SAHİBİNDEN COMDA EMREERDEM78 KULLANICI ADIMLA PROFİLİMİ VE ÜRÜNÜ GÖREBİLİRSİNİZ.
2009 DAN BERİ SX10 SX20 VE SX30 GETİRİYORUM ABD DEN ORJİNAL BEST BUYDAN ALINIP ELDEN GETİRİLİYOR.
CANON SX20 LER ELİMDE HAZIR . ANKARA İÇİ ELDEN DE TESLİM YAPABİLİRİM.
ÜRÜNLER KUTU İÇERİGİYLE VERİLECEKTİR.
Tekrar teşekkürler @Kronossus. Bekliyoruz bakalım, güzel günlerde kullanırız inşallah. Makineye bayağı aparat takma şansımız var, bu bağlamda bir DSLR gibi işliyor. Çok iyi çoook. :)
Tekrar teşekkürler @Kronossus. Bekliyoruz bakalım, güzel günlerde kullanırız inşallah. Makineye bayağı aparat takma şansımız var, bu bağlamda bir DSLR gibi işliyor. Çok iyi çoook. :)
Rica ederim.Fotoğraf makinesi seçimi aşamasında size yardımcı olduysam ne mutlu bana.Ben sadece makineler arasındaki farklılıkları anlamanızı sağlayacak bilgiler vermeye çalıştım.Bu arada aparatlarıyla tabi ki D-SLR tarzında performans yakalamak mümkün.
Canon Sx130 iyimidir arkadslar ya ..sahibinden de filan 370tl ye filan var..sizce fiyatına göre iyimidir..
maksimum 400 e kadar ne önerebilirsniz .kompakt
sx130 muhteşem...diğerlerine bakma...fiyat da süper
Verebileceğiniz miktar 400 ise SX130'u alın derim. Yalnız ne amaçlı fotoğraf çekeceğinizi, bir kompakt dan beklediğiniz şeyleri yazsaydınız ona göre sizi yönlendirmek kolay olurdu. Bu sayfadaki modeller arasındaki en düşük model oluyor SX130. Benim LX3'de gümrükten geçti, yarın teslim alacağım dostlar. :)
quote:
Orijinalden alıntı: balun12
Arkadaşım kessinlikle Canon Sx130 Is ı öneririm.
O müthiş!! pixel density oranı ile!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme