Şimdi Ara

Komple ses sistemim hakkında yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı anda sinema ve stereo sistem kurmak amacıyla giriştiğim maceranın sonuna doğru yaklaştım. Altta sistemin resmi asılı ve kırmızı ile işaretlenmiş olanlar alınmayanlar. Diğerleri ne yazık ki alındı. Almadan önce epey inceleme yaptım ve forumdaki bazı arkadaşlara da özel mesajdan danıştım. Sitem için f/p gözetildi ama yine de fikirlerinizi ve özellikle henüz almadığım kalemlerle ilgili önerilerinizi bekliyorum.

Müzik olarak klasik, jazz ve eskilerin rock'ı hadi bilemediniz biraz da hard rock'ı dinleniyor. Medyalarım eskilerden kalma cd'ler, dijital olarak da 24 bit flac ve 5.1 dts albümler. Özellikle kaliteli cd dinlemeyi dune ile yapabilir miyim endişeliyim. Olmazsa sisteme bir de cd çalar eklemem gerekecek.

Sistem toparlandı ama hanımdan korktuğum için daha eve götürüp kuramadım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobar -- 9 Şubat 2013; 20:00:13 >

• hocam hayırlı olsun.iyi günlerde dinlersin inş :) ben o kadar iyi değilim bu konuda ama sanki çok karışık olmuş.fiyatta uygun olsun diyemi böyle yaptın? yani demek istediğim bu kadar farklılık içinde sesler dengede olcakmı? umarım oluyodur
  • Dediğim gibi hanımın korkusundan daha kurup test edemedim ama karışıklığın sebebi bir kaç markayı denemek istemem. Lakin bu sistemden verim alamazsam da dönüş zor olmaz, önler, merkez ve sub bir anda tannoy olarak organize edilebilir. İyi bir stere hoparlör aldığımda o sisteme dönebilirim. Ama dediğiniz gibi ekonomi de önemli bir etken. Benim önemsediğim şey stereo sistemin iyi olması. Sinema sistemi ne olsa götürür gibi geliyor.
  • size katılıyorum.tabiki sinema sistemi zamanının çoğunu film izleyerek geçirenler için ideal ama genelde öyle bir durumda zor.günümüz şartları malum orjinal blu-ray filmler 30-40 tl, orjinal olmasa mkv fln indirseniz yasal olmadığı gibi onu indirmek de zor adil kullanım kotaları yüzünden genelde insanlar da idare ediyor işte durumu.bende müzik ağırlıklıyım.hatta haftada bir film izlesem yeter ama çok seçiciyim oda olmuyo :D kendime stereo bir sistem sipariş ettim bende ctesi günü.bu akşam gidip alıcam nasip olursa izlenimlerimi yazarım :)
  • Hocam benim sistem yanımda çalıyo şu an :) ses müthiş şu an ya gerçekten geç kalmışım :) ama benim bu amfi biraz büyük geldi sanki hoparlörlere :) %50 yi geçemiyorum şu an :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bots av 712 bende düşünüyorum yaza doğru almayı fakat dip ses olduğu söyleniyo bu amfi için.. Bekleyip av 711 mi bulsam yaza denk gelirse..

Av 712 hakkında yorumunuzu alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aryel

hocam hayırlı olsun.iyi günlerde dinlersin inş :) ben o kadar iyi değilim bu konuda ama sanki çok karışık olmuş.fiyatta uygun olsun diyemi böyle yaptın? yani demek istediğim bu kadar farklılık içinde sesler dengede olcakmı? umarım oluyodur

sayın aryel size katılıyorum.. ev sinemasında tavsiye edilen kurallardan biri hoparlorler ve kablolar aynı markadan olmalı.. ama degerli arkadasımız cok emek vermis. isallah istedigi gibi olmustur sistemi. umarım umdugunu yakalamıstır.
  • Sistemde değişikliklere gittim. Sinema sistemi için tüm kolonlar sub dahil Tannoy mercury oldu. Önler mx2 arkalar mxr merkez mxc ve sub da yine mx serisi.

Stereo kolonlar polk audio'nun duvar tipine kabin yaparak sonuçlandı ve harika netice aldım. Lakin Boots beni çok tatmin etmedi salonda. Yine de saklayıp çalışma odamda kullanacağım.

Şimdi üstatlardan iki amfi için yorum bekliyorum.

1- Denon pma 880R
    2- NAD C340

Uzun araştırmalarım şimdilik bütçe dolayısı ile bu iki amfiye yönlendirdi beni.
    Bilgi gelirse çok mutlu olacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.