Gamepad'i bırakan adam savunma yapıyor, diğer oyuncular savunma yapıyor. Biz oyun içinde savunalım diyoruz topu bırakıp koşan, yanından geçerken izleyen, ayağının ucundan geçtiği halde hamle yapmayan oyunlarımız ile cebelleşiyoruz. |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1000. sayfa)
-
-
Bazen savunma yaparken son anda müdahele yapmayı es geçiyorum. Kaç kere ben basmadığım halde oto kayıp rakibin şutunu engelledi.
Aynı şekilde çok daha fazla kez pozisyonum heba olmuştur rakip basmadığı halde oto son anda kayıp şutumun engellendiği.
Büyük saçmalık
Bu bahsettiğim şey öyle basit bir müdahalede değil bildiğin canla başla kayıyor şutu engellemek için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 4 Aralık 2024; 11:59:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o eşiği bi türlü atlayamadım belki çok kassam atlarım da zaman lazım çok maç yapmak lazım hiç geçemedim 1940 ötesine.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu, Cristiano Ronaldo ne etti Konamiye. İlk Manchesterlı 103'lük versiyonu gelmeli artık.
-
UFL'nin yatırımcısı. Başka bir oyunu desteklerken artık beklememek lazım.
-
arkadaşlar yurda döndüm, ps4ü açtım, pes alacağım, yok??? yahu pes nereye gitti? psn storede benim pes diye bildiğim oyun yok. dostlar online olmayan, kendi ligim, transferim, mali açığımın olduğu, şampiyonluklara koştuğum pes nerede kurban olayım sakladıysanız söyleyin şakası bile hoş değil?
-
2021'den sonra mobil oyunun port edilmiş hali efootball olarak konsol ve pc'ye çıktı. O şekilde devam ediyor. Bir beklentiniz olmasın.
-
komple kaldırıldıysa, ölmüşlerin hayrına bir pes 18, 19, 20, 21 bulun bu kardeşinize. arkadaşlar ben 37 yaşındayım. online açınca 14 yaşında çocuklara yeniliyorum, o koordine çalışan zari,f eller yok bende artık. ankaragücüyle şampiyonlar ligini tatmak istiyorum. olmadı uefa.
-
Hocam siz steamden mi oynuyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pes 2021 disk fiyatı 3000TL ve fazlasına satılıyor. Karaborsa yani.
-
üstad hiç mi yok? sağdan soldan bakalım burada kardeşlikte çok destek olduk birbirimize. etrafa yaysak kimseden çıkmaz mı?
-
Steam'de yalnızca günlük giriş bonuslarını topluyorum. Ana hesap Xbox ve Microsoft Store PC versiyonu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 4 Aralık 2024; 12:27:19 > -
hayır pcden oynamadım. 4 5 senedir yurtta değildim. internetin bile kısıtlı olduğu bir yerde çalıştım.
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam, geçen hafta pes 2014 ve 2018 CD'ni 250,00 TL'ye sattım. Şansınız yokmuş.
-
içim parçalandı. sahibindene baktım şimdi. bayağı saçmalamışlar. pes 21 3 binden başlıyor. bunu neden yaptı konami? ne güzel sakin sakin oynuyordum evde. ankaragücüne messiyi almıştım.
-
Penaltıcı Tsubasa
Kaleci Genzo Wakabayashi yada Ken Wakashimazu olmayacaksa her vurduğumuzun gol olması lazım.
-
Gp verilip beceri dahil diğer şeylerde alınabilir deniyor. Beceri diyorlar buralar alev alır, hediye beleş destansıya bu kadar sevinmem eğer olursa.
Bunlar da eklenecekmiş, yeni destansı kart E. Hazard
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X