Arkadaşlar 10 yıl önce topladığım sistemimi satıyorum. Yaklaşık bir yıldır yurt dışında olduğum için piyasaya yabancıyım. Forumdaki diğer ilanlara bakarak kabataslak bir fiyat yazdım, bu konuda eleştiriye açığım. Almak isteyen arkadaş misafirimiz olup bilgisayarı istediği gibi test ederek elden alabilir, maalesef kargo işiyle ilgilenebilecek kimse yok. Klavye ve mouse dahil değildir. Bilgisayarın arkasında takılı olan wlan adaptörü dahildir. Yazdığım fiyat şu an bilgisayara takılı olan 23" 1080p Viewsonic 60Hz monitör içindir. Fotoğrafını koyduğum LG 25" 2560x1080 75Hz Ultrawide monitörle beraber istenirse fiyat 5000 TL'dir. Sistemi topluca elden çıkarmak istiyorum o yüzden komple sistem olarak satılacaktır. İlgilenen arkadaşlar DM'den ulaşabilirler.
Yeni kasayı aldığımda kasa incelemesi yaparken detaylıca fotoğraf çekmiştim, ilgilenen arkadaşlar buradan inceleyebilirler:
https://forum.donanimhaber.com/antec-isk600m-kasa-inceleme-micro-atx-oyun-sistemi--103173960
Şu an kasa içerisini açıp fotoğraf çekebilecek kimse yok, ilgilenen arkadaş kendisi sökerek her şeyi kontrol edebilir. Fotoğraflar eski olduğu için değişiklikleri söyleyeyim. Fotoğraflarda çok sayıda fan var ama daha sonra bundan daha sessiz ve performanslı olduğu için 2 tane PWM fan alarak kasa fanlarını değiştirdim. Fotoğrafı çektiğim sırada SSD yoktu ve 2x8GB RAM vardı daha sonra aynısından 1 tane daha aldım ve 3x4GB oldu.
İşlemci: i5 3470
RAM: 3 x 4GB Corsair DDR3-1600MHz
Anakart: Asus Maximus IV Gene Z
Ekran Kartı: Gigabyte Windforce 3X GTX 670
SSD: 240GB Samsung
HDD: 1 TB Western Digital
CPU Cooler: 2x90mm Cooler Master
PSU: Corsair CX600
Monitör: Viewsonic 23" 1080p 60Hz (HDMI dönüştürücü dahil) veya LG 25" 2560x1080 75Hz (+1000TL)
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.