Şimdi Ara

online oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konoha Online diye yeni bir proje yapmaya başladım.Konoha Online Naruto Dünyasında geçecek bir oyun olucak.

Önceki Oyunum Tamamen Editti ama bu oyunumda %100 türk yapımı bir oyun olucak.Oyunu sadece ben kodluyorum.

Tamamlananlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewee1212 -- 22 Temmuz 2022; 6:23:29 >

• İlkinden daha güzel
  • Kapatınca çok üzülmüştüm

Yenisi ne zaman açılıyor.Çok mutluyum şuan!
  • ne zaman çıkar meraklandım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewee1212

Daha çok var açılmasına kodlamaya bile yeni başladım 3-4 gün oldu :D

hadi kardeş kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewee1212

Daha çok var açılmasına kodlamaya bile yeni başladım 3-4 gün oldu :D

Beni tanırsın her saatbaşı konuya bakarımİlk oynayanlardan biri olmak istiyorum geçen sefer 51. üyeydm galba

• Harita sistemini kodlamaya başladım yavaş yavaş geliştiricem.Cefurkan Banlanmış olmasaydı algoritma konusunda ona sorucaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewee1212 -- 25 Haziran 2011; 17:04:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Demek...
    17 yıl önce açıldı
    Online Batak Oyunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karakter sağa sola dönebilse daha güzel olcak

Bide siteyi pm atar mısın ilk oynayan ben olmak istiyorum
  • Pm atamadım cevabı burdan Vereceyim.Eğer adamlar sağa sola dönerse evlerin üstünde mi yüricek
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

Pm atamadım cevabı burdan Vereceyim.Eğer adamlar sağa sola dönerse evlerin üstünde mi yüricek

İkisinide yapmaya çalışıcam ama zor olucak bu harita sistemi için çok iyi bilmediğim bir dil kullanmak zorunayım.Şimdilik harita sistemini ikini plana atıyorum jutsuları jutsu puanıyla öğrenmeyi kodlıcam.
  • hadi hayırlısı
  • uppppy
  • Tamda naruto başlayıp bitirdim 1 haftada bakalım güzel bişey olur umarım
  • uplasın konu
  • Güzel olacağa benziyor.
  • TOP 100 Kodlamıştır..
    Üye olurkenki Bug giderildi
    Harita sisteminini tamamlamak için Ajax ta bir şeylere bakmam gerekiyo.Ve Projeye biraz ara verdim başka bir oyun kodluyorum (1 hafta :D)Konoha Online ı ayın 10 unda kodlamaya devam ediceğim

Yorumlar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewee1212 -- 6 Temmuz 2011; 22:01:32 >
  • Diğer oyunun linkini ver
  • Naruto izlemem ama güzel olacağa benziyorBeğenmediğim şey var tema.Bir de mapte yürüyen karakter onu biraz küçültmelisin(bence)
  • Emeğe sonsuz saygı Başarılı olursun umarım kolay gelsin
  • güzel olacağa benziyor. bir bleach fanı olarak oynanabilir bir oyun olması dileğiyle.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.