Şimdi Ara

KONİKLER...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar koniklerde 0'ım ayt için yapmam lazım kaç günümü alır? Üçgenler ile alakası varmı..

• alakası yok iki üç gününü alır zevklidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lecørbusier

alakası yok iki üç gününü alır zevklidir
    eyvallah
  • 2-3 gününü alır ama sınavda yamultur, konikler bence ayt geo’nun en önemli kısmı. ayırt edici konulardan birisi. o yüzden 2-3 gün değil de her gün çalışmak lazım 10-15dk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok hafifletilmiş hocam konu 2-3 günde biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: mannis

2-3 gününü alır ama sınavda yamultur, konikler bence ayt geo’nun en önemli kısmı. ayırt edici konulardan birisi. o yüzden 2-3 gün değil de her gün çalışmak lazım 10-15dk
    ekstremum acil mat gibi bi yayından bitiren biri sorun yaşamaz gibi koniklerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoiS_AttaCK

Alıntıları Göster
    Youtube kanalları mı elimde pek fazla kaynakyok nerden çalışabilirim tavsiyen var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POLİNOMLAR !!!
    16 yıl önce açıldı
    Geometri sorusu
    5 yıl önce açıldı
    kimya Kçç sorusu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turhan26

Youtube kanalları mı elimde pek fazla kaynakyok nerden çalışabilirim tavsiyen var mı?

Alıntıları Göster
    koniği nerden dinlediğinin pek önemi yok hg den filan dinleyebilirsin

metin hoca çektiyse o da iyidir

ben yayın önerdim kanal değil benim önerdiklerim.Ama 0 san pek yaramaz bu kaynaklar sana önce konuyu öğren
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoiS_AttaCK

Alıntıları Göster
    hocam çıkmış sorulara bakmadım ama dediğin yayınlar kaliteli bence iş görür. ama koniklerde asıl önemli olan bi kere bitirip bırakmak değil devamlılığı sağlamak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben kenan karadan dinledim. 12 sınıf meb kitabından çalıştım zaten çok sadeleştirilmiş. Sonra 2017 elips sorusunu açtım ve yaptım. Üstüne de karekök lys geometri sb çözdüm. 1-2 günde halledebilirsin bence. Ama unutmamak için tekrar gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.