Şimdi Ara

KONAMI neden lisans alamıyo??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce neden KONAMI İngiltere ligindeki bazı takımlardan lisans alamıyo?? Bu kadar büyük bir şirket, koskoca EA Sportsla yarışan bir şirket nasıl oluyoda lisans alamıyo??

• bu fifanın lisans olayındaki etkisinden kaynaklanıo bazı klüpler fifa ile anlaşmalı olduğu için konamiyle anlaşamıyor v.s anlaşanlarda az oluyor fifa lisans olarak her ülkenin takımlarını topluyor oyunlarında

lisans music olarak fifa
    grafik oynanabilrlik olarak pes 08 hayal bile edemiyorum
  • AMa FIFA ve KONAMI ikiside İtalya ligini ispanya ligini vs lisanslı olarak alıyo
  • kim fazla para verirse o lisansı alıyor.
  • EA lisansı aldığı için PES İngiltere Ligini oyununa koyamıyor... Yani İngiltere Liginin tüm hakları EA'ye ait...
  • almasın zaten patch'le hallediliyo grafik ve oynanabilirlik üzerinde yogunlaşsın yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • parası yoktur belkide
  • EA aldı diye başka futbol oyunu lisanslı isimleri kullanamayacak mı? Örneğin PES 2008'de iki takım hariç İngiltere Ligi lisanslı, Fifa 2008'de de İngiltere Ligi lisanslı, öyleyse sorun yok demektir. Daha çok takımların isim hakkı için gereğinden fazla ücret talep etmeleri Pes'te bugüne kadar lisans sorununa yolaçan etkendir diye düşünüyorum. Hatta hatırlıyorum da her sene düzenli olarak Fifa'da yer almasına rağmen 2000'li yıllardan birinde bir Fifa'da GS yoktu, sebebi de GS'nin eskisine oranla fazla ücret talep etmesiydi, bir sonraki sene düzeldi tabii.
  • Ne Gerek Varki? Lisans Alsada Editlenicek, Almasada :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike MercuriaL

Ne Gerek Varki? Lisans Alsada Editlenicek, Almasada :)

Katılıyorum.Önemli olan oyun zevki.Zaten alınca onu ya kendin düzeltiyosun yada patchlerle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.