< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (999. sayfa)
-
-
Allah’tan Buffonu kadroya kattıkta en azından arada beraberlik koparabiliorum 😄 Birkaç maç oynadım Buffon’u çok iyi yapmışlar .Epic kalecisiz gerçekten çok zordu klasmanda oynamak
Şimdi insan daha güvenli oynuyor sağlam kaleci ile oynayınca..Birde oyun çok akıcı da olmuyor bende.illaki az çok gecikme oluor.Bu durum can sıkıyor offline modda ki gibi oynayabilsek…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLT -- 3 Aralık 2024; 15:26:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Netim 24 mbit sizce bu oyun icin yeterlimi yoksa arttirmalimiyim
Bu lanet gecikme yüzünden oyun bizi tek pas ve ezbere oyuna mecbur ediyo kesinlikle doğru hocam
ama bu birazda oyunu fifa gibi arcade olmaktan da kurtarıyor sanki
gerçek hayatta sürekli kendi etrafında mevlana gibi dönen, garip garip çalımlar atan futbolcular yok
düz oynamak iyidir
gerektiğinde sol analog ile atılan çalımlar daha gerçekçi
-
Bu noktada da sinir bozucu olan şey rakip o ezbere yapılan tek pasları yaptığında pasın gideceği yeri ve zamanı bilmeme rağmen kesememek oluyo.
Ama tersi durumda rakip bunu yapabiliyo o zaman deli ediyo.
Bu gecikme kaynaklı mıdır ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaleci ve özellikle de stoper büyük etken.
Bende dida ve kahn olmasa açardım buffon u.
Baba bende 500 mbt var bir bka yaramiyor emin ol . Server olmadigi surece ayni sorunu birlikte yasariz . Senin net hizinla , bendeki net hizinin efootball daki karsiligi sen arka tarafta birileri neti kullanirsa yansimasini net gorursun , ben bu hizla yansimasini engellerim tek fark bu olur .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle durumlarda oyunu kapatıyorum bir iki saat oynamıyorum.
Evet kesinlikle server kaynaklı maalesef
Üstadım seninle ilgili bir problem tabiki yok.bende aylardır 1 klasman çıkmaya çalışıyorum.1 yada 2 maç kazansam yetecek.sistem devreye bir giriyor üst üste mağlubiyet serisi alıyorum.2 inci klasmanı bir türlü geçemedim bariz şekilde sistem müdahale ediyor.yedek hesabım var diğer ülkeleri seçtiğim için bölge olarak store kapalı bu hesapta coin alamıyorum.hediye jetonla her hafta açılım yaparak mütevazi bir takım kurdum.takım hocasıda düşük seviyeli bir hoca.bu takımla klasman oynamaya başladım abartısız yazıyorum hiç kaybetmeden sadece 3 beraberlik alarak klasman 2 ye çıkarttı sistem sonrası malum momentum devreye girdi o önüne geleni yenen takım gitti önüne gelenden gol yiyen bir takıma dönüştü.sonuç olarak oyun izin vermezse kazanmak maalesef mümkün değil senaryo oynatıyor bize resmen.hiç para yatırmadığım takım klasman 2 ye kadar çıktı full epic kadrolar kaybetti oyunu terkedenler oldu.bu oyuna para yatıran insanlar bir hayal kuruyor .sağ bek solbek defans forvet oyuncularının en iyisini almak ,kazanıp mutlu olmak ,oyundan keyif almak amacını güdüyor herkes peki sonuç ne oluyor paranla sinir stres sıkıntı sahibi oluyorsun.oyuna müdahale ettiği için konami tek kuruşu bile hak etmiyor.bu oyuna para yatırmadan oynayanlar bence doğru yapıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionn1982 -- 3 Aralık 2024; 18:47:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar 103 Rumme mi 105 Suarez mi SF de? Hangisini ilk 11 de tercih ederdiniz tek SF sisteminde?
2. Klasmanda 1612 ye çıktım bu sezon yaklaşık 2 saat önce. Sen misin çıkan gelenleri sayıyorum hepsi üst üste 1. Klasman 64,240,718,1718,5313. sıradaki adamlar ve 1500 e geri döndüm. Nasıl ama 🤣🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_aky -- 3 Aralık 2024; 22:13:11 >
-
Güncelleme ile Zeitzler silinecek mi oyundan?5 li defansla iyi iş çıkarıyordu,bari gp ile alınabilecek benzeri bir teknik direktör gelsin oyuna.
Ne kadar çok maç yapıyorsunuz
-
Çok temiz iş
-
Hocam 1960 lari geçtikten honra 2000 lere kadar salıyor ama o aralığı geçmek tam bir sinir krizi
Suarezi herturlu bastim verim alamadim artik standar basim oynuyorum cok iyi oynuyor bence suarez derim boy hizasindan kafaya gelirse mermi gibi vuruyor hizida yerinde fiziksel temasida var rume bende yok ama izledigim kadari ile ben suarez diyorum
Yarın türkçe spiker ile beraber takas gelirse efsane olacak.
Oto fiziki savunma yapmakta azaltılmalı bence. oynamayı bilmeyen adam bedavadan savunma yapıyor haksızlık bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X