Şimdi Ara

Konsol için oyuncu monitörü tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oğlum Xbox Series S konsolunu üzün süredir 4K 55” Samsung MU 8000 TV de oynuyor.

Superonline fibere rağmen 60ping alıyorum diye şikayetçi.

Ayrıca TV Fortnite da 60hz den fazlasına izin vermiyor sanırım. En büyük sorun bu.

Daha çok Fortnite, valorant tarzı FPS oyunları oynuyor, hikayeli oyunlar pek oynamaz GTA5’i bile online oynuyor.

Ben anca battlefield 1 oynarım.

Tüm ekrana hakim olabilmek adına 24” ten büyük monitör istemiyoruz ama bu konuya çok yabancıyız.

Hangi panel vb pek bilgim yok. Bütçe, çok uçuk olmadığı sürece sorun değil. Konsol parası kadar da ödemek istemem. :)

Yurt dışından da alabilirim.

Tavsiye ve nelere bakmamız gerektiği konusunda yardım rica ediyorum.

Bir ihtimal ileride mac mini de alabilirim bunun için usb-c olsa iyi olur sanki ama önceliğimiz konsol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 13 Ocak 2025; 20:26:12 >

• Desicion kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim.

TV ile Fortnite da 60Fps alıyor. 120fps e çıkar mı monitör ile bilginiz var mı?

Oğlum bu monitör var hep arkadan aydınlatmalı diyor. Karşılaştırma yapabilir misiniz?

Fast ips, Rapid ips farkı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 13 Ocak 2025; 20:16:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi öncelikle şunu belirteyim Fast IPS ile Rapid IPS arasında özellik olarak bir fark yok. normale göre bir kaç kat daha hızlılar. Bunlar satıcıların spesifik olarak satmak için kullandıkları isimler. Oğlunun istediği monitör markası çok iyi bir marka değil. Yerel bir marka. Benim önerdiğim monitör uluslararası bir markanın monitörü ve daha uygun fiyatlı. Elinizden geldiğince Monster ve Casper almamaya çalışın özellikle Casper almayın. Bu markalar uygun fiyata satıyorlar ama malzeme kaliteleri çok iyi olmuyor. Bu arada istediğiniz monitörü alın FPS'iniz yine 120'ye çıkmaz. O internetinizle alakalı bir durum. Modeminizin modelini biliyor musunuz?

• Desicion kullanıcısına yanıt

Ağ ayarlarından farklı bir durum var sanırım. Tv 120hz desteklemiyor o yüzden xbox ayarlarında 120Hz seçemiyorum.

Aldığım uyarı bu. Bu sebeple monitöre yönelme kararı aldık.

Konsol için oyuncu monitörü tavsiyesi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin örneğinizden sonra araştırıp biraz derleyip toplamaya çalıştım, İtopya sitesinde en çok yorum alan fiyatı normal olan ürünler şunlar gibi.

MSI MAG 256F 24.5"

ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8"

GIGABYTE G24F-2 23.8”

Birde neredeyse 2 katı fiyata bonus bu ürün var.

AOC 24G2ZE 23.8"

Tercih yapmakta çok zorlanıyorum.

• Ben sizin FPS sıkıntınız var anladım kusura bakmayın. Hz konusu evet monitör alınca değişir. Benim önerdiğim monitör 180 Hz. Benim tavsiyem FPS oyunlarını konsoldan ziyade bilgisayarda oynamasıdır çünkü konsolda max 120 Hz alıyorken bilgisayarda monitörün destekledi max Hz alırsınız. Mesela önerdiğim monitörde 180 Hz valorant oynarsınız ama konsol 120 desteklediği için konsolda max 120 Hz alırsınız.

Attığınız monitörlerden GIGABYTE G24F-2 diğer ikisine göre daha pahalı. Tek farkı yükseklik ayarı yapabiliyorsunuz. Çok önemli değil. Önerim MSI MAG 256F almanızdır. AOC 24G2ZE 23.8 bu fiyat bandına daha güzel monitörler mevcuttur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox için monitör tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.