iyi günler yan aşağı çaprazımızdaki komşumuzdan yaklaşık 30 metre kablo çekeceğimde bir tanede access point veya router almak istiyorum sinyalı güçlendirmek için kablosuz olarak. şimdi zaten komşudan 2 diş felan internet çekiyor ama online oyunlara girdiğimde ping felan yapıyor ki bundan nefret ederim. şimdi komşumun interneti 24 mbps hipernet 2 mbps indirme hızı var onlarda. ben bu 30 metre kabloyu çekersem hız kaybım olur mu? alacağım ap veya router bu kaybı karşılar mı? download hızım kaç mbps olur? veya bunları almadan sadece kabloyla takılsam bir süre bu bana yeter mi? bu arada kablosuz kullanacağım. bütçem fazla değil 60-70 civarı zorlarsak 80 tl olur.
sonuç olarak özellikle online oyunlarda sıkıntı çıkartmadan oynatabilecek bir ap veya router istiyorum.
ayrıca alacağım kutuyu balkona koymak istiyorum malum pencerelerden kablo geçme yeri yok ve bende zarar vermek istemiyorum pencere veya duvarlara. balkonla benim takılacağım yer arasında sadece 1 duvar toplasan 1-2 metre fark var fazla değil yani. alacağım kutuyu buraya koysam hava şartlarından etkilenirmi acilen cevap verirseniz sevinirim. internet bağlandı kullanamıyorum doğru düzgün :)
diğer konu açılırken hata verdi ve yanlışlıkla açtım kaldırırsanız sevinirim :)