Şimdi Ara

Komşum perdeyi kapatmazsam beni mermi manyağı yapacağını söyledi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
6
Favori
32.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
277 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah yardımcın olsun, uzak durmalısın başka diyecek birşey bulamıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • logosta kullanıcısına yanıt
    Geçen sene cimere bu konu hakkında yazdım, ilgilenmiyorlar

• uğraşma, şikayet etsen dahada çok palazlanır. kapat perdeki takıl.

• böyle tehditleri kesinlikle ciddiye almalısın, adam ruhsal problemleri olan birisi olabilir, bende de mesela evin önüne yüksek araba konulduğu zaman bütün ayarlarım kaçıyor, eve hırsız girecek diye bütün gece uyumadan bekliyorum ve uykusuzluğumun sebebi olan şöförü sabah arabayı almaya geldiğinde uyarıyorum. ilk seferinde bir şey yapmıyorum sadece silecekleri kaldırıyorum ama tekrar durumunda adamı servis şöförünü bekliyor tekrar koyması durumunda olayın çirkinleşeceğini söylüyorum, sadece bir defa birini yumrukladım ama iş büyüyecek olursa kurşun atar kurşun yerim oraya araba koydurmam.

öyle insanlar tanıyorum alakasız kişileri saplantı haline getiriyor, ona ilk fırsatta saldırmak için fırsat kolluyorlar.

• bence al ikişer bira fındık fıstık git adamla birlikte balkonunda iç. arayı iyi tut bak o zaman daha sıkıntın oluyor mu. böyle tipler bu gibi davranışları sever :D

• adabınızla durun evde. hem perdeyi aç hem çırılçıplak gez. oldu canım. ben olsam el bonbası atarım.

• Bi gün kendisi gibi bi manyağa denk gelir su testisi su yolunda kırılır sonra, bu tiplerin sonu belli.

• çinde olduğu gibi bize de "yeni vatandaşlık sistemi" şart. herkesin vatandaşlık puanı 100 olsun. başkasını tehdit ettiğinde kanunlara uymadığında ahlak kurallarına aykırı hareket ettiğinde puanı düşecek 10 puana düşünce hiçbir haktan yararlanamayacak. hindistanda parya statüsüne düşecek. kredi çekme yasağı, internet kullanma sosyal medya kullanma yasağı, şehirlerarası seyahat yasagi, mahallesinin dışına çıkma yasağı. insan haklarını herkes haketmiyor. evrimde elenmesi gerekenler böyle böyle birkaç nesilde elenir. torunlarımız böyle insanlarla karşılaşmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebani konusu bu yaa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 13 Ağustos 2020; 10:21:36 >
  • insanlar gittikçe manyaklaşıyor şuna bak ya

• bizim mahallede gürültü olur,müzik açarlar kimse kimseye birşey diyemez

kendisinde bu cesareti nereden buluyor

korkuyorsan belli etmeyeceksin

gerekirse dikleneceksin

• Anladığı dilden konuşmak en güzeli. Al bir av tüfeği kullanmak zorunda değilsin çıkar balkona göster bakalım o zaman ne yapacak? Seni vururum dediğinde silahı göster, gel bakalım kim kimi vuruyor dersin. Ya da ordan taşınacaksın başka yolu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Çelik gibi ol kırıl ama bükülme. Bana biri öyle yapacak. Dayak manyağı yaparım o adamı. Koskoca apartman bir kişiden korkuyor.

Kimse kimseden korkmuyor sadece adalet olmadığı için boşuna uğraşıp başını belaya sokmak istemiyor. Daha geçenlerde 17 yaşında 75 tane sabıkası olan çocuk polisi şehit etti Bağcılar’da. Bu ülkede sosyal medya olmasa kimsenin umrumda olmazsın. Adaletin sosyal medya ile sağlandığını unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 13 Ağustos 2020; 11:51:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Portraitclub

Kimse kimseden korkmuyor sadece adalet olmadığı için boşuna uğraşıp başını belaya sokmak istemiyor. Daha geçenlerde 17 yaşında 75 tane sabıkası olan çocuk polisi şehit etti Bağcılar’da. Bu ülkede sosyal medya olmasa kimsenin umrumda olmazsın. Adaletin sosyal medya ile sağlandığını unutmayın.

Alıntıları Göster

Adalet aramayan adalet bulamaz. Hayatın daha kötü olacak diye iki büklüm olmasaydın. Önce ne istediğine karar ver. Kolu komşularınla bu konuyu konuş ortak bir payda da buluşun. Sonrası kolay zaten.

• aRiSe* kullanıcısına yanıt

Alice harikalar diyarında olma. Neyin adaletini aramaktan bahsetiyorsun? 75 tane sabıkası olan birisi için git adalet ara bakalım ne sonuç alacaksın? Daha karakola girdiğin an sana söyleyecekleri şey, boşver kardeşim uğraşma canın sıkılır cümlesi duyacağından hiç şüphem yok. Kendi yaşadığım olayı anlatıyım sana da oku bakalım. Tam 7 yıldır aynı evde oturuyorum ve üst komşu dengesiz birisi gecenin 2,3 tak tuk sesleri hiç bitmiyor. Canı her istediğinde halı silkeliyor hiç bakmıyor bile aşağıya kaç kere uyardım. 3 kere belediye şikayet ettim. Sonuç 0. Gece 2 de kapılarını yumrukladım şahsen birisi benim kapımı yumruklasa gece 2 de sonu kavga ile biterdi. Yine aynılar Ramazan ayında ne küfürler ettim avazım çıktığı kadar, şimdileri biraz duruldular üstelik onların üstünde oturan teyzenin oğlu da polis. Teyze geçen gün oğluna demiş çok ses yapıyorlar şunlarla konuş diye. Oğlu dengesiz insanlarla uğraşmaya değmez başımı belaya sokturma demiş, bu adam polis üstelik düşün artık. Adalet dediğin kavram güçlünün yanında olduğu garibanın yanından bile geçmeyen bir yapı. O yüzden kimse adaleti aramıyor çünkü yok.

• 88mph 8 kullanıcısına yanıt
    Kanunlardan haberi olmayan komik bir insansın

• AltunBey A kullanıcısına yanıt

"Hırsızı yatak odasında öldürmen lazım" gibi 20 sene öncenin kanunlarının hala geçerli olduğunu sanan, öte yandan komik olmayan bir insansın...

• Belki sana söyleyeceklerim ilk başta tuhaf gelecek ama inan öyle değil. Git eline bir ikram al adamla barış. Adamla konuş. Böyleleri genelde sevgi ve ilgiye ihtiyaç duyan ama onları bulamamış ve toplumdan dışlanmış kişilerdir. Toplumdan her dışlandıklarında öfkeleri ve kinleri artar. Sen dışlayanlardan olma. Dediğim gibi iyi davran ve git bir konuş bakalım

• Belki sana söyleyeceklerim ilk başta tuhaf gelecek ama inan öyle değil. Git eline bir ikram al adamla barış. Adamla konuş. Böyleleri genelde sevgi ve ilgiye ihtiyaç duyan ama onları bulamamış ve toplumdan dışlanmış kişilerdir. Toplumdan her dışlandıklarında öfkeleri ve kinleri artar. Sen dışlayanlardan olma. Dediğim gibi iyi davran ve git bir konuş bakalım

• 88mph 8 kullanıcısına yanıt
    İstediğini yap hapisi sen yatarsın hadi Allah'a emanet

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.