Şimdi Ara

Konsol Aldım Çünkü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: medeni conan

çamaşır makinesi niyetine kullanacağım çünküsü olmaz aldık çünkü oyun oynayacağız

gece gece

• quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Ben bu tip topiclerin forumda neden açıldıgını halen anlayamayanlardanım.Arkadaşım gerçekten bu kadar merak ettiğin bir konu mu bu? Bütün samimiyetimle soruyorum.

sana şimdi topicmi konumu beğendirmemiz lazım okursun fikriz varsa yazrsın yoksa güle güle biz arkadaşlarla takılırız illa anti bitane gelip bişey yazacak karıştırmaya çalışacak kötü birşeymi yazdım yanlış birşeymi yazdım tartışıyoruz önemli yada değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: medeni conan

çamaşır makinesi niyetine kullanacağım çünküsü olmaz aldık çünkü oyun oynayacağız

• quote:

Orjinalden alıntı: sezginkaya

quote:

Ben bu tip topiclerin forumda neden açıldıgını halen anlayamayanlardanım.Arkadaşım gerçekten bu kadar merak ettiğin bir konu mu bu? Bütün samimiyetimle soruyorum.

sana şimdi topicmi konumu beğendirmemiz lazım okursun fikriz varsa yazrsın yoksa güle güle biz arkadaşlarla takılırız illa anti bitane gelip bişey yazacak karıştırmaya çalışacak kötü birşeymi yazdım yanlış birşeymi yazdım tartışıyoruz önemli yada değil

• Konsol aldım çünki;
    1) PC'ye oyun için yeni parça almaktan bıktım. Fiyat olarak da sabır olarak da belimi büktü.
    2) PC'ye o kadar para verip 2 oyun oynayacağıma konsola 1 kere para verir bütün oyunları oynarım.
    3) Yok oyun kurmaymış yok çraçkmış yok seriy@l mış yok image daemon derken hekır olduk, oyuncuyuz biz yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 7 Haziran 2007; 10:02:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Konsol aldım çünki;
    1) PC'ye oyun için yeni parça almaktan bıktım. Fiyat olarak da sabır olarak da belimi büktü.
    2) PC'ye o kadar para verip 2 oyun oynayacağıma konsola 1 kere para verir bütün oyunları oynarım.
    3) Yok oyun kurmaymış yok çraçkmış yok seriy@l mış yok image daemon derken hekır olduk, oyuncuyuz biz yahu.

işte bu kadar başka bir şey söylemeye gerek yok
    oyun konsolda oynanır

• quote:

Orjinalden alıntı: sony555

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Konsol aldım çünki;

işte bu kadar başka bir şey söylemeye gerek yok
    oyun konsolda oynanır

no comment.......

• quote:

Orjinalden alıntı: sezginkaya

PS3 aldım çünkü?
    1) Ben zengenim

2) Karizmatik biriyim

3)Çok iyi bir konsol oyuncusuyum

4)Zevkler renkler tartışılmaz alırım

5)Kız arkadaşınla oynayıp eğlenceli vakit geçiyorum

6)Arkadaşım aldı ben neden almayım

7)Sony kaliteli bir marka ne yapsa alırım

8)Her türlü teknolojiyi takip eder alırım

9)Oyun oynamak bir beceridir ve o da bende var

10)Sanene aldım işte!

kendinize sordunuz hiç arkadaşlar neden konsol makinaları alıyorsunuz?

sana bir tane az gelir,bence 5-10 tane daha al sen
  • Senin bu açtığın konu forumda 1000 defa açıldı.Off-topic kısmı değil burası.Tartışacaksan git off-topicte tartış.Sözlerne dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 7 Haziran 2007; 12:16:32 >
  • quote:

Senin bu açtığın konu forumda 1000 defa açıldı.Off-topic kısmı değil burası.Tartışacaksan git off-topicte tartış.Sözlerne dikkat et.

napacan dövecen mi..
  • Yakışıklı Olduğum bi gerçek kimse inkar edemez 22 yaşındayım ve oyun bvenim dünyam

Param var aldım

Ama en önemlisi..Konsol olmazsa olmaz benim için helede next genler

Xbox 360:Alan Wake Dünyada en çok beklediğim oyun çıkmak bilmiyorForza 2 Ninja gaiden 2 Geras of War.Graw .Lost planet Yetmezmi

Ps3:Heavly sword.Resistanceden sebeb Aldım
  • 4 sene önce bütün paramı bilgisayara yatırmıştım. Süper bir bilgisayar aldım ama nedense PC'ye çıkan oyunların %90'ı FPS. Bana zevk vererek oynadığım oyun sayısı çok az. HalfLife2, Oblivion, Bloodlines ve KOTORlardan başka iz bırakan oyun olmadı. Artık midemi bulandırıyor FPS'ler, o yüzden PS3 aldım. Belki Xbox360 yada Wii de alabilirim yazdan sonra. Benim için PC'de oyun devri kapanmıştır. Çok ilgimi çeken bir oyun olursa abimin bilgisayarında oynarım.
  • Pc mi Unut gitsin
  • Konsol aldım çünkü PC'ye para yetiştirebilecek kadar zengin değilim.
  • konsol aldım cunku atari solonum var.............
  • Konu umulduğu üzere şenlikli geçiyor. hemşo alemsin valla ne güzel maddeler sıralamışsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cooler_king

Konu umulduğu üzere şenlikli geçiyor. hemşo alemsin valla ne güzel maddeler sıralamışsın.

Selo bi sen kaldın almadık, yoksam sende aldınmı?
  • yok be babuş ne gezer. en az 6 ay rahat almam-alamam daha.
  • ...çünkü yaşamayı seviyorum
  • Babuş avatarındaki sensen görmeyeli baya yaşlanmışsın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.