Plakaya Kesilen Cezaya Ben İtiraz Edebilir Miyim?
|
Pasaport 5 Aydır Gelmiyor
|
Şimdi Ne Yapmalıyız?
Arkadaşlar Merhaba,
Evet şuan saat gece 03:00 suları.
Vatansever bir insan olarak ülkenin içinde bulunduğu bu dönemler beni çok düşündürüyor ve uykularım kaçıyor.
Maddi durumum Türkiye şartlarında kendimi geçindirecek durumda ancak benim rahat durumda olmam, banane ya millet ne hali varsa görsün dedirtmiyor tabiki.
İnsanlarımızın içinde bulunduğu bu buhranlı günlerden bizi kısa vadede feraha eriştirecek bir enstrüman görmüyorum şahsen.
Turkiye'nin sorunu öncelikle toplumsal ve böyle bir toplumun da oturtamadığı devlet yönetim sistemi en büyük sorun diye düşünüyorum.
Millete bakıyorum işte Cumhur ve Millet ittifakı çekişmesi içinde boşa zaman harcıyoruz.
Sorun siyasi değişiklik olunca keşke bitebilse, bu kadar kolay olsa çözüm.
Toplumumuz da maalesef eğitim, kültür ve ahlaki açıdan ciddi sıkıntıları var.
Yani bunlar çözülmeden bir takım siyasi figürler ile çıkış aramak nafile bir çaba.
Torpil, rantçılık, menfaat hesapları ile yaşayanların çoğunlukta olduğu bir topluma sahip ülke nasıl düzelebilir?
Çok da uzatmak istemiyorum, ben uzun zamandır yarın seçim olsa kime oy veririm sorusuna cevap bulamıyordum, büyük ihtimal oy kullanmayacaktım.
Siyasete ilgim var hemde ta orta okula giderken geceleri uyumaz Siyaset Meydanı, 32. Gün vb. programları gece geç saatlere kadar izlerdim.
Bir çok siyasetçiyi dinleyip takip ediyorum ancak hiç biri bugüne kadar bana aradığım cevabı veremedi.
Bazen öyle umutsuzluğa düşüyorum ki hatta yahu koskoca ülkede biz millet olarak aklı başında hiç mi bir vatan evladı yetiştiremedik, hiç mi kimse kalmadı diye yakındığım oluyor.
Geçen bir siyasetçiyi denk gelip izlemeye basladim, kendisinin ismini daha önce çok duymuştum ancak dikkatimi çeken bir siyasi karakter olmadığı için hiç dinlememiştim.
Biz bence millet olarak aklı başında, ne dediğini bilen insanlardan ziyade bizim hoşumuza giden konuları istismar eden tiplerin peşine takılmayı huy edinmişiz.
Gelip basacak palavrayı bizlerde hangi ideolojiden olursak olalım bu saçmalıklara şakşakçılık edip sonra afedersiniz ama üçün birini alıp oturup kalacağız.
Neyse izlemeye başladığım kişi o kadar güzel bir üslup ve sükunet ile düşüncelerini, öngörülerini ve çözüm planlarını anlatıyordu ki bir anda ahada varmış bu milletin yetiştirdiği aklı başında vatan evladı diye çok sevindim ve heyecanlandım.
Ve siyasete ilgi duyan biri olarak bu güne kadar bu kişiyi farketmedigim için kendime çok kızdım.
Arkadaslar ismini zikredecegim kişi kimilerine çok ters gelebilir orası ayrı bir konu ancak ülkesini seven ve çok uçlarda olmayan her insan için bence çok makul bir isim.
Turkiye her ne olursa olsun bilime, akilciliga önem veren, kendini yetiştirmiş dürüst ve en önemlisi samimi insanları sorumlu kademelere oturmalıdır bence.
Benim beklentimi uzun zaman sonra karşılamayı başarabilen kişi Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit ÖZDAĞ' dır.
Hatta ben sağ görüşlü bir ailenin milliyetci yapida bir çocuğu olarak sosyalist düşünceye mesafeli olmama rağmen bu arayış içerisinde Memleket Partisi Muharrem İnce'ye bile sıcak bakıyordum.
Ancak Sayın Ümit Özdağ'ı dinledikten sonra olmam gereken yer burası dedim ve bu hareketin neferi olmaya karar verdim.
Yani nefer derken de öyle parti üyesi falan değilim ancak işte böyle platformlar olsun, kendi arkadaş çevrem olsun bu şekilde insanları haberdar etme gayesi diyelim.
Gördüğüm şu ki son zamanlarda sosyal medyada Ümit Özdağ'ın videolarına yorum yapanların büyük çoğunluğu gençler ve bu gençler aklı başında, eğitimli ne istediğini bilen tipler.
Yani öyle kuru gürültüye şakşakçılık eden bilinçsiz bir kesim değil Zafer Partisi kitlesi.
Ben sizlere gelin Zafer Partisine katılın demiyorum tabiki.
Ancak ülkenizi ve milletinizi gerçekten seviyorsanız lütfen herkesi dinleyin ama Ümit Özdağ'ı mutlaka ama mutlaka izleyip takip edin.
Eğer bana verdiği heyecanı size de verebilirse sizden tek ricam lütfen boş durmayın, mücadeleye katılın ve ülkeniz için bir şeyler yapın.
Zahmet edip okuma nezaketini gösteren herkese çok teşekkür ederim.
Güzel bir Türkiye hayali olan, insanları ayrıştırma değil birleştirme gayesi ile mücadele eden iyi yürekli ve kaliteli her insanın yolu açık olsun...
Vasat Türk Siyaseti?
Arkadaşlar bu konu üzerine sayfalar dolusu şeyler yazılabilir ve tartışılabilir elbette ama benim canımı sıkan konulardan biriside seçim olacaksa şehir şehir saçma sapan yapılan mitingler.
Ya çok komik bir toplumuz, o kadar geri kalmışız ki muhasır medeniyetlerden.
Ya miting nedir kardeşim, hangi çağdayız?
Ben bu tabloya bakınca bizden cidden bir halt olmaz.
Bu kafayla devam eden bir toplumdan ve sözüm ona o acınası toplumu yönetmeye talip olma iddiası ile yola çıkmış siyaset anlayisindan bu memlekete bir hayır gelmez.
Toplum olarak elestireceksek önce millet olarak trilyonlarimizi hiç eden bu saçma mitingleri eleştirmekle yola koyulmaliyiz.
Ya teknoloji çağındayız artık kardeşim hadi eskiden tamam TV yok imkan yok millete ulaşmak için yapıldı da şimdi bu saçma mitingler neden var?
Mitinglerde farklı ne anlatılıyor?
Ya birtane vicdanlı ve lider sıfatı taşıyan siyasetçi bu olaya el atıp da yazıktır bu milletin parasıni böyle zayi ediyoruz demiyor.
Hepinizden rica ediyorum bu ülkenin hem parasını, hem zamanını israf eden her türlü geri kalmış kafayı eleştirin, onların da ardına takılmayın.
Yine soyluyorum miting meydanlarına milleti toplayan hiçbir adamdan hayır gelmez, yemin olsun ülkesini seven, milletini düşünen, devlet adamı vasfı taşıyan kursak sahibi hiçbir aklı başında insan bu geri kalmış düzenin saçmalıkları ile yola devam etmez eğer cidden bu ülke için birşey yapma hevesi varsa.
Ama nerde...
Beleşten, ye iç gez nede olsa devlet deniz...
hepsiburada Stokta Olmayan Ürün Kandirmacası
Satıcısı hespsiburada olan bir anakart sipariş ettim 22 Mart tarihinde. Hepsi Jet ile extra 19₺ ödeme ile yarın teslim seçeneği vardı ancak yarın olmasında ertesi gün olsun dedim. Ürün İstanbul içi bir adrese gönderilecekti.
Ancak bugün 25 Mart ve hala kargolanan bir ürün yok.
Çağrı Merkezi tamamamen yalan ile durumu idare ediyor.
Her aramamda farklı cevaplar geliyor; kimisi yoğunluktan diyor, kimisi bugün 17 de kargolanacakmış, kimisi gece çıkacak, kimisi kargolanmis ama sisteme yansimamis diyor vs vs...
Muhtemel ki ürün stoklarında yok ve gelmesini bekliyorlar ve de müşteriyide oyalayabildikleri kadar oyaliyorlar.
Merdiven altı bir firmadan alışveriş yapsam anlarımda hepsiburada gibi bir firmanın böyle ahlaksız ve terbiyesiz bir tavırla müşteriyi oylamasını rezalet olarak görüyorum.
Pcie Ses Kartından Diğer Pcie Ses Kartına Ses Aktarma
Merhaba,
Ses kartından ses kartına line out çıkışıyla ses aktarabilecegimi düşünüyorum.
Aktarma mümkün ise diğer ses kartına aktarılan sesin kalitesi düşer mi?
Yayin icin anakarttan harici ses kartına muzik gelecek, ses kartından müzik ve mikrofon kısma açma Manuel olarak podlardan kontrol edilmiş olacak bu sayede ve bu harici ses kartından bir nevi mixerden de yayın için seçilen ses kartına giriş yapıp oradan yayına çıkmış olacağım.
Umarım derdimi anlatabilmisimdir.
Helicon Go Xlr yayıncı mikseri var twitch veya youtube yayını yapan arkadaşlar belki bilir bu tip harici ses kartlari ile pc sesi Manuel olarak kontrol edilebilirse 2.ses kartına gerek kalmaz diye düşünüyorum.
Bu konularda umarım uzman arkadaşlar yazdıklarımı görür diye ümit ediyorum.
İyi forumlar.
PC Yayın Ses Yardım
Merhaba,
Arkadaşlar radyo yayınımızı tek pc ile hem servere hem obs ile youtube veriyoruz.
Şimdi normalde radyolarda çift pc kullanılır ve mixer vasıtasıyla ikinci ses yayına gitmeden dinlenmek istenen şey dinlenebilir.
Peki ben tek pc ile yaptığım yayında pc den çıkan sesleri bu şekilde tabiri caizse filtreleyerek sectigim sesin sadece obs veya servere gitmesini sağlayabilecegim bir yöntem veya sistem var mıdır?
TP-LİNK PİŞMANLIĞI
Merhaba Arkadaşlar,
Bu konuyu açma nedenim öncelikle biz rezil olduk aynı şey sakın sizin başınıza gelmesin diye.
Tp link archer vr2100 model modem aldim güya tp link iyi marka falan birde daha özellikli olsun kaliteli olur gibisinden düşünerek.
Şunu da ileteyim elektronik cihazdır sorun da yaşanabilir tabiki ama sen sattığın ürüne sahip çıkmıyorsan, müşteriyi çıldırtacak kalitede rezil hizmet veriyorsan orada birileri de dur demeli.
Üründe sorun var hani çözüm için ne yapılır tabiki de çağrı merkezi aranır.
Ama çağrı merkezi yok ortada, vallahi yok Çm falan.
Defalarca demedim 15 dk bekle yok sonra sabret 25 dk bekle yok, en son bugun tam 65 dk bekledim yine müşteri temsilcisi yok.
Ya böyle kalitesiz ve sorumsuz bir hizmet anlayışı olabilir mi?
Sattıkları ürün fiyatlarına bakın ama verdikleri destek sıfır.
Ben 15 yilda 2 Airties modem kullandım ya yeminle bir kere modem kaynaklı sorun yaşamadım.
Yine söylüyorum sorun olabilir de ama bir firma böyle sorumsuz şekilde müşteriyi mağdur eder bir hizmet anlayışına sahip olamaz.
Açın sikayet var sitesini de milletin çektiği rezaleti görün.
Uzak durun arkadaslar müşteri hizmeti sıfır olan böyle firmalardan.
Aşağıda görseli paylaştığım çm numarasını dilerseniz arayip verdikleri hizmet kalitesini görün.
Kaç gündür tabiri caizse göbeğim çatladı muhatap bulacağım diye.
Sonuç ne sıfıra sıfır elde var sıfır.
Tivibu Uydu Tivibu Go TV 'den Açılmama Sorunu
Merhaba Arkadaşlar,
Tivibu uydu kullaniyorum ve çabalarıma rağmen vestel set top box da yüklü olan tivibu go yu açamadım.
Set top boxa ethernet kablo bağlantısı var ama bazen internet yok diyor, bağlantı sorunumu var acaba modem stb arasında veya modem kaynaklı mı (modem tp link archer vr2100).
Çağrı Merkezi sorun yok tv firmasıyla görüşün yok tablet ve telden tivibu go uygulamasını silin dedi ama .
Kullanabilen var mi aramizda?
Merhaba,
Yaklaşık 10 gündür Tp Link Vr2100 modelini kullanıyorum.
Görüntü olarak çok şık bir cihaz.
Wifi sinyal gücü de bence sağlıklı ve Tether uygulaması ile kontrol olayı başarılı.
Gelelim yaşadığım probleme;
10 günlük kullanım süresince 2. kez İnternete bağlantı problemi yaşadım, internet var ancak cok yavaş web sayfası dahi çok geç açıldı. Modemi yeniden başlatinca veya dsl kablosunu çıkarıp takınca hemen düzeliyor sorun.
Acaba yaşadığım bu sorun neden kaynaklı olabilir ki?
Son Giriş: 22 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 482
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 9.743 (Bu ay: 119)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 376 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar