Bildirim
Komponent tizlerin yanması.
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
tss20 leri, mevcut crosoverların tiz çıkışlarına bağlayıp devam edebilirsiniz. tss20ler kendi crosoverları ile daha sert ve spl çalacaktır. dengeli olması adına mevcut crosoverlarınızı kullanmanızı öneririm. -
peki sizce ikisini paralel şekilde amfiye girsem ne gibi bi sonuç alırım ve bir sorum daha olacak TS-S20 mi yoksa TS-B350PRO mu veya Vıbe Slıckpro37t-v0 mı tercih edilmeli sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgulhan -- 1 Mart 2023; 17:9:25 > -
Vibe 2kHz-20kHz aralığında Ts-B350pro 3.5kHz- 27kHz aralığında. Amacım çok tiz almak değil orta sesler biraz daha canlı ve net gelsin ama tizlerde boş kalmasın istiyorum. Kopmonentin yanında gelen tizler 50RMS 1.5kHz – 25kHz aralığında çalıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgulhan -- 1 Mart 2023; 17:38:33 > -
amfi nedir? -
ben olsam crosoverlardan bağlarım. -
Hocam amfi For-X XAE-804 4.80rms
-
Peki performans düşüklüğü olur mu sizce isternesiz crossoverı paylaşabilirim sizinle ayrıca almıştım onu da
-
amfi tss20 için yeterli. bahsettiğin hiç bir ürünü kullanmadım. iki bağlantı şeklinide deneyin, hangisi hoşunuza giderse öyle devam edin. -
peki frekans aralıkları için ne diyorsunuz link bırakabilirim isterseniz ürünlerin.
-
beklentinize göre, ne kadar aşağı inebilirse o kadar iyi olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X