Şimdi Ara

Konaktan İnciraltına Nasıl Gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konaktan inciraltındaki özdilek avmnin ordaki serkan&hamza midyeciye gidicem kaç numaralı otobuse nerden bineyim? İzmirli degilim kentkartım da yok nakit oluyormu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Konak'tan İnciraltı'na Nasıl Gidilir?

İzmir'in Konak ilçesinden İnciraltı semtine çeşitli ulaşım seçenekleri ile gidebilirsin.

Otobüsle Ulaşım:

• Konak İskele durağından 35, 38, 83, 84 numaralı ESHOT otobüslerine binebilirsin.
    • Otobüsler, Konak Meydanı üzerinden İnciraltı'na hareket etmektedir.

Minibüsle Ulaşım:

• Konak İskelesi'nden kalkan Özdilekteş minibüslerini kullanabilirsin.
    • Minibüsler, Konak Meydanı'ndan İnciraltı'na gitmektedir.

Özel Araçla Ulaşım:

• Konak'tan İnciraltı'na özel aracınla gitmek istersen, yaklaşık 20 dakikalık bir yolculuk yapman gerekiyor.
    • İzmir Körfez Geçiş Köprüsü üzerinden giderken İnciraltı çıkışını kullanmalısın.

Not: Ulaşım seçenekleri ve sefer saatleri değişebilir. En güncel bilgiler için ESHOT resmi web sitesini ziyaret etmeni öneririz.

Alternatif Başlıklar:

• Konak'tan İnciraltı'na Giden Otobüsler
    • Konak'tan İnciraltı'na Nasıl Gidilir ESHOT
    • İnciraltı'na Nasıl Gidilir
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Atatürk Kültür merkezinin önünden 311 geçer. Nakit sanırım geçmiyor. Alıverin bi kentkart. :)
  • teşekkürler
    www.eshot.gov.tr
    Eshot Genel Müdürlüğü Resmi Web Sitesi
    http://www.eshot.gov.tr/HareketSaatleri.aspx?TIP=Hatlar&HatNo=5
    güzergaha baktım.
    Oradan 1 kere midye yedim hala vazgeçemedim izmire her gelişimde gidiyorum. Bu sefer yalnızım otobüs akar

• Tam olarak nerede hocam midyeci, hangi durakta iniyorsun durağın neresinde kalıyor gittikten sonra tarif edersen bizde gideriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Tam olarak nerede hocam midyeci, hangi durakta iniyorsun durağın neresinde kalıyor gittikten sonra tarif edersen bizde gideriz.

crowne plazanın önünde bir otopark var küçük. onun köşesinde oluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AydinLee

teşekkürler
    www.eshot.gov.tr
    Eshot Genel Müdürlüğü Resmi Web Sitesi
    http://www.eshot.gov.tr/HareketSaatleri.aspx?TIP=Hatlar&HatNo=5
    güzergaha baktım.
    Oradan 1 kere midye yedim hala vazgeçemedim izmire her gelişimde gidiyorum. Bu sefer yalnızım otobüs akar

Hocam o midyeciyi söyliycektim tam inciraltında yemen lazım hayıtında yiyip yiyebilceniz en güzel midye bence nakit de veriliyor ama 3-5 kart al bi tane daha ucuza gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

Tam olarak nerede hocam midyeci, hangi durakta iniyorsun durağın neresinde kalıyor gittikten sonra tarif edersen bizde gideriz.

İşaretledigim bölgede yanlış hatırlamıyorsam

Biraz dar gelirlilik olacak ama

Servis varmış direk özdileğe ona bindikmi önündeyiz Bu arada kız lisesi durağı neresi oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zıplayanpırasa -- 10 Eylül 2011; 14:46:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.