Fazla kaleciden zarar gelmez .Skorun kaderini belirleyen en önemli unsur kale.Bence kadroda min 3 epik kaleci olmalı.Zaten birçoğumuzda Viera’Thuram,Gullit gibi alternatifi olmayan ve kolay kolay oyundan almadığımız oyuncular var.Bunların Fazla alternatiflerini kadroda tutmaya gerek yok… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1003. sayfa)
-
-
Yok gibi sanki pek.2 aynı paketi koymanın mantığını çözemedim.Tsubasa diyorsun normal epik de koymanın ne manası var.Pst zaten veriyorsun epik🤔 Artık kart tasarım zevkine göre açacaksın birini :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLT -- 5 Aralık 2024; 15:49:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet baya mantıksız olmuş. Birde GP ile öğe takası geldi dediler ama o da baya kısıtlı..Aylık güncellenecek mi acaba..
Oyun ,an itibariyle psn storede gözükmüyor!Önceden Japon spiker için oyunun Japon versiyonunu indirmiştim.O versiyonu sildim.Şimdi Türkçe spiker için normal psn den indireyim dedim,oyun ortada yok!
Sonradan telefondan psnye girince indirebildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 5 Aralık 2024; 17:16:25 >
bu harika bir haber beceri almak için gereksiz biriken bir sürü gp var.
beceri altın gibi zor bulunuyordu
-
süper ya çok sevindim
-
konami yeter ya valla yeter :D
her defasında diyorum artık ilgi çekecek futbolcu bulamazlar diye bu defa da Rummenigge geldi
-
ben de sınırsız sandım ama sınırlı sayıda var mağazada
yine de ara ara eklenecektir.
Konami Gp enflasyonunu farkında olduğu için böyle bir çözüm bulmuş
bence yine de hiç olmamasından iyidir
-
İşin kötü yanı o tarz maçlarda ilk yarı 5 yiyorsun ama rakip hep aynı golün tekrarını atıyor. Çünkü oyunda bildiği tek şey bu.
-
Kadron nasıl. Mümkünse bir foto da kadrodan paylaşır mısın?
Kadroda kimler var.
maç biletinde de indirim var ama maç oynadıkça kazanılan coin verilen coin'i tam karşılamıyor :D
-
Bu çeviri yapay zeka spiker içinmi 5 ay beklettiler bizi? Yinede ufl den iyi tabi
Epicleri tsubasamı açsak yoksa normal kart mı
Nasıl açıyorsunuz😄
-
40 top açtım sıfır çektim, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
11.Topta mattheus verdi.:(
Kampanyalı coin alıp etkinliklerle en az 100 top için biriktirmek lazım 750 tl civarı 3500 coin alınıyor ayda ordan burdan 1000 coin geliyor 10.000 coin yapmadan girmemek lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X