Şimdi Ara

Kompedan.com.tr erkek atletlerde indirim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
5.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafaagungor

verdiğimiz siparişlerin kargo takip no vs. bilgilerini sisteme giriyorlar mı?

Bana gelmişti üstad
  • Bugün benim 20 atlet de geldi sağ salim tutku kadar kaliteli değil keşke bu kadar çok almasaydım. Siyahlar sanki 2 yıkamada solacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: abays

quote:

Orijinalden alıntı: mustafaagungor

verdiğimiz siparişlerin kargo takip no vs. bilgilerini sisteme giriyorlar mı?

Bana gelmişti üstad

bugün ben de maillere bakarken gördüm kargoya vermişler. inşallah tırt çıkmaz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Bugün benim 20 atlet de geldi sağ salim tutku kadar kaliteli değil keşke bu kadar çok almasaydım. Siyahlar sanki 2 yıkamada solacak gibi

Siyah almamıştım ben, beyaz ve gri var. Gri iyi duruyor 1 kere yıkandılar sıkıntı yok şu ana kadar
  • abays kullanıcısına yanıt
    evet, yumuşak ve vücüda tam oturuyor
    10 tane daha almadığım için pişmanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmznefe

evet, yumuşak ve vücüda tam oturuyor
    10 tane daha almadığım için pişmanım

Başka eline ulaşan var mı? Özellikle şu ürünlerden alanlar memnun mu? Bir sonraki sipariştenhttps://www.kompedan.com.tr/urunler/cool-box-132-grimelanj-kolsuz-yuvarlak-yaka-erkek-atleti/89/ vermek istiyorum
  • ürünler çok kaliteli değil açıkcası bir tutku değil en azından, bunu her göz anlayabilir. Ama 3.5 liraya ideal parasının karşılığı almasam da olurmuş açıksası böyle olduğunu bilsem yüzde 60 almazdım diyebilirim. Kaçıranlar hiç üzülmesin beklemesinler de gidin 5 liraya da olsa tutku alın senelerce aynı kalitede giyin. Diğer çamaşırlar yer bezi gibi oldu tutkuyu her giydiğimde farkını her türlü hissediyorum. donda da berrak'ı tek geçerim :) slip sevmiyorum paçalı ve rahat olacak
  • Ben hala uygun fiyata tutku atlet bulamadım. :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.