< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Komşum perdeyi kapatmazsam beni mermi manyağı yapacağını söyledi (10. sayfa)
-
-
Valla sıkıntı kardeş. Bu tipler her yerde yok mu ? var. Ayyaş, başıboş, annesi bile durumu farkında ve birşey yapamıyor düşünün artık. Emniyet desen ne kadar çözer o da muamma. Böyle sümük ve gereksiz beyinsiz tiplerin azalması dileğiyle.
-
Hocam bu tip adamlar genelde tirsak herifler olur. Sen yanlis yapmissin kapatmiyorum lan cik disari ne olacak diyecektin. Gidip apartmaninin kapisinin onunde beklicektin. O cikar cikmaz. Bicagi bogazina dayiyacaktin. Akil hastanesinden yeni ciktim seni burda dilim dilim dograr sonrada ailene musalatt olurum diyecektin. Bak bakalim bisey yapabiliyormuydu?
Gecenlerde benimle husumeti olan biri almis yanina 4-5 kisi beni cevirdi. Şöyle böyle konusuyor. Baktim olay kotuye gidecek digerlerine dedim ki siz kimsiniz ben sizleri tanimiyorum *ok yoluna gideceksiniz. benimle derdi olan kim sensin bu adamlari ne diye getirdin. Gozun aliyorsa cik meydana dedim. Yanindakiler abi biz gidiyoruz. Herif dogru soyluyor dediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin de o perdeyi kapat diyenden zerre farkın yok kafa olarak cahil şey.
36 yaşındayım doğma büyümü zeytinburnuluyum beni yanlış anlama sakın bana gelip birisi bu şekilde i..ne falan diyecek kardeş açık açık yazım o adamı o balkona karşıdan karşıya dede yadigarı ile yığarım bir daha bırak balkonda alkol almayı evinden çıkarken sağ solu kontrol edip çıkmazsa adam değilim.
Normal de hiç sinirli adam değildirim ama kimse kimseye durduk yere küfür edemez. Ha evde çıplaksındır anadan üryan o zaman kapa onda haklı ama benim üstüm başım giyinik bana perdeni kapa diyecek üstüne küfür edicek kusura bakmasın el elden üstündür herkesin bir çevresi vardır hayatının geri kalanını mamaya bağlı yaşayarak geçirtirim o adama.
-
Meydana davet etme değil de, kapına dayanırsa müdahale edeceksin, onun harici iş alırsın başına
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Adam eve daldı ayi gibi bisi diyelim. Yumruk atip ya da kafa atip bayiltsa sonra elleriyle oldurebilir ya da direkt bogazlayabilir bu durumda biz yumruk yumruga şansimizin olmadigini bildigimizde silah kullanabiliyor muyuz ?
Silahla yaralamada sonuç ne oluyor?
Öldürme amaci olmadan ama ölürse ne oluyor ?
Direkt kafasına sıkarsak ne oluyor ?
Bu üç durumu da aydinlatirsaniz sevinirim
Cahil görmek istiyorsan önce aynaya bak sonra evinde gezin biraz, bol bol görürsün doğal ortamlarında :)
-
Av tüfeği, tabanca, kısacası ruhsatı olan bir ateşli silahla vurduğunda başın belaya girebilir. "Kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan yargılanabilirsin.
Hani düğünlerde silah atanlar var ya..
Onlar aynı model silahtan 5-6 tane alıyorlar, sadece birine ruhsat alıyorlar, diğerlerini kirli işler için kullanıyorlar. Polis veya jandarma arama yaptığında ruhsatlı olan silahı gösteriyorlar, ruhsatlı silahın incelemesinde de bir şey çıkmayınca yaptıkları yanlarına kâr kalıyor.
-
Eskisi kadar sıkı daha doğrusu kendini korumaya izin vermeyecek şekilde değil kanunlar. Birçok emsal karar ve olay oldu son senelerde evine giren hırsızı vuranların. En büyük problem hukukta bu silah güç eşitliği vb. saçmalığın olması. Yani size yumrukla saldırana silahla karşılık veremiyorsunuz. Ama eskisi kadar sıkı değil dediğim gibi. Benim yaşadığım ve anlattığım ilk olayda polis geldikten sonra evin girişi antrede ayak izleri vardı saldırganların, orada vursaydım bunları hiçbir şey olmayacağını söyledi. 2 kişi haneye tecavüz, saldırı...
Bu arada her yeni silah için ve her biri için ayrı ruhsat alınıyor. Yasal olarak ruhsatı almadan yasal bir yerden silah alamazlar yeni. Ancak sokaktan kullanılmış ruhsatsız alınabilir. Mesela av ruhsatın ve av silahın var. Yeni bir av tüfeği almak için yeni silah alma ruhsatı alıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 88mph -- 12 Ağustos 2020; 16:20:14 > -
Ben de perde ne işe yarıyor diyordum halbuki önemliymiş bak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
normalde bu tarz insanlara uygulanacak tarife belli . Bunu alacaksın bir odaya kapatıp adını unutana kadar döveceksin. sonra iyileştirip bidaha döveceksin. zekası sıfırlanacak öyle bırakacaksın. Ama ozaman da hayvanla hayvan olmuş oluyosun o da vicdanlı iyi niyetli insanın yapabileceği bir şey değil ne yazık ki ...
-
Konudaki yorumlara da bakarsak ilk mesajda şikayet edilen evrimleşmemiş insan tipi toplumda çok sık.
Yapacak birşey yok, mahallenin delisi diyeceksin çekeceksin perdeyi , kulak vermeyeceksn onunla yaşamayı öğreneceksin.
En yakın zamanda kendi başına iç açar, gider veya fırsat olur ben taşınırım diye dua edeceksin.
Ne yazık ki 3 kuruşluk beyniyle Silaha sahip olup delikanlılık? yapan mallar her yerde. Bahanesi olsun ya da olmasın, herkesin bahanesi var, bakın konudaki adamın da kendince bahaneleri var. Hatta belki kendine göre konu sahibini giyin diye korkutup asil bir hizmet yapıyor mahalleye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khal-Drogba -- 12 Ağustos 2020; 17:10:53 >
hukuk yokki. daha yeni cezaevlerini boşalttılar. herkes adaletini sağlayabiliyorsa sağlasın . yada eziksen ezik kal. ben bireysel silahlanmayı destekliyorum. burası muz cumhuriyeti. kendini savunacan.
-
Bosver kardeş uyma
Polis akraban ya da tanıdığın varsa bir gün misafirliğe çağır o şekilde perdeyi açıp otur. Bir çıksında artistlik yapsın. Polis enseleyince aklı başına gelir. Benim evimin altında gayrimenkul ofisi ve rent a car işi yapan büyük bir işletme var güneydoğulular porschelar falan kapıda. Gece alem yaparlarken sesini duymam vasıtasıyla bunları balkondan uyardım bunlarda sanane lan aşağıya gel lan gibisinden konuşunca evimde de dayımın oğlu var baş komiser. İndik aşağı bu bana vurmaya kalkacakken burnunun üstüne vurdum yığıldı zaten yanındaki de silah çekerken dayı oğlunda da silah var tabi çekti dur orada polis dedi. Sonra abi biz ettik siz etmeyin. Polise muvavemetten ruhsatsız silah bulundurmaktan bay bay. Mahmekesi oldu cezaevindeler şimdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yatak odası tarafındaki camın perdesi genellikle kapalı durur. O camın tarafındaki binada oturan bir kadın eşimi yolda durdurup soruyor sizin o camın perdesi hep kapalı neden? Sizi ne ilgilendirir deyince kızıyor siz ne işler çeviriyorsunuz falan sokak ortasında değişik değişik hareketler. Etraftaki diğer kadınlar araya giriyor yoksa tartişma büyüyecek. Sonra öğreniyoruz kadının kafadan sıkıntısı varmış.
Kadın perde neden kapalı diye kızıyor. Komşuları ile sohbet etmeyi severmiş biz kapalı tutuyoruz diye kızıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 12 Ağustos 2020; 18:6:51 >
Hacı bu ülkede adalet hukuk tanıdığın varsa uygulanacak ise çok kişi sıkıntı çekecek demektir.
quote:
Orijinalden alıntı: 3rdem
Daha önce farklısını yapıp ceza altmışlığım varHani denk gelmiyordu gelmiş işte
farklı olarak deldi, trafikte sopa çıkardı dövmek için çarşı karıştı! darp raporu aldı, mahkemelik olduk! sonra hiç bir mahkemeye gelmedi beraat ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3rdem -- 12 Ağustos 2020; 18:19:57 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X