300-450 arası, iyi görüntü performansı veren bir makine önerebilir misiniz?
kısaca bu fiyat aralığına göre en iyisi?
Herhangi bir marka olabilir...
Yukarıda arkadaşın yaptığı listeden fiyat aralığına göre bakabilirsin, iyi bir liste.
Arkadaşlar fotoğraf makinalarıyla aram iyi değil pek anlamam.Kaliteli görüntü alabileceğim bir makina istiyorum.Bütçe 350 veya max 400 tl, sadece fotoğrafı kaliteli çeksin yeter, video kaydı o kadar önemli değil.Gece çekimide iyi olsa güzel olur.
quote:
Orijinalden alıntı: DeporT_#
Arkadaşlar fotoğraf makinalarıyla aram iyi değil pek anlamam.Kaliteli görüntü alabileceğim bir makina istiyorum.Bütçe 350 veya max 400 tl, sadece fotoğrafı kaliteli çeksin yeter, video kaydı o kadar önemli değil.Gece çekimide iyi olsa güzel olur.
arandur arkadaşın tavsiyesi ile aldığım s90 ı öneririm ikinci el fiyatları oralarda. ben forumdan bir arkadaştan aldım gerçekten güzel bir makine bugün akşam olunca evde birkaç resim çekip paylaşacağım burda zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: kankokusu
quote:
arandur arkadaşın tavsiyesi ile aldığım s90 ı öneririm ikinci el fiyatları oralarda. ben forumdan bir arkadaştan aldım gerçekten güzel bir makine bugün akşam olunca evde birkaç resim çekip paylaşacağım burda zaten.
Ben de elimdeki G11'i kafa kafaya takas edicem S90 ile, ona uğraşıyorum. İkisi tamamen aynı kalitede fotoğraf çekiyor. Sonuçta 2. makinem olduğu için küçük boyutlarda olsun istiyorum. Yoksa G11 daha kullanışlı.
quote:
Orijinalden alıntı: arandur
quote:
Orijinalden alıntı: kankokusu
quote:
Ben de elimdeki G11'i kafa kafaya takas edicem S90 ile, ona uğraşıyorum. İkisi tamamen aynı kalitede fotoğraf çekiyor. Sonuçta 2. makinem olduğu için küçük boyutlarda olsun istiyorum. Yoksa G11 daha kullanışlı.
benim gözümde ileride sizdeki nex5 de fakat s 90 da bile ayarların içinde kayboldum. bunda acemiliğimi giderip nex5 tarzı bir makine almak istemiyorum.
Daha önce verdiğim o tiyoları uyguladınız mı? Onlarla işiniz kolaylaşır. Onun dışında soracağınız soruları özel mesaj yoluyla yanıtlayabilirim, bu konuya pek yazmamak lazım bunları.
Arkadaşlar aslında pek bir bilgim yok makineler için.Yeni yeni merak saldım ve max 700tl falan bütçem var.yarı profesyonel bir makine önerir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: seda_2245
Arkadaşlar aslında pek bir bilgim yok makineler için.Yeni yeni merak saldım ve max 700tl falan bütçem var.yarı profesyonel bir makine önerir misiniz?
700 TL'ye üst kalite dslr-like makine yok. Bence o bütçeyle 2. el düzgün bir dslr makine alın. En iyi yarı profesyonelden bile daha iyi fotoğraf çekersiniz. Tek eksiğiniz video çekememek olur.
Arkadaslarım yarı profesyonel arada çekim için iyidir falan demişlerdi.her zaman kullanmcam zaten arada kullanmak için alcam.Bir de ailem ikinci el bir makine de bana destek olmayabilir :D o yüzden çekim kalitesi iyi arada kullanabileceğim bir makine lazım bana aslında :)
Arkadaşlar merhaba şöyle 200 tl ye kadar alabileceğim en iyi fotoğraf makinası nedir bana sanki samsung es80 iyi gibi geldi ama siz daha iyi bilirsiniz hangi makinayı önerirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: cyener07
Arkadaşlar merhaba şöyle 200 tl ye kadar alabileceğim en iyi fotoğraf makinası nedir bana sanki samsung es80 iyi gibi geldi ama siz daha iyi bilirsiniz hangi makinayı önerirsiniz.
Her zamanki önerimiz: Canon A3000 IS.
10 megapixel kamera var işe yararmı ne dersiniz 4x zoom işimizi görürmü?
Öncelikle daha önce hiç fotoğraf çekme deneyimim yok yani hiç bir makina kullanmadım ama 1-2 haftadır inceliyorum neredeyse 100 tane inceleme videosu izledim ve okudum ve içimdeki heves gittikçede büyüdü sizden akıl almak istiyorum
1- Fiyatı 600.00 TL yi geçmezse sevinirim 2- Kendiminde ufak tefek ayarlar yapıp profesyonel seviyede olmasada fotoğrafçılığı hissettirecek seviyede fotoğraflar çekmek isterim bu yüzden azda olsa manuel ayarları olursa bir artı olur 3- Fotoğrafları gündüz çok güzel gece ise kötü demeyecek seviyede çekerse çok iyi olur 4- video çok önemli değil %95 fotoğraf amaçlı
Şimdiden çok teşekkürler
seda hanım, arada kullanacağınız bir makine için 700 TL bütçeyi ben fazla buldum. Bir de dslr-like önermem pek, onun yerine kaliteli kompaktlardan alabilirsiniz. Ama illa zoomlu full hd videolu cihaz derseniz bunu öneririm size:
@fearless06 yukarıda 1. önerdiğim makineye bakmanı öneririm. Başarılı bir zoom cihazıdır ve mauel ayarları var. Pahalı geldiyse Canon Sx130 IS önerebilirim.
@cyener07 nikon coolpix l23 modelini demiyorsundur inşallah? En berbat makinedir o kadar söyleyeyim sana. Sakın bulaşma! A3000 IS 200 TL'ye kadar en performanslı cihazdır.
peki A3000 ve A3100 arasında ne gibi bir fark var? A3100 almaya değer mi?
quote:
Orijinalden alıntı: medeor
peki A3000 ve A3100 arasında ne gibi bir fark var? A3100 almaya değer mi?
A3100'de megapiksel arttığı için görüntü kalitesi düşmüş. Üstün olduğu bir yönü de yok. Tavsiye etmem.
Arkadaşlar 150-160 tl ye kadar hangi fotoğraf makinesini önerirsiniz?Kaliteli çekim yapan?