Dana-Kuzu Sosis KG 250 TL
-
-
Her hafta farklı ette indirim var.. hayrola yusuf :)
Kuzu sosisi nasıl, çok mu ağır? Deneme amaçlı ufak porsiyon alamıyoruz sanırım. Hotdog için dana almışken onuda denemek isterim aslında
-
Kalan ıskartayı değerlendirmenin adı sosis olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğiniz olay nişasta basılmış market sosislerinde var bu daha çok sucuk gibi kuzu olan bağırsak sarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 1 Kasım 2023; 17:54:25 >
Konu dışı ama Pastırması nasıl arkadaşlar Yusuf amcamın deneyen oldu mu hiç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hafif tuzlu ama fiyata göre çok iyi.
Deneyeyim hocam o zaman bir . Ys de gözükmüyor pastırma indirimli almayalım diye muhtemelen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmmd.dmr20 -- 2 Kasım 2023; 7:46:36 >
kuzunun bundan haberi var mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sosis yemeyin uzak durun derim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fazla yağlı ve sinirli oluyor. Eh işte eski kalitesi yok malesef
bu paraya tavuk hındı sosıslerını ucurdular..
ben aldım memnun kaldım acıkcası.. mıde yanması yapmaması bıle testım acısından olumlu :)
-
Alayım dedim Üye olayım dedim ama olmadı...
Bizim şehirde yokmuş üyelikte bile çıkmıyor. -
benim aldığım yerde böyle bir durum yok (istanbul - güzelce şube) sadece tuzlu. ve hatta ben yağsız olduğundan şikayetçiyim biraz daha yağ olsa daha iyi olur. muhtemelen şubelere göre değişiyor. ben bu şubeden 3 veya 4 defa satın aldım. paketli 176 liralık olanlardan 3 4 tane alıyorum her seferinde hepsi aynı çıkıyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kalan ıskartayı değerlendirmenin adı sosis olmuş.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X