hocam biraz hort olacak ama yardımcı olursan sevinirim. AP cihazı aldıgımda, komşudan gelen ethernet kablosunu taktıktan sonra ethernet kablosunu benim pc ye taktık diyelim, artık evimde wifi olarak modem kullanabilirmiyormuyum ? (yalnız komsudaki modeme hicbir müdahalede bulunamam, telefon kullanıcı adı ve şifresi gereklimi benim ap cihazına ?)
linkdeki cihazı al. evine gelen ethernet kablosunu bu cihaza gir. bu cihaz sana hem sana özel bir modem varmış gibi yani senin belirlediğin ağ ismi ve şifre ile kablosuz yayın yapar hemde üzerindeki 4 port çıkıştan kablo çıkışı verir. komşundaki modemede herhangi bir müdehale yapmadan. bu iş için access point pek önermem ap ler genelde tek portludur ve daha pahalıdır. bu cihaz hem çok uygun fiyatlı hemde harika işler yapıyor. kolay gelsin.
Kardeş yardımına ihtiyacım var forumdaki bu mesajını gördüm ve linkteki router ı aldım ilk önce bir türlü yapamama rağmen bi şekilde nasıl olduysa ayarları kurcalayarak ve router arayüz ip sini değiştirerek access point olarak kurdum etherneti çıkardımğımda PC m wireless ağa bağlı ve internet var ama nedense telefonlardan bağlanamıyoruz sorun ne olabilir? Acil yardımını bekliyorum teşekkürler şimdiden :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme