Eşleştirmedeki saçma yapı da devam ediyor. 1. Klasmana yaklaşırken ilk 300, 500 nerden varsa verdi ilk 4000 den falan. İlk 100 de olan yayıncılara bakıyorum 20-30 maç yapıyorlar 1. Klasman gelmiyor neredeyse hiç. İlk 100 deki adama versene devamlı ilk 1000 den. Onlar rahat rahat puan kasıyor, 1. Klasman puan seviyesi 1800 lerde olanlarda devamlı 1. Klasmanlarla oynuyor çok garip bir sistem. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (996. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Her ay sıfırlanması da saçmalıkmış, üç ayda bir sıfırlanmalı daha çok başarı ödülü dağıtılmalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E bende oyle yapiom zaten :)) Amerikayi kesfetmis gibi anlatmissin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Maç biletindeki 500 coin ve 1000 coinli adaylı sözleşme paketlerini almayı unutmayın. Satın aldığınız tutar blackfriday kampanyasıyla sadece bu seferlik geri iade ediliyor. Ücretsiz hediyeleri almayan varsa son beş gün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waddey22 -- 30 Kasım 2024; 23:35:38 >
10 milyon Gp var gp sorunumuz yok :)
Amerikayı kurtarmaya devam edeyim bari 😊
-
4.2 güncellemesiyle oynanış üzerine de değişiklik olacak. Türkçe spiker. Yeni epikler. Takas bileti iddiaları. Takım ve formaların güncellenmesi derken yeni oyun çıkmış gibi olacak.
Bu perşembe işten izin alıp güzel bir kahvaltı sonrası oyuna girmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waddey22 -- 1 Aralık 2024; 3:23:36 >
Bu perşembe kesin mi 4.2 güncellemesi hocam
-
2021'e kadar elimizde aynı 3 tane olan kartı takas olarak kullanabiliyorduk. Efsane olmasa da bu vardı. Bunu kaldırdılar. Şimdi yine kaldırılan özellikleri yeni bir şey gibi önce söylenti sonra da azıcık değişmiş haliyle oyuna geri getirip yeni oyuncuları güzel kandırıyorlar.
-
Takas bunların işine gelmez olursa ya epik kartlar ya da 1. Güçlendiricili olanlar arasında yaparlar çift güçlendiricileri kapsayacak bişey olacağını sanmıyorum coin satışları düşer diye girmezler o işe. Düşün çünkü arada hediye çift güçlendirici kartlarda veriyorlar çöp iniesta atıyorum. Onlar gibi kartı verip bombacı messi almanı istemezler sonuçta.
Peki messi 108 geldi seneye kartlar 110 üzerine çıkacak gibi duruyor. Nasil bir yol izleyecekler merak ediyorum.
Bu hediyeleri nasıl alacağız?
1000coin sahibi olmanız lazım.
1000'lik paketi açınca içinde zaten parça parça 1000coin var. Paketin sonuna kadar geldiyseniz otomatik olarak 1000 coini geri topluyor. Haliyle hiç harcamadan aradaki öğeleri ve adaylı sözleşmeleri toplamış oluyorsunuz.
-
co-op da bir rakip denk geldi. Bu kaleciyi kullanıyor. 206cm boy. 12 şutun 9 tanesini kurtardı.
-
Playstation platformunda
2 vs 2 team play fun oynamak için takım arkadaşı arıyorum.
Psn: karamavi
-
Az önce karşımıza geldi elek oldu gitti hocam düz şutların hepsini yedi bomba yemiyor.
Merhabalar, uzun zamandır konuda yoktum. Yeni sürümde offline 3vs3 aynı makineden 6 kol 6 kişi oynayacak şekilde mümkün mü?
En son 2vs2 offline oynamıştık ama ekranda 4 kullanıcı gözüküyor en fazla.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde 12 aralıktı ancak bu sezon sonu 5 aralıkta bitiyor. Konami büyük güncellemelerde gerekirse sezonu 35 güne uzatıp, güncellemeyle yeni sezonu bir olacak şekilde ayarlıyordu. 5 aralıkta sezon bitiyor büyük ihtimalle güncelleme bu perşembe olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X