Şimdi Ara

Konami'ye E-mail Göndereceğim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence oyunun pas sistemi güzel olmuş, attığımız pasların güdümlüymüşcesine direkt takım arkadaşlarımıza gitmesindense efor sarfedip onlara pas atmamız daha iyi olmuş. Dante'nin de dediği gibi takım oyunu oynamak ön plana gelmiş, gerek yapay zekayla gerekse oyuncularla (multitapla oynanırdı ps2 de bilmiyorum bu zevki hatırlayan var mı )

Gerginlik yapmanın alemi yok arkadaşlar sakin olalım biraz lütfen Konami kullanıcı mailları konusunda iyi bir firma, geri dönüşleri gayet verimli oluyor.
  • Hakemleri de şikayet et. En ufak harekete düt düt. Bir de offside ları yardımcı hakemler değil orta hakemler görüyor. Orta hakem düdüğü çalıyor yardımcı bayrağı kaldırıyor.
    Şikayet et hepsini.
  • kısacası git bi çay koy demişler
  • Oyun satışa sunulmuş sonuçta. Yapacak birşey yok. Artık 2012 sürümü çıkmadan 2-3 ay önce belirteceğim...
  • Satışa sunulmuş artık çok geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

konamı'nın varsa forumu orada bu ısteğını dıle getırebılırsın. yoksa maıl'de atabılırsın. demo'nun amacı zaten kullanıcıların olmulu olumsuz eleştırılerını görmek ona göre eksık taraflarını düzeltmektır.

hayır dostum demonun amacı o değil.demonun amacı son kullanıcının yaklaşık 100tl civarı para vereceği oyunu almadan önce denemesini sağlamaktır

ayrıca %99 demolarla fullsürümler aynı olur.çok çok ufak farklar olursa olur

• sevgili kardeşim sen sadece şutun problem olduğunu demişin gerçi o zamanlar oyun çıkmamıştı sende haklısın nerden bilicen benimkide laf :D
    benim bu oyunda gördüğüm o kadar çok hata varki yazsam sayfa yetmez desem yeridir ama kısaca en belirgin hatalarını yazayım sizde okuyun dikkat edin söylediklerime beni doğruluyacağınıza eminim
    1- online analig de pc de ps3 de farketmiyo oyun baariz taraf tutuyor raytingin yükseliyo klasman 5 ten 4 e atlıyon yükseliyon ara ara maçlarda taraf tutuyo ama fazla belli etmiyo taaki yeni klasman tarihleri açıklanmaya yakın başlıyo abicim sana kıllık yapmaya oyuncular resmen öküz gibi oluyo tren e bakar gibi bakıyo adamın top önünde top a gitmiyo 3 kişi pres yapıyolar adamdan topu alamıyorlar kaleci ile karşı karşıya kalıyo saçma sapan şut vuruyor vuran adamın şut gücü87 şut tekniği 92 senin anlıycan füze gibi vuruyor ama oyun saçmalattırıyor seni oynattırmıyor taaki d5 e düşene kadar düşüncede eski haline geri dönüyo bu sefer senin tarafını tutuyo aradan saçma sapan goller atıyon rayting 430 lardan 550 lere çıkıyo. Bi abim var sürekli oynarız onla bana söylemişti bu oyun kimi oynatırsa kime attırırsa o kazanıyor ilk zamanlar yeniliyo diye söylüyo demiştim inanmamıştım fakat daha sonrada aynı olaylarla karşılaşınca gerçekliğine bende inandım xavi kale ağzında tam ortada kale boş kale ile arasında 1 adım mesafe yok topu avuta atıyor bu olay online değil 1e1 de oluyor online zaten tamamen felaket kısacası oyun bariz taraf tutuyo bana inanmayanlar buna dikkat etsinler anlarlar gerçektende o arkadaş doğru diyomuş derler ben bu oyunu sabahlara kadar oynuyan bi adamım manyağım desem yeridir pes2010 mükemmeldi fakat bu oyun daha güzel olabilirdi ancak bu taraf tutma hatası olmasa lütfen görüşlerinizi ve eleştirilerinizi saygı çerçevisnde benimle paylaşın

• Bakalım o günlerden bu günlere neler değişmiş :D
  • Bugün iki kere bağlantı koptu... Bir daha pes oynayanı...
  • Arkadaşlar pes 2015 online oyun hizi çok kotu. Oyun hizi "0" da buna birde internet araya girince çokdaha yyavaş oluyor. Ve mac cekilmezbi hal alıyor benimtek sşikayetimbu. N onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.