Harcayamadığımız 15-20milyon GP işe yarayacaksa hemen gelsin bu özellik. 3 senedir birikiyor ve hiç bir işe yaramıyor. |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1001. sayfa)
-
-
Beceriler her hafta 5-10 tane etkinliklerden geliyor niye bu kadar yolsuz kaldın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çıkmıyor ki yahu istediğin beceri.10 tane beceri hiçbir işe yaramıyor bu özellik gelirse süper olur.
Resmi açıklama geldi, gp ile alınacak bu öğeler çok iyi oldu.
Bu da tsubasa kampanyası.
Gol oldu etkinliğinde gollerde atlama sayısı bir ara 9'a çıkmıştı ne güzel tekrar 6'ya çektiler sanırım, onun sayısını da artırsalar iyi olacak.
-
Ooo bu süper ama takasdan hala haber yok sanırım
Ayrıca gp ile alınan öğlere umarım limit koymazlar konami sever böyle beleş işleri baltalamayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 4 Aralık 2024; 15:11:55 >
Takas gözükmüyor ama zor zaten ya takas bunların işine gelmez bana hiç mantıklı gelmiyor en başından beri. Belli olmaz şimdilik ama bu güncelleme de olmayacak gibi duruyor.
Türkçe spikerden de haber yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
‘’Gol oldu’’ penaltıcısını değiştirmeyi bilen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yahu futbolcu getiriyorsun o an alamiyoruz yada aciyoruz gelmiyor bir daha nezaman gelecegi mechul belkide gelmeyecek ac su marketi coinle alsin millet
15.tur bitti 16.turdayım hala drogba yok hep 1 yıldız. Millet 3.drogbayı çıkarıyor 😂
He bir de o var bak, saçma sapan şey bir de sıfırlıyor. Yap 20-30 tane kutuya ne bileyim onu da biriktirip açma olsun, zaten diğerleri hedefe gelince otomatik alınıyor, bu niye alınamıyor da şansa bırakılıyor saçmalık. Bana da çıkmadı hala
-
Valla yenilmek canımı sıkmıyor ama maçın 20. Dakikasında 5 yiyince ehhh yeter diyip terk ediyorum. Kafa kafaya giden yada bu momentum denen zirvayı hissetmediğim maç rakip 50 tane atsın sorun değil. Şu oyundan biraz olsun keyif almak için oynuyorum ama korku / gerilim oyunu oynar gibi olmaya başladı artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Silent hill 2 tavsiye ederim oda konami oyunu ama işi bilen yapımcıya yaptırmışlar :D en azından gerçek korku gerilim momentum yok
-
Videonun sonlarında oynanış bölümleri var.
eFootballyoutubeeFootball™ x Captain Tsubasa / FC Barcelona MSN Interview Trailerhttps://www.youtube.com/watch?v=gLO6EbuFgOU -
Akşam eve gelince günlük giriş ödülü aldıktan sonra biriken 100 coin vardı İtalya paketi deneyim dedim. Buffon geldi.
Seviyoruz bu beleşten gelen epikleri :)
-
Ben de bugün son bir kaç maç daha yapıp sezonu kapattım. Sabaha ilk 1000'den düşmem umarım
-
Hocam sende benim gibi yeni gectin fifa dan ben 3. Klasmanin otesini goremedim helal olsun ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 4 Aralık 2024; 20:30:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X