mı
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim kanalları
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X