Şimdi Ara

Sony'den Mail Geldii??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle yazıyor tam olarak ne demek bir ara cfw yapmıştım ama sonra ofw'ye geçip formatta attım ne demek bu

Important: Access to the PlayStation(R)Network and Access to Qriocity(TM) Services Notice

Unauthorized circumvention devices for PlayStation(R)3 system have been recently released by hackers for the PlayStation(R)3 system. These devices permit the use of unauthorized or pirated software.

Use of such devices or software violates the terms of your “System Software License Agreement for the PlayStation(R)3 System” and the “Terms of Services and User Agreement” for the PlayStation(R)Network/Qriocity(TM) and its Community Code of Conduct provisions. In addition, copying or playing pirated software is a violation of International Copyright Laws.

A circumvention device and/or unauthorized or pirated software currently resides on your PlayStation(R)3 system.

Immediately cease use and remove all circumvention devices and delete all unauthorized or pirated software from your PlayStation(R)3 system. Failure to do so will result in termination of your access to PlayStation(R) Network and access to Qriocity(TM) services through your PlayStation(R)3 system.

================================================================================================

Please note that this is an automated e-mail, so replies to this address cannot be responded to.

(C)2011 Sony Computer Entertainment Europe.

eu.playstation.comhttp://eu.playstation.com

"PlayStation", "PlayStation Network", "PlayStation Store", "PlayStation Home", "PS3", "PSP" and "PS2" are registered trademarks of Sony Computer Entertainment Inc. All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved.

Games are age rated by the independent organisation PEGI. To find out more, visit www.pegi.info. Age ratings indicate the age for which the game is suitable.

If you have PlayStation(R)Network account you can edit your profile and notification preferences, including unsubscribing, from within your account. Sign In here.https://secure.eu.playstation.com/sign-in/

If you don’t have a PlayStation(R)Network account and want to unsubscribe, email us here. mailto:unsubscribe@eu.playstationmail.com?subject=Unsubscribe

PlayStation(R)Network, PlayStation(R)Store and PlayStation(R)Home subject to terms of use and not available in all countries and languages (eu.playstation.com/terms). Broadband internet service required. Users are responsible for broadband access fees. Charges apply for some content. Users must be 7 years or older and users under 18 require parental consent.

Prices, content, promotions and services are subject to change or withdrawal at any time. Content may not be available in all territories.

[[5C0HWM9-3ARQJ3-75UD8-34QMF9-8RLF8-T-M2-20110216-b80bc32443a5f91f]]

• türkçe meali:
    custom fw ve bunların sağladığı olanakla yüklenen korsan içerikler yasal değildir...

makinanızda bu tip birşey tespit edilmiştir...

hemen çip vs yarsa sökün, korsan yazılım varsa silin... yoksa playstation networke erişiminiz yasaklanacaktır vs...
  • Kısaca; korsanla falan işin olmasın, yoksa psn'e girişini engellerim diyor.
  • Ofw yükle ben de şu anda bir şey olmaz daha o zaman baya oldu çünkü cfw kaldıralı
  • Hocam dün aksam bana da ayni mail geldi ve bende gecen hafta kaldirmistim CFW`yi ne var ne yok silip HDD ye format atmistim.. Yanliz basa gelen cekilir
  • Aynı mesaj banada geldi benimde 3.56 ya geçeli 1 haftadan fazla oluyor umarım ban felan yememde yeni konsol aramam.
  • ahaha imzanızda da orijinal oyun :)

Epic Fail
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mail.live.com tarih oldu.
    7 yıl önce açıldı
    iPhone'dan PC'ye resim atmak!.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dün yavaş banlasın diyen genç nerede?
  • Benim SONY e mesaj atmama gerek kalmadi , Benide Enseledi Pis Federaller
    Mesaj atacagim bende , Umrumda degil diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

ahaha imzanızda da orijinal oyun :)

Epic Fail

Bilip bilmeden konuşmayın al hikayem
    http://forum.donanimhaber.com/m_46725748/tm.htm
  • Temizlik başladı galiba...

KORSANA HAYIR...
  • Benim anladigim bunlar kullandigini hesabi banliyorlar. Makinayi temizlediyseniz yeni bir hesap acarak 0 dan baslayabilirsiniz. Hala ayni mail gelirse o zaman adam gibi temizleyememissinizdir.
  • Sony hunharca titretecek,bu belli oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Benim anladigim bunlar kullandigini hesabi banliyorlar. Makinayi temizlediyseniz yeni bir hesap acarak 0 dan baslayabilirsiniz. Hala ayni mail gelirse o zaman adam gibi temizleyememissinizdir.

Sony, bunun sadece bir başlangıç olduğunu, ilerki günlerde daha sıkı yaptırımlar olacağını belirtmiş.
  • Bütün hesaplarıma baktım banada birşey gelmemiş sanırım eskiden korsan kullanmış olsan bile Sony seni görüyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Benim anladigim bunlar kullandigini hesabi banliyorlar. Makinayi temizlediyseniz yeni bir hesap acarak 0 dan baslayabilirsiniz. Hala ayni mail gelirse o zaman adam gibi temizleyememissinizdir.

Sony, bunun sadece bir başlangıç olduğunu, ilerki günlerde daha sıkı yaptırımlar olacağını belirtmiş.

Baska ne yaptirim olabilir ki , Yapacagi tek sey BAN . Baska bir mok yapamaz
  • yakinda makineyi tumden kitlerse ds3 elde agiz acik dolasanlar olacak
  • Başka bir mok yapamaz ama adamı tek kişilik oyun moduna mahkum eder bundan daha ötesi yok bence ban lanmış PS3 düşünemiyorum ama hak edenide ban lamak lazım tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

yakinda makineyi tumden kitlerse ds3 elde agiz acik dolasanlar olacak

• Bir zamanlar ps3 anahtarları korsanların elinde olduğu icin sony nin birseyler yapamayacağını aradaki farkı ayırt edemeyip kimin orjinal kimin jb li olduğunu bulamayacağını idda ediyorlardı birileri edemek ki edebiliyormuş bu güzel bir olay.Birde bunun üzerine online aktivasyon gibi birsey getirirlerse ki getirmez ama keske getirse o zaman korsanın k si kalmaz online konusunda.Gerçi buda single korsana karsı ise yaramaz ya olan yine orjinalciye olur:-D

Edit:Anlatım bozukluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkcirak -- 17 Şubat 2011; 18:52:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.