|
Konsol kalitesinde oyun gerçek oldu: Apple A17 Pro, teknoloji atılımı ve gelen oyunlar
-
-
Apple TV’ye bu işlemci gelecek ve yakında oyun konsoluna dönüşecek.
Artık o zaman Sony ve Microsoft ciddi oyuncu kaybedecek.
Sony Playstation 3’te kendi işlemcisini kullanırken dönemine göre çok iyi bir görüntü sunabiliyordu, şimdi Apple bunu yapacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 13 Eylül 2023; 13:31:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iPhone 15 Pro Max 512GB - 85.000TL vereceğime
Playstation 5 - 20.000TL
Samsung 4K TV - 20.000 TL
RTX3050 li orta halli bir laptop 20.000TL
Samsung marka iş görür bir telefon 20.000TL
+5000TL de cepte :)
-
Hayal dünyasındasınız, kendi içinde bir sürü özel oyun stüdyosu olup, 20 yıldır geliştiricilere ve oyunculara platform sunan iki markayı devirmek o kadar kolay iş değil. Sadece işlemci ile bitmiyor bu iş oyun firmalarını ikna etmek gerekiyor. Oyuncuları çeken şey ise özel oyunlardır öyle kıytırık özel mobil oyunlardan bahsetmiyorum.
God of war, Spider-Man vb. AAA oyunlardan bahsediyorum sırf o platforma özel AAA oyunlar yapmak gerekiyor. Satış rakamı ne olacağı belli olmayan cihaza kim yüz milyonlarca dolar ve en az 5 yıl ayırır ki daha Unreal engine 5 in en önemli özelliklerini Apple cihazlarda kullanamıyoruz. Apple özel olarak yatırım yapmadığı sürece zor işler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 13 Eylül 2023; 15:58:37 >
-
Etkileyici bir gelişme.
-
ya da birisi dışardan 15 pro max getirir 35bin tl 1 yıl sonra sat yeni cihaza geç kayda kuyda gerek yok
-
Elmaları Armutlarla karıştırmayın her iki kesimin oyuncu kültürü vede oyun tercihleri farklıdır.
-
Hidradan sonra apple da halletmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsini arka cebine koyup oynarsin heryerde 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 yıl sonra üreticisinin bile anmayacağı arka cebinde taşıdığın cihaz ile GTA 6 gibi bir oyunu oynamayacağını biliyorsun ama değil mi :) Fifa NBA gibi çift kişilik oyunları dev ekranda oynamanın keyfini ise asla veremezler..
PS5 e kafadan rahat daha 5 sene oyun çıkacağına göre konsol candır.
Haa ama amenna telefonda basit oyunlar zaman öldürmek için iyi oluyor misal temple run, subway surf , candy crash vs
-
Aman Apple gibi firmalar mümkünse bu oyun sektörüne girmesin. Oyun sektörününün içine etmesinler. Gitsinler müşterilerini başka yerlerden kazıklasınlar. Zaten bunlar gibi aç gözlü firmalar yüzünden oyun sektöründe adam gibi oyun göremiyoruz. Nerede kısa yoldan para vurgunu yapılır, nerede skin satılır, nerede kasa/kutu açılır hep böyle firmalar yüzünden başımıza bela oldu. Düzgün oyunlara servis oyunu saçmalığı olmayan oyunlara hasret kaldık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 14 Eylül 2023; 16:46:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
25 senedir PC' de sadece Doom II oynarım.
Bu bana yeter...
-
Bu saydıklarının hiçbirini kafe gibi ortamlarda masanın üstüne koyarak hava atamazsın ama...
-
hadi bakalım göreceğiz
-
Bu psikiyatri kliniğiyle tedavi edilebileceğini düşündüğüm bir hastalık. Donu çorabı yırtık, kredi kartı patlak ama iPhone u olan dediğiniz tiplere acıyorum, Allah c.c. akıl fikir versin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
iPhone 15 Pro Max 512GB - 85.000TL vereceğime
Playstation 5 - 20.000TL Samsung 4K TV - 20.000 TL RTX3050 li orta halli bir laptop 20.000TL Samsung marka iş görür bir telefon 20.000TL +5000TL de cepte :) |
Hayal dünyasındasınız, kendi içinde bir sürü özel oyun stüdyosu olup, 20 yıldır geliştiricilere ve oyunculara platform sunan iki markayı devirmek o kadar kolay iş değil. Sadece işlemci ile bitmiyor bu iş oyun firmalarını ikna etmek gerekiyor. Oyuncuları çeken şey ise özel oyunlardır öyle kıytırık özel mobil oyunlardan bahsetmiyorum.
God of war, Spider-Man vb. AAA oyunlardan bahsediyorum sırf o platforma özel AAA oyunlar yapmak gerekiyor. Satış rakamı ne olacağı belli olmayan cihaza kim yüz milyonlarca dolar ve en az 5 yıl ayırır ki daha Unreal engine 5 in en önemli özelliklerini Apple cihazlarda kullanamıyoruz. Apple özel olarak yatırım yapmadığı sürece zor işler... |
1 yıl sonra üreticisinin bile anmayacağı arka cebinde taşıdığın cihaz ile GTA 6 gibi bir oyunu oynamayacağını biliyorsun ama değil mi :) Fifa NBA gibi çift kişilik oyunları dev ekranda oynamanın keyfini ise asla veremezler.. PS5 e kafadan rahat daha 5 sene oyun çıkacağına göre konsol candır. Haa ama amenna telefonda basit oyunlar zaman öldürmek için iyi oluyor misal temple run, subway surf , candy crash vs |
Aman Apple gibi firmalar mümkünse bu oyun sektörüne girmesin. Oyun sektörününün içine etmesinler. Gitsinler müşterilerini başka yerlerden kazıklasınlar. Zaten bunlar gibi aç gözlü firmalar yüzünden oyun sektöründe adam gibi oyun göremiyoruz. Nerede kısa yoldan para vurgunu yapılır, nerede skin satılır, nerede kasa/kutu açılır hep böyle firmalar yüzünden başımıza bela oldu. Düzgün oyunlara servis oyunu saçmalığı olmayan oyunlara hasret kaldık.
|
Benzer içerikler
- instagram yardım merkezi
- instagram hikaye gizleme
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- ea play pro fiyat
- 1 telefonda 2 whatsapp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X