Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (995. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: complete_ , complete_ , Firavun-Faresi , eddy Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.862
Cevap
211
Favori
877.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 993994995996997
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] ilk 11 imin son hali.yedeklerde son derece iyi ama.baglanti yüzünden sinir krizi geçirmeme az kaldı.kablonetin aşırı ping değerleri oyun keyfimin içine ediyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunlar da benim garibanlar🤣🤣🤣

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haliTR3 H kullanıcısına yanıt

Arkada cambazlar önde kafacılar güzel kadro fakat ping yüksekse zorlayabilecek bir takım çünkü ilk 11'in 5 inin defansif yönü yok.

• Faruk2k F kullanıcısına yanıt

Hocam bu takımda Platini ilk 11'de banko oynar hatta Cruyff'la beraber takımın yıldızı olur

• eddy kullanıcısına yanıt

Rakip eğer 103, 105 defansçılardan oluşuyorsa 2'li forvette beceremiyorum. Ama ikinci yarı sf'lerin arasında gf olarak oynatıyorum o zaman boşluk bulabiliyorum.

• Parayla bi şeyler satıyodu ama bu yorumu okuyunca umutlandım yine bakalım yen bilgiler gelince ne olacak .Ufl

Betaya göre biraz daha iyi.Diğer oyunlara göre farklı takım kurma sistemi var direk para yatırıp ronaldo messi falan koyamıyorsunuz takıma.İtibar sistemi var oynayarak gelişiyor geliştikçe daha iyi oyuncular koyabiliyorsunuz takıma.Maç sonrası verdiği odüllerde güzel.Çoğu takım ve oyuncular yok şuanlık ilerde güncelleme ile hallederle onuda.Güzel olmuş oyun güncellemerle çok daha iyi olucaktır.Online pazar sistemi yok o biraz sıkıcı direk girip alabiliyorsunuz oyuncuyu teklif şeklinde olsa daha güzel olurmuş.

• tsufrankwoli kullanıcısına yanıt

Ufl fifanın düşük bütçeli ve daha arcade hali gibi. eFootball ilk beta çıktığında grafikler kötüydü ama oynanış olarak umut vaad ediyo ilerisi için diyoduk, ben ufl de onuda diyemiyorum. Pas ve çalım dribling fiziği çok yapay geldi bana bu oyun adam olmaz gibi

• EastbloodRed kullanıcısına yanıt

Pay win olmasın yeter bana, momentumdan gına geldi oyuncularım sürekli rakip oyuncaların arkasına saklanıyor. Zor bela atak yapıyorum onlarda gol girmiyor rakip elini sallayarak geliyor zor bela engelliyom nadirde gelse gol atıyor, insanı sinir hastası ediyor.

• EastbloodRed kullanıcısına yanıt

İzledigim kadariyla su haliyle bizim oyunumuzs rakip olamaz nekadar kizsakta kopamiyoruz beni fifadan kopardiysa vardir bi hikmet :D

• Merhabalar,Oyuna Türkçe sipikerin tam olarak ekleneceği gün bellimidir.

• (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

Ulan sırf şu 10 beceri kartı için oynadım hee yoksa pek çekilir yanı yok bu bölümün. Bakalım yine çift vuruş kovalayacağız.

• WeDo_Efendi kullanıcısına yanıt

Oyun tarzı ile alakalı bro, forvetimde mutlaka çift vuruş, tek pas, gelişine şut vs olur yani. Tiki taka benzeri oynadığım için bunlar olmadan zor oluyor.

• Kalel99 kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hocam 🙏🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeDo_Efendi -- 1 Aralık 2024; 10:6:46 >
  • GP nasıl daha hızlı kasabiliriz varmı bir taktiği arkadaşlar

• WeDo_Efendi kullanıcısına yanıt

Gp yi napcan Gp bi işe yaramiyor ki

• mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Reisim becerileri boş slotlu en düşük adamlara basıyorum böylelikle istediğim beceri gelince basacağım kişiye uzmanlık aktarımı yapıyorum. Gp siz bu işlem yapılmıyor oldukça da tuzlu 😅😅😅
    Ah hocam ahhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeDo_Efendi -- 30 Kasım 2024; 19:24:1 >
  • Aralık ayında Türkçe spiker gelecekti. Bakalım yine ay sonuna kadar bekletecekler mi?

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Konaminin işi belli olmaz son yaptığı güncellemeler veya getirdiği toplar diyelim, bana pes2019 u hatırlattı. Milletin cebinden parayı eritmek için Türkçe spikeri parayla bile satabilir bunlar 😅

• UFL'yi 5 gün beklemeden oynamak (denemek) isteyen varsa instagramda her gun 500 kod bedava paylaşıyorlar. Ben Xbox için olanı aldım. Kapalı beta surecinde şans vermiş ve beğenmemiştim. Bakalım neler olmuş.

• Oyunda içerik yok

Klasman 1 tamam. Haftalık etkinlikler 1 günde bitiyor sonra ne yapacağız biz ?

Oynamak istesek bile oynayacak bi etkinlik yok. Bari unlimited devamlı gelsinde orada takılalım . Klasman 1 'de puan için her pisliği yapacak adamlarla takılmayalım

• 
Sayfa: önceki 993994995996997
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.