Şimdi Ara

komponenten anlayanlar yardımcı olabilirmi. acil !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ses sistemi yapmayı planlıyorum geçen gün komponent aldım pioneer TS serisinden bi tesisatcıya gittim componentlerin amfi uyumlu değil amfin yakar bunları dedi bide aracın üstünde orginal hoparlörleri var şunu düşündüm ben bunları amfiye bağlamasam teybin çıkışarına bağlasam sadece 1100 watlık sub'u beslicek amfi alsam nasıl olur görüşlerinizi alabilirmiyim anlayanların ???

• Eğer amfisiz çalışıyorlarsa olabilir;) almışsınız deneyin görün. Beğenmezseniz amfi ve mid takviyesi yaparsınız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan4158

ses sistemi yapmayı planlıyorum geçen gün komponent aldım pioneer TS serisinden bi tesisatcıya gittim componentlerin amfi uyumlu değil amfin yakar bunları dedi bide aracın üstünde orginal hoparlörleri var şunu düşündüm ben bunları amfiye bağlamasam teybin çıkışarına bağlasam sadece 1100 watlık sub'u beslicek amfi alsam nasıl olur görüşlerinizi alabilirmiyim anlayanların ???

pioneerları geri ver amfinin marka modelini yaz birde yapmak istediğin sistemi yaz teyp falan varsa onlarıda yaz daha iyi yardımcı olabiliriz.

• pioneer teyp var elimde mvh 1500 serisinden biri aracın orginal hoparlörleri var üstünde ayriyeten komponent aldım ama bu komp da ses düzenleyici filtresi yok sadece hoparlör + tiz var. tesisatcı bana sen bunlara amfi takarsan dedi bunlar yanar dedi bnde düşünüdümki bu hoparlörleri sadece teypten bas vermicek şekilde sadece tiz + ses vermesi için kullansam 4 hoparlörüde arkaya 1200 lük sub u besleyebilecek bi amfi alsam nasıl olur tam olarak istediğim bu fikir alayım nasıl olur :)
  • componentleri denedim zaten gayette güzel ses veriyo berrak ama amfiye takarsan bunları yanar dedi bende amfisiz bunları teyipten çalıştırsam diyorum amfi olarakta sadece 1200 lük sub u besleyebilecek bi amfi alsam nasıl olur ?
  • konu güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.