Şimdi Ara

Konsol kalitesinde grafikler gerçek olabilir mi? Adreno 830 ile yeni bir umut (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Doğru...daha dün okudum, Snapdragon X Elite ile Assassin's Creed Mirage rahatça oynanabilecekmiş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android te 1 tane pc dinamiklerinde oyun yok. Grafikten bahsetmiyorum dinamiklerden bahsediyorum.

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Pc ile telefonun dinamikleri farklı telefonda mirage yapıldı oynanır ama oynamak için zaman, konsantrasyon istiyor. Ben ekranımda 15 tuş olan oyun istemiyorum. Onun yerine rahatlayacağım oyun istiyorum. Genel oyuncu kitlesi telefonda bunu ister. Clash of clans hala para kazanabiliyorsa sebebi bu. Mükemmel dinamikler aşırı refleksif hareketler yerine 3 dakikada aç bir iş yap kapat daha verimli(telefon için).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt

2020 yılında mi note 10 almıştım, benimle aynı tarihlerde se ve 11 alan arkadaşlarım akıcılık ve şarjdan şikayet ettikleri için 2. Telefona geçtiler benim mi note 10 hala cayır cayır çalışıyor. Merak edip yaptığım Benchmark skorlarında telefonumun aldığı puan epey sitesinde belirtilmiş puandan daha yüksek çıkmıştı. Kamera olarak dersen de ilk çıktığı zamanda 11 pro dan daha yüksek dxomark skoru almıştı zaten tercih sebebim buydu, lensin zamanla çizilmiş olmasından dolayı ilk zamanlardaki kamera performansı yok ancak hala çok memnunum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.