Şimdi Ara

konserim.com / Barındıracak alan arıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankaradaki konser, party gibi aktiviteleri duyurmak amacı ile açtığımız konserim.com yayına girdi...

eleştirilerinizi ve ziyaretlerinizi bekliyoruz, eğer sitemizi beyendiyseniz, lütfen adresi arkadaşlarınızlada paylaşın...
    K-Bültene üye olmayıda unutmayın :))...

Hiçbir reklam kaygımız yok. kimseye yaranmak gibi bir düşüncemizde.

Arkadaşlar sitemi barındıracak yer arıyorum. ana sayfada bannerınızıda yayınlarım (menünün altında, yada sitenin altına powered by xxx şeklinde yazabilirim, zaten başka uygun yer yok) 10 mb kadar yer yeterli olur.

asp destekli olması yeterli, zaten data base mdb tabanlı...
    yardımcı olmak isteyenler bana darkzus@hotmail.com adresli msn/mail den ulaşablir.

Teşekkürederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkzz -- 3 Aralık 2004, 3:12:13 >

• hiç kimse olumlu olumsuz bir eleştiride bulunmicak mı?
  • sayfayı açamadım ama
  • Açılmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaverickGizli

Açılmıyor

+1
  • host değişikliği yapıyorduk da nameserverlardan öyle oldu... gerçi yeni bir hosta geçtik ama abi adamlar hiçbir components yüklememiş... hiçbir mail send komutu çalışmıyor... nasıl paket satıyorlar anlamadım... acilhost.com ... sakın kimse burdan hosting almasın rezalet!... Şuan sayfa oraya yönlenmiş durumda ama siz yinede alttaki linkten bakın (databaseler düzgün yorumlanmıyor çünkü)

Sayfaya bakmak için tıklayın
  • Arkadaşlar sitemi barındıracak yer arıyorum. ana sayfada bannerınızıda yayınlarım (menünün altında, yada sitenin altına powered by xxx şeklinde yazabilirim, zaten başka uygun yer yok) 10 mb kadar yer yeterli olur.

asp destekli olması yeterli, zaten data base mdb tabanlı...
    yardımcı olmak isteyenler bana darkzus@hotmail.com adresli msn/mail den ulaşablir.

Teşekkürederim.
  • Ben Hostunu Karşılamaya Hazırım. Ne Kadar Alan istiyorsun?
  • bence faydalı bi site değil
    ama webnet.gen.tr ile görüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan33 -- 3 Aralık 2004, 15:52:36 >
  • bwn weririm

en olcakki

voodoo@ikhal.com
  • güzel sade bi tasarımı var....imkanım olsa ben alan verirdim...başarılar!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir Hattab -- 3 Aralık 2004, 16:09:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EfSaNe_S

Ben Hostunu Karşılamaya Hazırım. Ne Kadar Alan istiyorsun?

10 mb istiyorum hocam ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan33

bence faydalı bi site değil
    ama webnet.gen.tr ile görüş

ok olabilir bana göre faydalı. olmasa zaman ayırıp yapmazdım. ama sana göre olmaya blirç sende kendine göre fadalı siteler yap... bunda seni tuttan yok.. benide tutan olmasın
  • seni kim tutacak ki satanist gibi adamlarrın resmi var bu haydalı mı "Türk Gençliği"nin bu tür sitelere ihtiyacı mı var, hem merak etme yakında sitem hizmete gircek....
  • 25-30 MB kadar alan verebilirim..önemli olan gerçekten faydanılacak bir site olması..
    hiçbir zaman hit kaygımız yok..
    banner koymanı da istemiyorum.ASP-ASP.NET-PHP destekli / Plesk Panel
    sayfanın en altına minicik bir "hosted by.." yazarsan sevinirim yazmazsan da mühim değil..
    sunucumuz Türkiyede gayet hızlı.
    PM gönderirsen yönlendireceğin Ns leri bildiririm.
  • Ben sana şubat ayında verebilirim.
  • 25 İşini görürmü acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.