Aga canga alırken bile acaba alsam mı diye düşünüyorum bu moruklar yediler içtiler ülkenin iliğini sömürdüler bize bir şey bırakmadılar. Biz çikolata alırken 2 kere düşünüyoruz lan, 21 yaşındayım çikolata alırken acaba alsam mı diye düşünüyorum, üniversite öğrencisiyim çikolata alırken acaba alsam mı diye düşünüyorum. 2008 de babam 5 tl harçlık verdiği zaman daha zengindim anasını satayım. Yazıklar olsun alın 650 TL kredinizi başınıza çalın. |
Eti Canga 2.5 TL
-
-
o verdikleri 650 tl yi de burnundan getirecekler hocam senin hiç merak etme.
bknz: https://forum.donanimhaber.com/kyk-kredisinin-aldigim-paradan-2-kat-olarak-geri-odeme--150693776
-
Eğonomi eyi yeenim keh keh keh -
75 kuruştu zamanında -
Ben lisede yazın 12 saat çalışıp lokantada 20 lira para alıyordum.Hatırlıyorum o para değerliydi.Bimden 2 torba abur cubur vs...alabiliyordum.Aylık kazandığım şimdiki asgari ücretin yarısına denk geliyordur.Paranın bir kıymeti vardı,bereketliydi.Şimdi para pul oldu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 1 Ekim 2021; 11:30:15 > -
Aklıma canganın yeni çıktığı zaman geldi... -
75 kuruşa aloyorduk 2.5 nedir ya -
yazik ya ulke tam istikrara kavustu, rayinda gitmeye basladik diyoruz siz canga diyorsunuz
-
Canga neyse de Tadelle çok ayıp ediyor ya. 30 gr'ı 3,75₺ olmuş. Eskiden para üstü çıkışmayınca verirlerdi. -
Sadece Bim'den Daphne puding alırken düşünmüyordum, o da 6.50 oldu.
Teşekkürler pıt pıt şeker
-
Ülker'in 5 para etmez gofreti 1.50-1,75 olmuş
Eti tutku 2,50-3 lira olmuş
-
Sadece fiyat yükselmedi, kalitesi inanılmazzzz düştü. Eti karam da aynı şekilde, ilk çıktığında boru gibiydi çikolata kaplıydı. Şimdi üflesen kırılacak gofrete döndü.
-
Bu konuda haklısın eti karam ın bir ısırığı orgazm etkisi yaratırdı ve 1 tanesi aşırı doyurucu tatmin edici güzeldi şimdi kağıt olmuş -
Ağzımızın tadını çaldılar. Mk -
durun daha bu birşey değil, 10 TL olunca tekrar konuşuruz
-
Tüp kuyriği diyen ihtiyarlar yüzünden böyle oldu.
-
Porsiyon ve kalite aynı kalsaydı 2,5 değil muhtemelen 4 falandı şuan. Onlar da düştü, çikolata yerken küp şeker yiyormuş gibi hissediyorum boğazımı yakıyor şekerden.
-
75 kuruşken kalitesi daha iyiydi şimdi hem pahalandı hem de kalitesi düştü
Sadece fiyat yükselmedi, kalitesi inanılmazzzz düştü. Eti karam da aynı şekilde, ilk çıktığında boru gibiydi çikolata kaplıydı. Şimdi üflesen kırılacak gofrete döndü. |
75 kuruşa aloyorduk 2.5 nedir ya
|
75 kuruştu zamanında
|
Sadece Bim'den Daphne puding alırken düşünmüyordum, o da 6.50 oldu. Teşekkürler pıt pıt şeker |
Ben lisede yazın 12 saat çalışıp lokantada 20 lira para alıyordum.Hatırlıyorum o para değerliydi.Bimden 2 torba abur cubur vs...alabiliyordum.Aylık kazandığım şimdiki asgari ücretin yarısına denk geliyordur.Paranın bir kıymeti vardı,bereketliydi.Şimdi para pul oldu...
|
Porsiyon ve kalite aynı kalsaydı 2,5 değil muhtemelen 4 falandı şuan. Onlar da düştü, çikolata yerken küp şeker yiyormuş gibi hissediyorum boğazımı yakıyor şekerden. |
abi gerçekten bu konuda çok ama çok öfkeliyim ama napacam bilmiyorum abi gerçekten hayat değil bu ve çıldırıyorum ulan çıldırıyorum yeter artık böyle bir pahalılık YOK !!!!!!! ayrıca yukardaki arkadaşlar %100000 haklı, keşke olay sadece fiyatta kalsa , kalitesi inanılmaz düştü her şeyin. kalite düştü gramaj düştü fiyat arttı , olabilcek her türlü kötü şey oluyor artık DA-YA-NA-MI-YO-RUM !!!!!!!!!!!!!! |
Adam Smith der ki; Önemli olan ne kadar kazandığınız değil, onunla ne alabildiğinizdir çünkü asıl kazancınız budur.
|
Sadece kalite değil hocam gramaj da düştü |
Benzer içerikler
- gülmek istemiyorum ama gülüyorum
- eşkina balık taşı yorumları
- e ile başlayan meyve
- limitsiz amca
- gözümün içinde bir şey yok ama batıyor nasıl geçer
- dünyanın en büyük vinci
- exxen de neler var
- penis nakli
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X