Şimdi Ara

Konsol oyunlarınada online oynamak için şifre sistemi geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yanlış okumadınız EA tiger woods 2011 oyunu ile birlikte yeni bir uygulama başlatıyor
    artık ps3 ve xbox360 larda EA sports oyunlarını multiplayer oynamak için şifre girmemiz gerekecek,tek girişlik şifreler her bir orj oyun kopyasının içinde ücretsiz bulunucak,şifreyi ayrıca satın almanın bedeli ise 10 dolar,kısaca korsan multiplayer devri konsolda tarih oluyor.

kaynak:http://www.gamespot.com/news/6261856.html?tag=latestheadlines%3Btitle%3B1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süsse -- 11 Mayıs 2010; 9:29:13 >

• Bu acidan bakmaniz yanlis.. Korsan online tarih olmuyor EA korsancilardan da para kazanmanin yolunu bulmus.. Bu sekilde aciklayabiliriz..
    Neden bu uygulama derseniz oyun firmalari bir cok kez MS yi uyardi ve ms gectigimiz sonbahar haric 6 yildir korsan icin pek bir onlem almadi ve firmalar kayiplarini bu sekilde cikarmaya basladi.. Devami da gelecektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Bu acidan bakmaniz yanlis.. Korsan online tarih olmuyor EA korsancilardan da para kazanmanin yolunu bulmus.. Bu sekilde aciklayabiliriz..
    Neden bu uygulama derseniz oyun firmalari bir cok kez MS yi uyardi ve ms gectigimiz sonbahar haric 6 yildir korsan icin pek bir onlem almadi ve firmalar kayiplarini bu sekilde cikarmaya basladi.. Devami da gelecektir..
    Ps3'te zaten yok ama maksat Xbox tek gözükmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Alıntıları Göster
    hem oyun alıp hemde 10 dolara şifre mi alacaz , başka türlü önlem alamıyorlar mı !!
    iki kuruşluk zevkimiz var onunda içine ediorlar , ayda 5 oyun online oynayacam diyelim 50 dolar para mı verecem şimdi ?? böyle olursa korsana evet diyorum arkadaş. sömürüye son.... haydi bastır dark alex koçum benim....

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

hem oyun alıp hemde 10 dolara şifre mi alacaz , başka türlü önlem alamıyorlar mı !!
    iki kuruşluk zevkimiz var onunda içine ediorlar , ayda 5 oyun online oynayacam diyelim 50 dolar para mı verecem şimdi ?? böyle olursa korsana evet diyorum arkadaş. sömürüye son.... haydi bastır dark alex koçum benim....

Alıntıları Göster
    Online için oyunun ilk sahibiysen bir para ödemene gerek yok. Fakat içinden çıkan kod kullanılmışsa, yeniden satınalman gerekecek. Bence EA kendince önlemini gayet güzel bir şekilde almış, korsan konusunda kılını kıpırdatmayan Microsoft'a karşı kendilerini koruyorlar.

• Benim gibi oyunlari genelde ikinci el alanlar icin sakat bir durum, 3 kurusluk online zevkimizi de batiracaklar.
  • quote:

Alıntıları Göster
    EA en zengin oyun firması hala da doymuyorlar. Bırakın işte arkadaş insanlar rahat rahat oynasın.
    Zaten EA'i sevmeyen sayısı oldukça fazla, böyle olunca iyice anti duruma gelecek.

Hadi onu geçtim diğer firmalara emsal olması kötü olacak. Sonra hepsi bu sisteme geçecek.
    Takas v.s yapıldığında oyunun bir değeri kalmayacak ondan sonra.

• quote:

oyun fiyatlarında indirime gidip online için ek para isteyeceklerse eyvallah. Trde hala Türkçe psn yokken ve psn kart kart almak ölüm demekken bu iş gerçekten saçmalamanın daniskası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Alıntıları Göster
    Bu olay 2.el piyasasını öldürür :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemanF1

Online için oyunun ilk sahibiysen bir para ödemene gerek yok. Fakat içinden çıkan kod kullanılmışsa, yeniden satınalman gerekecek. Bence EA kendince önlemini gayet güzel bir şekilde almış, korsan konusunda kılını kıpırdatmayan Microsoft'a karşı kendilerini koruyorlar.

Sadece Xbox360 ve Pc olsa tamam da, arada Ps3'te kaynayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisnick

Çok haklısın eğer bütün firmalar bunu uygularsa 2. el diye bir şey kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeisJustaGame

quote:

Orijinalden alıntı: pisnick

Çok haklısın eğer bütün firmalar bunu uygularsa 2. el diye bir şey kalmaz

Alıntıları Göster
    buna yakın bir olay bayadır vardı. mesela nba live 2010daki live dna uygulaması kod gerektiriyordu. kadro updatelerini alamıyordunuz single playerda...

• quote:

Orijinalden alıntı: kenyack

buna yakın bir olay bayadır vardı. mesela nba live 2010daki live dna uygulaması kod gerektiriyordu. kadro updatelerini alamıyordunuz single playerda...

Alıntıları Göster
    2.el diye birşey kalır ama fiyatlar aşırı düşer. Sonuçta code'lar 10$'a alınabiliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

2.el diye birşey kalır ama fiyatlar aşırı düşer. Sonuçta code'lar 10$'a alınabiliyormuş

Alıntıları Göster
    oyun fiyatları artmıyacaksa olsun
    ama 2 ci el oyun aldığında oyun para hemde şifreye para olmadı ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwertt

Alıntıları Göster
    2.EL Piyasasına ve TAKAS guruplarının canına okur bu olay.

Zaten 2.elde vatandaş biryerden oyun alacağı zaman aradaki farkı ödüyor, kargo parasını ödüyor ,birde 10 dolarlık ücreti ödeyecek

olmadı uk hesabı kullanıyorsa birde gidip uk kart alacak , ölme eşeğim ölme.

Nerdeyse sıfır oyun fiyatına gelecek.

Kahrolsun Oyun Tekelciliği, yaşasın oyun özgürlüğü diyerek yazımı bitiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 11 Mayıs 2010; 10:52:15 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Soyle olabilir.
    Eger sifre account uzerine yaziliyorsa sirf o oyun icin yeni bir account acilip ikinci ele dustugunde satacak adam account ile birlikte satabilir.
    Cozulebilir ama fazladan ugras cikti iste..
  • quote:

Alıntıları Göster
    Madem böyle bir şeyler yapıyorlar, oyun fiyatlarını düşürsünler.
    Hadi bakalım 10$ indirim yapsınlar, görelim büyük firmaları.
  • quote:

Soyle olabilir.
    Eger sifre account uzerine yaziliyorsa sirf o oyun icin yeni bir account acilip ikinci ele dustugunde satacak adam account ile birlikte satabilir.

Hocam biz Türkler her zaman bir yolunu buluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 11 Mayıs 2010; 10:53:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

quote:

Soyle olabilir.

Hocam biz Türkler her zaman bir yolunu buluyoruz.

O yuzden Turkuzya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

Alıntıları Göster
    başka türlü önlem alsınlar ...
    bana göre bu oyunseverleri çaktırmadan sömürme yöntemlerinden sadece bir tanesi, ve dediğiniz gibi EA olunca bu düşencenin gerçeklik payı biraz daha artıyor. yanlış hatırlamıyorsam EA cod mw2 nin fiyatının yüksek olması gerektiğini vs. gibi bir takım şeyler söylemişti , adamların gözünü para bürümüş başka bir şey görmez olmuşlar. 40-50 milyon dolar civarı bir fiyata cod mw2 yi yaptılar satış rakamları sadece iki konsol için 18-19 milyon adet!!!! pc yi saymıyorum bile , ne kadar para kazanıyorlar siz hesap edin, yahu adamlar binlerce figüran onlarca aktör , bir o kadar araç, vs.. yüzlerce binlerce kişinin emeği ile film yapıyorlar oyun firmaları kadar para kazanamıyorlar... oyun sektörü aldı başını gidiyor duracak gibi de gözükmüyor.

oyun severlerin ordan burdan kısarak ta olsa sevdikleri bir oyunu fiyatı ne olursa olsun alacaklarını bildiklerinden ötürü oyun firmaları elinden geldiğince oyuncuları yolmaya çalışıyorlar çünkü alternatif yok 3 tane konsol var, wii yi kitle ve oyun tarzı olarak ayırırsak bizim için iki tane konsol kalıyor ve bu iki konsol ve bu konsollara oyun çıkartan firmalar oyunları hangi fiyattan derlerse o fiyattan almak oynamak zorunda kalıyoruz, bir nevi adamlara mahkumuz adamlar ne derse o oluyor, ne kadar kızsakta hepimiz yeni bir cod serisi çıktığında alıp oynayacaz ve online için 20 dolar vermen gerek denilse bile paşa paşa vereceğiz. eğer bu piyasa iki üç firmanın tekelinde olmasaydı daha uygun fiyatlara oyun ve konsol alıyorduk şu anda...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.