Merhaba arkadaşlar, uzun süren uğraşlar sonunda bitti. KonserVE gitar simulasyon oyunu satışa çıkmaya hazır. Beta testlerini başarıyla tamamladı. Ancak yılsonu olması itibari ile yasal işlemlerde birtakım pürüzler çıkabileceği göz önüne alınarak KonserVE nin çıkışı Ocak ayına ertelendi. Oyun ile ilgili aklınaza takılabilecek herşeyi Soru-Cevap şeklinde sitesinde hazırladım. Oyunla ilgili Bağlama videosu da eklendi (eskişehir çiftetellisi) Oyuna daha sonrada kendi müzik mağazası içinden yeni parçaları ücretsiz bir şekilde indirip oynayabilirsiniz.
Bir Not: Arkadaşlar oyun videoları screen capture metodu ile kaydedildiği için videolar çok bazuk görünebilir. Oyunun tam sürüm versiyonunda kesinlikle hd kalitesinde grafikler mevcuttur. Ayrıca notaların hızlıca gelip bir anda yavaşladığından bahsetmişsiniz. Bu olay çözüldü. Artık stabil bir hızla geliyor ve 3d bumpmapping özelliği eklendi (kabarık doku).
Saz Hero...
Not: "Video" sözcüğünü "Vidyo" şeklinde yazmışsınız...
Çok sevindim, gerçekten tebrikler, merakla bekliyorum.
Ocak 20 oldu haber yokmu :D
Arkadaşlar durumun farkındayım ama olaya benim açımdan da bakın. Türkiyede hakikaten çok zor iş, hele birde d&r, teknosa gibi mağazalara girmek istiyorsanız iş oldukça zorlaşıyor. Bu hafta sonuna doğru dağıtım konusu kesinleşiyor. birkaç firma var ama dağıtım, yapım kdv vs.. derken çok fırlıyor fiyat. bu yüzden hepimiz için en kabul edilebilir seçenekleri değerlendirmek zorundayım. bu yüzden bir sorun olmadığını belirtmek istiyorum. Umarım bu hafta herşey kesinleşir ama size bir not: Türkiyede bu işi yapmak çok zor.....
fiyatı ne kadar olacak acaba
fiyatı inanın bende bilmiyorum, eleme yaptıkdan sonra cumaya kadar (ki umarım biri olur) belirlenmiş olur mağazaların nekadar koyacağını bilmiyorum. Zaten anlaşma yapıldıktan sonra basım, mesam telif ücreti, bandrol vs.. hepsi birden ortalama 10-15 günü bulur mağazalarda olması.
Hocam peki oyun kapağının resmini foruma koyabilirmisiniz ? Çok merak ettim.
Daha çıkmadı mı ya? Abicim net bir tarih versen artık. Birde gitarıyla beraber mi satacaksınız ne yapacaksınız?
Hala çıkacak oyun.
Arkadaşlar oyun yapmaya çalışan Türklere köstek değil destek olalım bence. Demekki bir sorun oluştu ve hala çıkmadı oyun. Normal bulmak lazım.
Türk oyun yapımcısından vergi falan alınmasın. Zaten sektör ölü. İmkansız hale getiriyolar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme