Şimdi Ara

1 kg % 100 DANA kayseri Sucuk + 1/2 kg pastırma 47 TL - 1 kg manti 20 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.bombastik.com/istanbulanadolu/osmanlipastirma-com-1-kilo-kayseri-mantisi

Arkadaslar gecen hafta aldim, 2 gunde kargo ucretsiz geldi, simdiye kadar Sucuk yerine lastik yedigimi anladim.

Kayseri Osmanli Sucuk & Pastirma'dan.
    Odemeyi yaptiktan sonra cebinize ve mailinize kupon kodunuz geliyor.

Gun icinde ariyorsunuz, bilgilerinizi veriyorsunuz. Turkiye'nin her yerine ucretsiz kargo..
    Siz de benim gibi sucuk delisiyseniz kacirmayin.

Not: Kayserili arkadasa sordum, Kayserinin bilinen iyi markasi, ve uygun oldugunu soylediler.

Piyasada 30 TL ye normal sucuk satilirken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynskzgl -- 20 Aralık 2011; 2:06:20 >

• Sucuk ve pastırmanın markası nedir tam olarak?
  • Bu mudur sıcak fırsat?

Ayrıca Afyon sucuğu varken hunharca baharat boca edilmiş Kayseri sucuğu yiyenlere şaşıyorum.

http://www.sucugumafyondan.com/asp/index.asp
  • Fiyat çok iyi gözüküyor.Gerçi vakumlu ambalajlarda gönderildiği söylenmiş ancak kargo da geçen süre de sıkıntı yaratmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando_S

Bu mudur sıcak fırsat?

Ayrıca Afyon sucuğu varken hunharca baharat boca edilmiş Kayseri sucuğu yiyenlere şaşıyorum.

afyonun çakma sucuğunu birşey sanıp yiyorsunuz işte, sonrada boş konuşuyorsunuz...
    hayatında sucuk yememişsin sallıyorsun bol keseden.

eğer bilmiyorsan yüzlerce yıl önce yazılmış olan Evliya Çelebi'nin Seyahatname'sini oku orada Kayseri sucuğundan bahseder, afyonun değil...

böyle boş konuşan adamlara fitil oluyorum, sorsan hayatında doğru dürüst sucuk bile yememiştir.

• Arkadaslar, gittim baktim dolaptan, Hafizoglu sucuk yaziyor. Gerekli belgelerinin oldugu yaziyor, iso bilmem kac, bilmem ne standartlari.
    aralik 2011 uretimi, son kullanma Mart 2012.

Ve lezzeti enfes , ben bayildim, rahatsiz edici tat, koku falan yok.

Paketlemeye gelince, vakumlu olarak manti gonderiliyor, sucuklar parmak sucuktan biraz buyuk, 9 adet kadar.
    Pastirmalar da ince dilimlenmis, her ikisi de baklava kutusunda. Gayet sorunsuz ulasti.
  • içeriğinde soya, soya proteini var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando_S

Bu mudur sıcak fırsat?

afyonun çakma sucuğunu birşey sanıp yiyorsunuz işte, sonrada boş konuşuyorsunuz...
    hayatında sucuk yememişsin sallıyorsun bol keseden.

eğer bilmiyorsan yüzlerce yıl önce yazılmış olan Evliya Çelebi'nin Seyahatname'sini oku orada Kayseri sucuğundan bahseder, afyonun değil...

böyle boş konuşan adamlara fitil oluyorum, sorsan hayatında doğru dürüst sucuk bile yememiştir.

Sen devam et sucuk aromalı baharat kokteyli yemeye o zaman.
    Ukalalık yapacağına Afyon sucuğu yiyenlere bir sorsaydın.

Amma zeka küpü denk geliyor bugünlerde forumda.

• Akşam akşam milletin aklına girdiniz yine ya

Bu arada mantı dahil değilmiş. Şimdi fark ettim. Sıcak fırsat diyemeyeceğim kusura bakmayın. Mis gibi kasap sucuğunu 25 liradan alıyoruz zaten. Kilosu 50 liraya da fıstık gibi pastırma alınır.

Ben hayır diyorum.

Ayrıca kilosu 20 liraya mantıyı fırsat sitesine fırsat diye koyan zihniyetin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 20 Aralık 2011; 0:57:05 >
  • kayseri sucuğuda yedim afyon sucuğuda ikiside gerçekten güzel ama afyon sucuğunu ayrıca sahurda yemiştim susatma yapmadı gerçekten kaliteli
  • Ahmet İpek,Cumhuriyet,İkbal sucuğun şahı.Kayseri sucuğu hiç yemek nasip olmadı.Allah var yalan söylemeye gerek yok ama mantı falan genel olarak bakınca cazip fiyat değil ...
  • Meraktan bir kere Afyon sucuğu aldım ama tadını bende dahil ailede beğenen çıkmadı. Mesele damak tadı, kişiden kişiye değişebilir ama lezzet olarak Kayseri sucuğunu tek geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Ahmet İpek,Cumhuriyet,İkbal sucuğun şahı.Kayseri sucuğu hiç yemek nasip olmadı.Allah var yalan söylemeye gerek yok ama mantı falan genel olarak bakınca cazip fiyat değil ...

İtimat'ı da denemenizi tavsiye ederim. Bunu bana 6-7 sene önce bir Afyonlu arkadaşım tavsiye etmişti.

O güne kadar İpek (Yeni adıyla Ahmet İpek) alırdım ama o günden sonra İtitmat'dan başka sucuk almadım.
  • Arkadaslar Kayserili arkadastan onayladim diyorum, urunler Kayserinin en bilindik kaliteli ureticilerinden.

Ustelik mantinin normal fiyatinin 40 TL oldugu da dogru, uydurma degil. Icinde soya moya yok, orjinal katiksiz, yedigim en lezzetli sucuk.

Baslikta ayri fiyat yazdim zaten, manti ayri... Ayirtedemeyecek bi durum yok
  • ederi bu zaten ürünlerin.kargo bedava dan başka artısı ne.sıcak bir fırsat göremedim ben.
    geçen Metro dan kg su 51Tl ye polonezin bir pastırmasını aldık.tek kelimeyle harikaydı.sucuk desen 25tl ile 36tl arası markasına göre yine iyi markalardan seçilebiliyor.görerek istediğin miktarda almak varken, bilemiyorum.
  • O zaman Künefeyi de git istediğin yerde ye, Hatay'da olmuş başka yerde olmuş ne farkederr değil mi?
  • Kayserinin en iyi sucuk markaları: Şahin,Başyazıcı,İmamoğlu
    Osmanlı sucukta neymiş
  • Afyon sucuğunda sakatat tadı kayseri sucuğunda bol bol baharat tadı alıyorum. Gece gece canımı sucuk çektirdiniz.
  • Fırsatlık bir tarafı yok ikinci el'e taşınması gerek konunun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.