Şimdi Ara

Komşumuzun horozu ( öldüreceğim ama ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • __superchargerEgea _ kullanıcısına yanıt
    o zaman komşunla konuş varsa köyü köyüne falan götürsün horozu
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsav12

o zaman komşunla konuş varsa köyü köyüne falan götürsün horozu

Konustum hocam defalarca ama adamlar arsız. Köydeyiz zaten hocam. Ben kimseye rahatsız edecek birşey yapmadım ama adamlar en udak düşünce yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuna bir susturucu daha ekleyip işi garantiye alalım.

• ben bizim horozu vuracaktım komşunun horozunu 50 defa vururum
  • __superchargerEgea _ kullanıcısına yanıt
    hocam köydeysen katlanacaksın sonuç olarak adamlar hayvanlardan faydalanıyor yapacak birşey yok
  • Keşke hiç kendini göstermeseydin kapılarına bir mektup biraksaydin horozunuz uykumu bölüyor rahatsız ediyor diye aynı durum devam edersede gidip oldururdun.

Ama bu durum köpekler için geçerli değil horozunuz eninde sonunda kesecekler fakat köpeği gidip öldürmek şerefsizlik olur.

Aynı durumun köpekle versiyonunda da bir mektuptan sonra polise Spam şeklinde şikayet edeceksiniz her gün mumkunse başkalarınıda orgutleyerek zaten 6 saat uyuyup kolelik için ise okula yetismeniz gereken hayatlarimizda birde uykunun bölünmesini istemeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeautifulSwitzerland -- 29 Ağustos 2016; 14:09:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsav12

hocam köydeysen katlanacaksın sonuç olarak adamlar hayvanlardan faydalanıyor yapacak birşey yok

Ben katlanmak zorunda değilim köy diye kavram kalmadı artık. Adamların tavuğu falan olsa neyse sadece horoz besliyor. Bende bu geceden itibaren o horoz her öttüğünde evlerine doğru ses fişeği sıkıcam

• Konuyu gören horoz;
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emma-Watson

Keşke hiç kendini göstermeseydin kapılarına bir mektup biraksaydin horozunuz uykumu bölüyor rahatsız ediyor diye aynı durum devam edersede gidip oldururdun.

Ama bu durum köpekler için geçerli değil horozunuz eninde sonunda kesecekler fakat köpeği gidip öldürmek şerefsizlik olur.

Aynı durumun köpekle versiyonunda da bir mektuptan sonra polise Spam şeklinde şikayet edeceksiniz her gün mumkunse başkalarınıda orgutleyerek zaten 6 saat uyuyup kolelik için ise okula yetismeniz gereken hayatlarimizda birde uykunun bölünmesini istemeyiz

Aynen hocam aksama kadar ayaktayım eve 12 1 givi giriyorum. 7de kalkıyorum. En iyisi okla vurayım sonra yesinler hayvanı

• quote:

Orijinalden alıntı: __superchargerEgea

quote:

Keşke hiç kendini göstermeseydin kapılarına bir mektup biraksaydin horozunuz uykumu bölüyor rahatsız ediyor diye aynı durum devam edersede gidip oldururdun.

Aynen hocam aksama kadar ayaktayım eve 12 1 givi giriyorum. 7de kalkıyorum. En iyisi okla vurayım sonra yesinler hayvanı

Senden bilecekler mi?

• sen nasil bir horozun sesiyle uykundan uyaniyorsun ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Entelektüel Ayı

Konuyu gören horoz;

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: __superchargerEgea

quote:

Senden bilecekler mi?

Bilsinler hocam kac kere uyardım

• quote:

Orijinalden alıntı: sasasa671

sen nasil bir horozun sesiyle uykundan uyaniyorsun ki

Hocam pencereme yakın 10 metre yoktur

• Okla falan vurma.Adama son kez açik açik anlat de ben sabah 7 de kalkiyorum benim uykumu bölüyor diye.Siz kesin yada ben sinirden vuracağim de.Adam anlayışliysa keser değilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

Okla falan vurma.Adama son kez açik açik anlat de ben sabah 7 de kalkiyorum benim uykumu bölüyor diye.Siz kesin yada ben sinirden vuracağim de.Adam anlayışliysa keser değilse

Dedim hocam yazık gunah diyor.günah benim sinir ediyor insanı o adam.
    Atış çalıştım bu gidişle yok edeceğim horozu
    Bu mesaja eklenen görseller:

Komşumuzun horozu ( öldüreceğim ama )

• Ona bu çöplüğün patronunun kim olduğunu göster

Fırında kızarmış köy horozu

MALZEMELER
    1 adet köy horozu
    1 kase ev yoğurdu
    1 adet yumurta sarısı
    yarım limon suyu
    yeteri kadar kaya tuzu
    1 çay kaşığı karabiber, zerdeçal
    1 çay kaşığı biberiye, kırmızı pul biber
    1 çay bardağı tavuk suyu
    3 yemek kaşığı eritilmiş sana klasik yağ

HAZIRLANISI
    Köy horozunu dilediğiniz baharatları ekleyerek düdüklü tencerede 2 saat pişirin (Biliyorsunuz köy tavuklarının pişmesi epey vakit alıyor.)
    Ayrı bir kapta yoğurt, yumurta sarısı, eritilmiş sana klasik yağ, tuz, biberiye, kekik, pul biber, zerdeçal ve yarım limon suyunu karıştırın.
    Haşlanan tavuğu fırın borcamına alın. Borcamın biraz derin olması gerekiyor.
    Tavuğu hazırladığınız sosla iyice ovalayın, üzerine biraz sana klasik yağı gezdirin. İri parçalı kaya tuzu serpiştirin.
    Borcama 3 kepçe kadar veya 1 çay bardağı tavuk suyu ekleyin.
    Dilerseniz tavuğun etrafına patates, soğan gibi sebzeler yerleştirin.
    Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 30-40 dk kadar, üzeri kızarana kadar pişirin.
    Sıcak servis edin.
    Afiyet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: UgandaBukalemunu

Ona bu çöplüğün patronunun kim olduğunu göster

Fırında kızarmış köy horozu

MALZEMELER
    1 adet köy horozu
    1 kase ev yoğurdu
    1 adet yumurta sarısı
    yarım limon suyu
    yeteri kadar kaya tuzu
    1 çay kaşığı karabiber, zerdeçal
    1 çay kaşığı biberiye, kırmızı pul biber
    1 çay bardağı tavuk suyu
    3 yemek kaşığı eritilmiş sana klasik yağ

HAZIRLANISI
    Köy horozunu dilediğiniz baharatları ekleyerek düdüklü tencerede 2 saat pişirin (Biliyorsunuz köy tavuklarının pişmesi epey vakit alıyor.)
    Ayrı bir kapta yoğurt, yumurta sarısı, eritilmiş sana klasik yağ, tuz, biberiye, kekik, pul biber, zerdeçal ve yarım limon suyunu karıştırın.
    Haşlanan tavuğu fırın borcamına alın. Borcamın biraz derin olması gerekiyor.
    Tavuğu hazırladığınız sosla iyice ovalayın, üzerine biraz sana klasik yağı gezdirin. İri parçalı kaya tuzu serpiştirin.
    Borcama 3 kepçe kadar veya 1 çay bardağı tavuk suyu ekleyin.
    Dilerseniz tavuğun etrafına patates, soğan gibi sebzeler yerleştirin.
    Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 30-40 dk kadar, üzeri kızarana kadar pişirin.
    Sıcak servis edin.
    Afiyet olsun.

Vurup kendim mi yesem acaba adama parasını veririm

• Tarif benden yemesi senden hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: UgandaBukalemunu

Tarif benden yemesi senden hocam.

Horozu sevmeye basladim ama genede vuracağım bu gidişle

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.