Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (998. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.859
Cevap
212
Favori
877.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9969979989991000
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Işte takas falan diyorlar ya tam olarak bu sebepten takas olayının gelmesi düşük. Millet çatır çıtur coin yakarken niye takas getirsin adamlar. Ana lig bile bu yüzden gelmiyor garanti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt
    Takası 3 epic veya show time a 1 tane gibi bir sistemle getirebilirler. Boylece kullanmayacak olsan bile epic kart pesine düşürmeyi teşvik etmeye zorlayabilirler. ( takas için kart biriktirme)Keşke kullanicilar arasi olsa ama zor gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt

Seedorf yorumlarını da senden alırız hcm :) Aslında onu da istiyordum Buffondan sonra.Diğer epik ambrosini çöp olunca.Konami genelde son epikleri son 20-30 top kala veriyor.Baya memnun kalınırsa gireriz ona da be😄

• WeDo_Efendi kullanıcısına yanıt

bilemedim ama reddit yorumları güzel geliyor

• (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]
    İlk 10 topta seedorf u buldum buna ne basayım

• Rtg hesapla az önce yaptığım maçtan this iş football or not (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

• (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]
    50 top açtım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt

Tribünler gole doymuştur(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

• Oyunda iki haftadır elek oluyorum. 3 klasman diyemidir nedir sebebi bilmiyorum. Attığım paslar adama çarpıyor. Rakip kaleci %1000 lik topu çıkartıyor. Benim defans rakip forvetlere eskortluk yapıyor. Sorum bende mi diye düşünüyorum

• Bahsedilen tesadüfü anlaşma bunlar herhalde

• Şu tarz maçlardan cidden bunaldım artık. Momentum mudur ne lanetdir bilmiyorum ama oyunu silme noktasına geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaskelaynen -- 3 Aralık 2024; 0:6:51 >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

hocam dün kuzenimin hesabına da çıktı bu messi.

bunu nasıl inşaa ettin ? Yapı nasıl yani ?

bir de golcü içgüdüsü güçlendiricisini bilerek mi seçtin yoksa rastgele mi denk geldi ?

108 süper ya

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt

Top sürmeden alıp şuta verdim. Onun dışında çok ellemedim. Evet kendim yapabiliyordum, birikmiş vardı. Golcü olsun dedim. Ben gecikmeden dolayı genelde tek pas ve şut ağırlıklı bir oyun oynuyorum. Çalım ve top sürme ile pek işim olmuyor. Sürekli kullandığım basit 1-2 çalım hareketi var o kadar. Bastığım yetenekler de şansıma tam istediklerim çıktı. Özellikle golcülerime dalan şut, ölü yaprak vuruşu, yükselen şut eklemeye çalışıyorum.

Teknik direktör bonusu, taktik uyumluluk ve güçlendiriciler ile 108 oluyor. Onlar olmadan 101 olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 3 Aralık 2024; 10:10:45 >
  • Konami'den 578373. kez gelen Messi ve Kubo kartları hayırlı olsun.

• Oyuna bu şekilde itiraz gelmesi lazım (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

• Oyunu ciddiye almayın 2-3 maç yapıp kapatın, yeri geliyor 1. Klasman elemanı yeniyorum, yeri geliyor 2800 lük takımın ayağından top alamıyorum, adam 30 pas yapıyor hepsi yerine gidiyor.

• complete_ kullanıcısına yanıt

Hcm bazen sisteme karşı da oynamak zorunda kalıyorsun.Bazen öyle sinir bozucu noktaya ulaşıyor ki 2 pas yaptırmıyor sistem sana.Attığın pas adamın ayağına yapışıyor direk mıknatıs gibi…

• Kesinlikle arkadaşlara katılıyorum bu oyunu ciddiye almayın bu oyun kafayı yemiş .. Pas atıyorsun karşında eşşek gibi duran rakibe topu yolluyor. pas seviyeleri , imleç ayarları , güçlendiricili teknik direktörler herşeyi değiştirip deniyorsun inat ediyor seni maglup ediyor. Gol atıyorsun defansın salaklaşıyor hemen arkasına gol yiyorsun (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]  Kafayı yersin gamepadi değişiyorum testlerini yapıyorum, internet bağlantısı ping lag bufferbloat .... olmuyor. 1.cisi oyun bozuk , 2.ci coin yükleyip bekletiyorsan hesabında hapı yuttun momentum peşini bırakmıyor. Yani kaç yaşında insanız sensible soccer ile başlamış nesiliniz konaminin ne yaptığını tahmin edemeyecek kadar salak değiliz. bu şekilde giderse kendini bitirir görürsünüz.

• Kafacı Haaland alıp memnun olan var mıdır.Biraz yorum alsak😄
    Sistem yerden oynamaya izin vermediğinde mecburen şişirerek oynamak zorunda kalıyorum sevmesemde.Haaland a burda ihtiyacım olabilir. Normal kartını sevmesemde bu kartı fena durmuor sanki 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLT -- 3 Aralık 2024; 13:50:26 >
  • ANLT kullanıcısına yanıt

Yorumlarda hala hantal olduğunu söylüyorlar, eski haland varsa gerek yok yorumlarını çok gördüm.

• 
Sayfa: önceki 9969979989991000
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.