Şimdi Ara

Konami PES 14 yapım aşamasında sürmüş piyasaya ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 20 maçlık bir deneyimle yazıyorum , oyun tamamen yapım aşamasında önümüze koyulduğunu düşünüyorum....

* futbolcu fizikleri , formanın oyuncu üstünde duruşu bunlar eski pes serilerine göre üstünde durulmamış , oyuncu yüzleri hakkında ise evet yapılanlar çok iyi ama çok fazla eksik oyuncu var...

* Oyunda ki zorluk futbolun doğasında olan zorluklar gibi değil yapay bir zorlama oyuna monte edilmiş ,

* Diğer serilerde geliştirip ekmeğini yemeye başladıkları her şey oyundan gitmiş sebebi malum oyun motoru

* oyunu 1 sene daha deneyip , eksiklerini kapatsalardı bence daha hoş olabilirdi ben 20 maçta bunları görüyorsam bunu geliştiren ekip nasıl göremiyor anlamış değilim...

* birde havadan atılan arapası oyunun en büyük zaafı , 50 kere denedim 45 tanesini geçirip gol attım

Pes bir yola girmiş ancak toparlanana kadar oyuncular acısını çekecek , 2015 yada 2016 çok daha keyifli oyunlar önümüze gelecektir.

Offline Analig modu tamamen basitleştirilmiş hiç vakit ayırıp bir şeyler ekleyelim dememişler , oyuncu gelişimi üstüne hiç bir halt yok

Sadece milli takım ve takım değiştirme var ancak takımlarda yapacağımız hiç bir şey yok transfer yap maça çık ...

Bence biraz daha geliştirmeleri gerekiyordu

• BaL var mı ?
  • oyun bende hayal kırıklıgı yaşattı doğrusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

BaL var mı ?

Efsane ol ,yani tek başına oyuncu kariyeri ? dediğin dimi hocam evet var
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

BaL var mı ?

Evet hocam o.Değişiklik falan var mı Efsane Ol'da ? Bir de PES ve WE Ligleri var mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

BaL var mı ?

Evet hocam o.Değişiklik falan var mı Efsane Ol'da ? Bir de PES ve WE Ligleri var mı ?

Hocam oyunda istemediğin kadar lig var zaten , evet pes ligi var içinde pes united we united filanda mevcut ...

Efsane ol kısmında değişiklik yok hocam , antrenman ve gelişimi belli ana özellikler var pas şut defans top sürme filan bunlara odak noktası dağıtıyorsun hangisine ağırlık verirsen o daha çabuk gelişiyor...

13te yapılan krampon durumunu kaldırmışlar istediğin kramponu seçerek başlıyorsun ,

Benim en büyük hayal kırıklığı bu modlarda oldu neredeyse hiç bir değişiklik yok üstüne daha sade yüzeysel yapmaya çalışmış gibiler ,

Yapımcıların tavrı resmen şu şekilde olmuş ; yeni motorla oyun yaptık daha ne yapacaktık ki gibi ,

• iğrendim gerçekten, yeni oyun motoru çok vasat. Ama güncellemeler ile düzeleceğine eminim.. tabi zaman alacak epey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlttmz

iğrendim gerçekten, yeni oyun motoru çok vasat. Ama güncellemeler ile düzeleceğine eminim.. tabi zaman alacak epey

Hocam pes bunu her oyun motorunda yapıyor , ortaya sıfırdan motor koyuyor oyuncularıda denek hayvanı gibi kullanıyor...

Elbette güncellemelerle çoğu yönü dengelenecektir , bir kaç oyunda ise tam oturacaktır

ANCAK bunu yapıp hazıra yakın halde sunmak yerine böyle yapması sıkıcı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.