Şimdi Ara

Konserve Ton Balıkları Sağlıklı Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    + olarak tavuk daha çok kilo yapar
    ( karbonhidrat tozu dene )
  • tavukta tüketiyorum, uğraştırma gerektirdiği için işte öğleyin ton balığı yiyorum haftada 3 tane tüketeceğim bundan sonra, ton balığı, tavuk hepsinde zararlı şeyler var, mesela tavukların çabuk büyümesi için her şeyi yapıyorlar ama nasıl olursa olsun tüketmek gerekiyor işte hocam karbonhidrat tozu konusunda kararsızım bazıları zararlı bazıları zararsız diyor kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thetimer

tavukta tüketiyorum, uğraştırma gerektirdiği için işte öğleyin ton balığı yiyorum haftada 3 tane tüketeceğim bundan sonra, ton balığı, tavuk hepsinde zararlı şeyler var, mesela tavukların çabuk büyümesi için her şeyi yapıyorlar ama nasıl olursa olsun tüketmek gerekiyor işte hocam karbonhidrat tozu konusunda kararsızım bazıları zararlı bazıları zararsız diyor kararsız kaldım

doğru doz doğru marka doğru zaman'da kullanırsan faydasını görürsün
  • Bende spor yaptığım dönemde oldukça tükettim. Çünkü protein almak için en pratik yol. Pişirme bekleme hazırlama derdi yok aç ye. Şuan spora ara verdim. Yine başlıcam ama civa olayını okuduktan sonra uzaklaşmıştım bende tedirginim o yüzden. Net durum nedir bilmiyorum iyi araştırmak lazım.
  • 2 gün arayla haftada 3 yersen sorun yok fazlası zararli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    anladım hocam artık öyle yaparım veya alternatif bi ürün bulursam ona yönelirim, tavuk var ama oda işte zahmetli
  • IslakOtostopçu kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bende soğudum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.