Şimdi Ara

Komşudan gelen internet kablosuyla kablosuz modem kullanmak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
27.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

iyi geceler sanada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

Orijinalden alıntı: speedman

modem almanıza gerek yoktu..access point alsanız yeterdi.....
    ürününüzü modemi iade edin..onun yerine ap alın...

yada

http://www.wifi-sistem.com/modem-router-accesspoint/1267-airties-rt-205-modemi-access-point-olarak-kullanma.html

hocam biraz hort olacak ama yardımcı olursan sevinirim. AP cihazı aldıgımda, komşudan gelen ethernet kablosunu taktıktan sonra ethernet kablosunu benim pc ye taktık diyelim, artık evimde wifi olarak modem kullanabilirmiyormuyum ? (yalnız komsudaki modeme hicbir müdahalede bulunamam, telefon kullanıcı adı ve şifresi gereklimi benim ap cihazına ?)

linkdeki cihazı al.
    evine gelen ethernet kablosunu bu cihaza gir.
    bu cihaz sana hem sana özel bir modem varmış gibi yani senin belirlediğin ağ ismi ve şifre ile
    kablosuz yayın yapar hemde üzerindeki 4 port çıkıştan kablo çıkışı verir.
    komşundaki modemede herhangi bir müdehale yapmadan.
    bu iş için access point pek önermem ap ler genelde tek portludur ve daha pahalıdır.
    bu cihaz hem çok uygun fiyatlı hemde harika işler yapıyor.
    kolay gelsin.

http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=TL-WR740N

Kardeş yardımına ihtiyacım var forumdaki bu mesajını gördüm ve linkteki router ı aldım ilk önce bir türlü yapamama rağmen bi şekilde nasıl olduysa ayarları kurcalayarak ve router arayüz ip sini değiştirerek access point olarak kurdum etherneti çıkardımğımda PC m wireless ağa bağlı ve internet var ama nedense telefonlardan bağlanamıyoruz sorun ne olabilir? Acil yardımını bekliyorum teşekkürler şimdiden :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.