Şimdi Ara

Konsol oyunlarınada online oynamak için şifre sistemi geliyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ozaman takascılar için kötü haber. multiplayer bir oyunu mesela bad company 2yi (eğer yeni uygulama kapsamındaki bir oyun olduğunu varsayarsak) ben orjinal aldım oynadım zevkini aldım satacağımda sorun çıkacak alacak adam bir de multi parası mı verecek
  • Keyıf kacırıcı geldı bu gelısme.
  • Böyle bir şey olursa oda yoluna girer merak etmeyin. Oyunu sıfır alan adam eğer kodu kullandıysa ve sonrasında satmak istiyosa fiyatı ona göre verecek . yani en azından bu tür oyunların 2.elinde o koda ödenecek tutarın en az yarısı satıcıdan düşülecek . alan kişide gidip istiyosa yeniden kod satın alıcak . 2.el takas dükkanlarıda bu tür oyunları alırken ona göre fiyatlandırıcak ve bu değirmen bi şekilde dönecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Böyle bir şey olursa oda yoluna girer merak etmeyin. Oyunu sıfır alan adam eğer kodu kullandıysa ve sonrasında satmak istiyosa fiyatı ona göre verecek . yani en azından bu tür oyunların 2.elinde o koda ödenecek tutarın en az yarısı satıcıdan düşülecek . alan kişide gidip istiyosa yeniden kod satın alıcak . 2.el takas dükkanlarıda bu tür oyunları alırken ona göre fiyatlandırıcak ve bu değirmen bi şekilde dönecek.

ve kazanan yine sömürücüler olacak!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akşahin

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Böyle bir şey olursa oda yoluna girer merak etmeyin. Oyunu sıfır alan adam eğer kodu kullandıysa ve sonrasında satmak istiyosa fiyatı ona göre verecek . yani en azından bu tür oyunların 2.elinde o koda ödenecek tutarın en az yarısı satıcıdan düşülecek . alan kişide gidip istiyosa yeniden kod satın alıcak . 2.el takas dükkanlarıda bu tür oyunları alırken ona göre fiyatlandırıcak ve bu değirmen bi şekilde dönecek.

ve kazanan yine sömürücüler olacak!

Ea dan bahsediyosan doğru diyosun ama bu olaydaki asıl amaç bana göre hem keseyi doldurmak hemde kopya oyun ile onlıne oynıyanları onlıne hizmetinden yoksun bırakmak.

• Bi muhtardan ikametgah kağıdı istemedikleri kalmıştı
  • bence o değirmen aksi yönde dönecek. yine satıcı kazancak biz sömürülcez. gerçi satıcıdan oyun almam benim shoptom var 2. el oyun alacağımda kafamda soru işareti kalacak .adam dicek mesela bu indirilmiş fiyatı diye.

yada pazarcıların yaptığı taktiği yapcak gel abicim bak fiyatı 80 lira ama kod sorunu olduğundan fiyatı düştüm sana 70 yaptım dicek halbuki o oyunu zaten 70 liraya satıyor olucak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.