Şimdi Ara

komple ayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atı radeon 2100 shader 2.0 berbat bir kart oblivionu filan lowda kasarak oynadım
    Amd Athlon(tm) II X2 215 işlemci hakkında ne düşünüyosunuz iyimi idare edermi
    Anakart modelim dxdiag yada herhangi bir programla taratınca gözükmüyor nedeni nedir ve nasıl ögrenebilirim?
    2 GB RAM VAR DDR 2 ve 1.5 kullanıyor olarak gösteriyor bunun nedeni ekran kartının onboard olması dediler ekran kartımı düzeltirsem 2gb olarak gözükürmü ?
    sistemim 2007 sonrası oyunlarda aşırı derecede kasıyor war thunder gibi oyunları oynıyamıyorum shader 3.0 yüzünden bu oyunlarda haliyle açılmıyor kasmasının nedeni işlemcimmi yoksa ekran kartımmı ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/r7-250-oc-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html Beyler alcagım ekran kartı bu shader 5.0 sürümünü destekliyorki çok iyi geldi bana bi kaç forumdada yazdılar sizin fikirlerinizi bekliyorum sizde bunu alırsam pc batlefield 3 assassin cred call of duty 5,8 gibi oyunları en azından normal ayarlarda oynıyabilirmiyim ? darbogaz yaparmı işlemcim
    sistemim bu
     komple ayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theseus67 -- 1 Eylül 2014; 0:52:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.