Şimdi Ara

konnektör aldım ama nasıl kullanacağım bilmiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  konnektör aldım ama nasıl kullanacağım bilmiyorum.

Resimdeki konnektörlerden aldım.(adını bilmiyorum) Bunların pinlerini kabloya sıkıp plastik parçaların içine sokmam gerektiğini biliyorum. Normal pense ile yapmak çok zor ve kalitesiz oluyor. Zaten bu işi yapan özel bir pense vardır. Bu pensenin ne olduğunu ve nereden bulabileceğimi söylermisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: learner

Resimdeki konnektörlerden aldım.(adını bilmiyorum) Bunların pinlerini kabloya sıkıp plastik parçaların içine sokmam gerektiğini biliyorum. Normal pense ile yapmak çok zor ve kalitesiz oluyor. Zaten bu işi yapan özel bir pense vardır. Bu pensenin ne olduğunu ve nereden bulabileceğimi söylermisiniz?

Kargaburun=hırdavatçı

• quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

quote:

Kargaburun=hırdavatçı

yok bunların pinlerini muntazam bir şekilde sıkan ayrı özel bir pense var.. eski işyerimde kullanıyorduk, ama isim olarak bilmediğim için arkadaşa yardımcı olamıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

quote:

Kargaburun=hırdavatçı

yok bunların pinlerini muntazam bir şekilde sıkan ayrı özel bir pense var.. eski işyerimde kullanıyorduk, ama isim olarak bilmediğim için arkadaşa yardımcı olamıyorum...

Valla hocam siz şimdi söyleyince alet gözümün ucuna geldi ama ismini bende bilmiyorum... Umarım bilen birisi çıkar...

• pcb konnektör pensesi hocam başka adı varmı bilmiyorum
  • crimp pensesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevap için teşekkür ederim arkadaşlar.

quote:

Orijinalden alıntı: TuRkiShCowboy

crimp pensesi

TuRkiShCowboy verdiğin cevap konuyu bitirdi Sağol.

http://antrak.org.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=1645&Itemid=95
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.