valla 1989 den beri konsol olmadığı olmadı evde o yüzden boş kalmasın diye alıyorum..
pc den bıktım oyunlar dona dona sonra oyunu yükle mükle kükle takla makla bıktım ya konsol aldım çünkü God OF War Sanane aldım işte!!!
pc var odamda ps2 yerine ps3 yerini alsa iyi olur .tabii bide bunun için para lazım.napsam ahlaksız teklif mi alsam napsam.bu yaştan sonra bi de ..ne mi olcam yane
quote:
Orjinalden alıntı: serdar_1988
pc den bıktım oyunlar dona dona sonra oyunu yükle mükle kükle takla makla bıktım ya konsol aldım çünkü God OF War Sanane aldım işte!!!
pc' de oyun mu?
VAT DA HEL!!! ???
yalnız şöyle bi sorun var, konsollarda artık PC olmaya çalışıyor, eskiden konsol aldığımız zaman takardık atari kasetimizi keyfimize bakardık(ne günlerdi be ) şimdi PS3 te internete girmekten film izlemeye kadar herşeyi yapmaya çalışıyor, belki Sony nin planları ilerde PC nin yerine yeni ve kullanımı kolay bi teknoloji sunmaktır, sonuçta PC de büyük bi çoğunluk pc yi sadece sörf yapmak,müzik dinlemek , msn , film için kullandığını düşünürsek artık konsollar pc nin avantajlarını ele geçirmeye başladı bence
quote:
Orjinalden alıntı: power512
yalnız şöyle bi sorun var, konsollarda artık PC olmaya çalışıyor, eskiden konsol aldığımız zaman takardık atari kasetimizi keyfimize bakardık(ne günlerdi be ) şimdi PS3 te internete girmekten film izlemeye kadar herşeyi yapmaya çalışıyor, belki Sony nin planları ilerde PC nin yerine yeni ve kullanımı kolay bi teknoloji sunmaktır, sonuçta PC de büyük bi çoğunluk pc yi sadece sörf yapmak,müzik dinlemek , msn , film için kullandığını düşünürsek artık konsollar pc nin avantajlarını ele geçirmeye başladı bence
dostum ona bakarsan telefonlarda konusmadan baska her işe yarıyor olsunda guzel oluyor bu zamanda artık hıcbır elektronık alet tek gorev yapmıyor yapmasında zaten bu saatten sonra kimseninde sadece muzık yada konusma yada tek oyun calıstıran bı makina alacagını zannetmıyorum...
benim bu konuda en takdir ettiğim konsol Dreamcast tir, tam istediğim gibi çıkarmışlardı, güzel bi konsol online olayı var (o zaman bu sadece hayaldi konsolda) işlemcisi güzel oyunları güzel bide sega batmasaydı dahada güzel olacaktı ama
oyun oynamayı seviyorum onun için PS3 aldım XboX ve Wii de alcam allah izin veirrse.
PS3 aldım çünkü kredi kartımın limiti boşalmıştı... ayrıca PC upgrade işkence halini aldı... şimdide DX10 çıktı başımıza, SSE4 komut sistemide yolda
o tam bir karmaşa ya.o kadar konuşuldu çığır açacaktı birtek kartları bekliyorduk hanee sözde ati geç kalmıştı ortada düzgün benchmark bile yok.hem ben napıyım 20000 isterse milyar puan alsın bana oyunu konsoldan daha kaliteli kasmadan oynatabiliyor mu eğer oynatıyorsa başımın üstünde yeri var ama durum öyle olmadı.crysis çıksa zaten o oyunu hakkı ile oynatabilen birtek 8800ultra olcak o da tam ayarda kasıyor sürünüyor zaten
quote:
Orjinalden alıntı: d@LBy
o tam bir karmaşa ya.o kadar konuşuldu çığır açacaktı birtek kartları bekliyorduk hanee sözde ati geç kalmıştı ortada düzgün benchmark bile yok.hem ben napıyım 20000 isterse milyar puan alsın bana oyunu konsoldan daha kaliteli kasmadan oynatabiliyor mu eğer oynatıyorsa başımın üstünde yeri var ama durum öyle olmadı.crysis çıksa zaten o oyunu hakkı ile oynatabilen birtek 8800ultra olcak o da tam ayarda kasıyor sürünüyor zaten
evet
para bol olacak ps3 xbox wii bir tanede hdm3 hd tv büyükce şöle ohh hepsininde yeri ayrı hepsininde zevki ayrı doya doa oyna
para olsa sırf onlar için özel oda ayırırım :D neden aldığıma gelirsek istediğim yere götürebiliyorum. Ve de arkadaşlarla oynamak için.
Pc de kaçanı yakalıyorlar uçanı yakalayamıyorlar. Aldım işte size ya kardeşim.
quote:
Orjinalden alıntı: sezginkaya
para bol olacak ps3 xbox wii bir tanede hdm3 hd tv büyükce şöle ohh hepsininde yeri ayrı hepsininde zevki ayrı doya doa oyna
madde 1 "Ben zengenim"?
quote:
Orjinalden alıntı: muratc_78_2
quote:
madde 1 "Ben zengenim"?
sen zenginsin hepsin bitane al
quote:
EVET ARKADAŞIN ZENGİN OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI , ACABA DİĞER MADDELER DOĞRULUĞUNU KORUYORMU ACABA ARKADAŞIMIZ YAKIŞIKLI MI ? YOKSA TİPSİZİN TEKİ Mİ ? FORUMA SORUYORUM KİM BU ADAM ??
quote:
Orjinalden alıntı: playstation_5
quote:
EVET ARKADAŞIN ZENGİN OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI , ACABA DİĞER MADDELER DOĞRULUĞUNU KORUYORMU ACABA ARKADAŞIMIZ YAKIŞIKLI MI ? YOKSA TİPSİZİN TEKİ Mİ ? FORUMA SORUYORUM KİM BU ADAM ??
hı?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: playstation_5
quote:
hı?
zenginim diyon , sonra para bol olacak herşeyi alırım diyon