Şimdi Ara

Konami'ye E-mail Göndereceğim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fazla uzatmadan söyliyim. pes 11'in şutunu hiç beğenmedim. full'unu çıkartmamalarından önce hemen konamiye şut konusunu belirtmek veya şikayetinde bulunmak istiyorum. Bir mail adresi buldum fakat emin değilim. acaba konamiye bu şut meselesi için hangi mail adresini kullanarak şikayet yollayabilirim

sales@konamigaming.com bumudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: fikriakin

Derdiniz nedir? Deliler kampınızda kendi kendinize gülmeyi seviyor olmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicaN.tr -- 20 Eylül 2010; 13:25:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicaN.tr

Derdiniz nedir? Deliler kampınızda kendi kendinize gülmeyi seviyor olmalısınız.

Alıntıları Göster
    konamı'nın varsa forumu orada bu ısteğını dıle getırebılırsın. yoksa maıl'de atabılırsın. demo'nun amacı zaten kullanıcıların olmulu olumsuz eleştırılerını görmek ona göre eksık taraflarını düzeltmektır.
  • bendende selam söyle ve kamerayı eski haline getirsinler.taktiklerede takım presi falan onlarda eskisi gibi olsun.

ha bu saatten sonra hiçbirşey yapamazlar o ayrı.oyunlar basılmaya başlanmıştır belki de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

bendende selam söyle ve kamerayı eski haline getirsinler.taktiklerede takım presi falan onlarda eskisi gibi olsun.

ha bu saatten sonra hiçbirşey yapamazlar o ayrı.oyunlar basılmaya başlanmıştır belki de...
    1 kişinin demesiyle olmazki
  • quote:

Orijinalden alıntı: GidekGaffur.

1 kişinin demesiyle olmazki

Alıntıları Göster
    İlk olarak yorumlarınız için teşekkür ederim.

@error forumu araştırdım ama bulamadım. Bu yüzden e-mail göndermek istedim.

@talaria belki dalga geçiyor olabilirsin. Belki de kaliteni gösteriyor olabilirsin. Ama şunu bilinki eğer oyunu satın alacaksam istediğim gibi birşeyin olmasını dilerim. Eleştirimi bildirmem mümkün. Ben size e-mail adresini biliyorsanız yollayın dedim. Kalkıp seviyesizliğinizi göstermenize gerek yok.

@gidekgaffur, bi kişinin istediği bir şey değil bu. Eminim sizde istiyorsanız şut olayını. Zaten yabancılar yorumlarını göndermişlerdir. Bende bir istekte bulunmak istedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple TR E-mail yollama
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İlk olarak yorumlarınız için teşekkür ederim.

@error forumu araştırdım ama bulamadım. Bu yüzden e-mail göndermek istedim.

@talaria belki dalga geçiyor olabilirsin. Belki de kaliteni gösteriyor olabilirsin. Ama şunu bilinki eğer oyunu satın alacaksam istediğim gibi birşeyin olmasını dilerim. Eleştirimi bildirmem mümkün. Ben size e-mail adresini biliyorsanız yollayın dedim. Kalkıp seviyesizliğinizi göstermenize gerek yok.

@gidekgaffur, bi kişinin istediği bir şey değil bu. Eminim sizde istiyorsanız şut olayını. Zaten yabancılar yorumlarını göndermişlerdir. Bende bir istekte bulunmak istedim.

Alıntıları Göster
    bence daha gercekci olmus. cok calim atiyor oldugum icin artik kendime peste oynayacak arkadas bulamiyordum.

hatta ps 2007 den beridir en iyi arkadasimla konusmuyoruz kac yildir bu yuzden.

boyle daha gercekci olmus top surmeler ve yan yana omuz omuza mucadeleler. adam orta alandan alip gidince yoruluyor yanina biri geldiginde topu kaptiriyor. ibradan oyle topu calmistim xavi ile ! normal peslerde ibrayi biraksak tum barca kentini dolasicakmis gibi kosuyordu.

ben begendim ...

ama bu oyuncu kontrolleri cok sacma olmu ! pes suna bir cagre bulamadi !

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

bence daha gercekci olmus. cok calim atiyor oldugum icin artik kendime peste oynayacak arkadas bulamiyordum.

hatta ps 2007 den beridir en iyi arkadasimla konusmuyoruz kac yildir bu yuzden.

boyle daha gercekci olmus top surmeler ve yan yana omuz omuza mucadeleler. adam orta alandan alip gidince yoruluyor yanina biri geldiginde topu kaptiriyor. ibradan oyle topu calmistim xavi ile ! normal peslerde ibrayi biraksak tum barca kentini dolasicakmis gibi kosuyordu.

ben begendim ...

ama bu oyuncu kontrolleri cok sacma olmu ! pes suna bir cagre bulamadi !

Alıntıları Göster
    şimdi sana seviyemi göstermeyeyim alican. adam gibi yazı yazdık. . blokluyorum bir çocuktan daha kurtulayım

• quote:

şimdi sana seviyemi göstermeyeyim alican. adam gibi yazı yazdık. . blokluyorum bir çocuktan daha kurtulayım

Alıntıları Göster
    İyi de şutlar zaten harika bir gerçekçiliğe sahip. her yerden okkalı şut çekmeyi mi bekliyordun.

Artık PES çok daha zor ve takım oyununa ihtiyaç duyan bir oyun. Alıp gideyim çakayım golleri durumu yok. Kabullenmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

İyi de şutlar zaten harika bir gerçekçiliğe sahip. her yerden okkalı şut çekmeyi mi bekliyordun.

Artık PES çok daha zor ve takım oyununa ihtiyaç duyan bir oyun. Alıp gideyim çakayım golleri durumu yok. Kabullenmek lazım.

Yahu dante sende her yıl şu oyuna methiye düzmekten yorulmadın mı ? .Geçen yılda şutlar sert gidiyor , çok güzel diyordun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

quote:

Yahu dante sende her yıl şu oyuna methiye düzmekten yorulmadın mı ? .Geçen yılda şutlar sert gidiyor , çok güzel diyordun

Alıntıları Göster
    bnce fena degil kardeş şut sistemi ama bazı durumlarda balonlama atışlar oluyor. onun dışında beni rafatsız edecek bişey olmadı. yinede tabi sen bilirsin hoşlanmadıgın bir durumu ifade etmek en dogal hakkın.

• quote:

quote:

Bu yıl da yavaş gidiyor ne güzel demedim ki? Bu yıl da aynı füze şutlar devam ediyor. Çekmesini bilmek lazım.

• quote:

quote:

quote:

Bu yıl da yavaş gidiyor ne güzel demedim ki? Bu yıl da aynı füze şutlar devam ediyor. Çekmesini bilmek lazım.

hızlı şut nasıl çekiyorsun söylermisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: melih81

quote:

quote:

quote:

hızlı şut nasıl çekiyorsun söylermisin?

Alıntıları Göster
    Örneğin senin Şut kombinasyonun D ise, D'ye basıyorsun sonra oyuncu şutu çekene kadar ara pası tuşunada basıyorsun ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

Örneğin senin Şut kombinasyonun D ise, D'ye basıyorsun sonra oyuncu şutu çekene kadar ara pası tuşunada basıyorsun ;)

Alıntıları Göster
    Oyunlar çoktan hazırdır bile..
  • quote:

Arkadaşlar öncelikle merhaba

fazla uzatmadan söyliyim. pes 11'in şutunu hiç beğenmedim. full'unu çıkartmamalarından önce hemen konamiye şut konusunu belirtmek veya şikayetinde bulunmak istiyorum. Bir mail adresi buldum fakat emin değilim. acaba konamiye bu şut meselesi için hangi mail adresini kullanarak şikayet yollayabilirim

Şut çekerken istersen birde şunu dene belki işe yarıyabilir.
    Klavye ile oynuyorsan şuta bastıktan sonra W ya bas
    Game Pad ile oynuyorsanız KARE ye bastıktan sonra top giderken ÜÇGEN tuşuna bastığınız şiddete göre top sertlik ve hız kazanacaktır. Eğer iyi bir kullanıcı iseniz biraz karışık olucak ama eklim yön tuşları ile de doğru yöne falso verirseniz kaleciye fake atmış olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

Arkadaşlar öncelikle merhaba

Şut çekerken istersen birde şunu dene belki işe yarıyabilir.
    Klavye ile oynuyorsan şuta bastıktan sonra W ya bas
    Game Pad ile oynuyorsanız KARE ye bastıktan sonra top giderken ÜÇGEN tuşuna bastığınız şiddete göre top sertlik ve hız kazanacaktır. Eğer iyi bir kullanıcı iseniz biraz karışık olucak ama eklim yön tuşları ile de doğru yöne falso verirseniz kaleciye fake atmış olursunuz.
    şut konusundan bende dertliyim ama burdaki denilenleri denemeli bi

• quote:

Zamanında sende çocukken seni çok karalamışlar demekki. Yazık... Ayrıca adam gibi yazmaya çalışmışsın ama becerememişsin...

Lütfen haddinizi biliniz. Daha fazla gereksiz insanlarla konuşup seviyelerine inmek istemiyorum...

Diğer arkadaşların değerli yorumları için teşekkür ederim. Yorumlarınızı değerlendirdim. E-mail'i buldum ve bildirdim. Cevap aşağıda:

quote:

Hi! I'm Alican.

Do you play the demo, liked it very much. However, I found little trouble in shooting. Another problem is that
    For example: "A team, B team into the field when excited by an event of the A team's fans are not noticed. In fact the same problem that every pro evolution soccer series. Now that the supply would be solved ...

Alican K. \ Best Player of the PES :)

Türkçesi:

Yaptığınız demo oyununu, çok beğendim. Fakat, şut konusu biraz muamma. Diğer bir sorun ise,
    Örneğin: "A takımı, B takımının sahasına girdiği an da A takımının taraftarından heyecanlanma olayının olmadığını farkettim. Aslında bu her pro evolution soccer serisinde aynı sorun. Artık çözülmesini arz ediyorum...

Alican K. \ İyi bir Pes Oyuncusu :)

quote:

Who: "Sales@konami.gaming.com"

In fact, the answer to your problem, Mr.(or)Ms. Alican for've chosen the wrong place. We can answer but the answer is short. "The game has started selling."

Kimden: "Sales@konami.gaming.com"

Aslında sorununuzun yanıtı için yanlış bir yeri seçmişsiniz. Fakat cevabı kısa olduğu cevaplayabiliriz. "Oyun satışları başlamıştır."

• quote:

quote:

Zamanında sende çocukken seni çok karalamışlar demekki. Yazık... Ayrıca adam gibi yazmaya çalışmışsın ama becerememişsin...

Lütfen haddinizi biliniz. Daha fazla gereksiz insanlarla konuşup seviyelerine inmek istemiyorum...

Diğer arkadaşların değerli yorumları için teşekkür ederim. Yorumlarınızı değerlendirdim. E-mail'i buldum ve bildirdim. Cevap aşağıda:

quote:

Hi! I'm Alican.

Do you play the demo, liked it very much. However, I found little trouble in shooting. Another problem is that
    For example: "A team, B team into the field when excited by an event of the A team's fans are not noticed. In fact the same problem that every pro evolution soccer series. Now that the supply would be solved ...

Alican K. \ Best Player of the PES :)

Türkçesi:

Yaptığınız demo oyununu, çok beğendim. Fakat, şut konusu biraz muamma. Diğer bir sorun ise,
    Örneğin: "A takımı, B takımının sahasına girdiği an da A takımının taraftarından heyecanlanma olayının olmadığını farkettim. Aslında bu her pro evolution soccer serisinde aynı sorun. Artık çözülmesini arz ediyorum...

Alican K. \ İyi bir Pes Oyuncusu :)

quote:

Who: "Sales@konami.gaming.com"

In fact, the answer to your problem, Mr.(or)Ms. Alican for've chosen the wrong place. We can answer but the answer is short. "The game has started selling."

Kimden: "Sales@konami.gaming.com"

Aslında sorununuzun yanıtı için yanlış bir yeri seçmişsiniz. Fakat cevabı kısa olduğu cevaplayabiliriz. "Oyun satışları başlamıştır."

Alıntıları Göster
    şut harbi cok dandik dokunuyorum ucuyor top o ne ya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.